• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرانسه

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من میخوام برای زندگی و تحصیل برم المان یا فرانسه
رشتم طراحی لباسه مدرک فنی و حرف ای هم دارم
میخوام ببینم کدوم کشور واقعا برای تحصیل و زندگی بهتره

زندگی در کدام کشور یک از این کشور ها خسته کنننده نیست :blink:

مخصوصا اگر از شهر برلین و پاریس اطلاعی دارید بدید ممنون
میشم چون من اینا مد نظرم هست :(

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نبوددددددددددد

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان من میخوام برای زندگی و تحصیل برم المان یا فرانسه
رشتم طراحی لباسه مدرک فنی و حرف ای هم دارم
میخوام ببینم کدوم کشور واقعا برای تحصیل و زندگی بهتره

زندگی در کدام کشور یک از این کشور ها خسته کنننده نیست :blink:

مخصوصا اگر از شهر برلین و پاریس اطلاعی دارید بدید ممنون
میشم چون من اینا مد نظرم هست :(
درود،

چرا شما فکر میکنین ک اونجا شما رو راه میدن؟ پول بالای یک میلیون دلار دارین؟ خیر. تخصص دارین؟ خیر. چ منفعتی برای دولتِ فرانسه یا آلمان دارین؟ هیچی. حالا چرا باید اونا اجازه ی اقامت بشما رو بدن؟ اللهُ اعلم. تازه نیو یوزر هم هستین!

پ. ن. از خواب و خیال و رویا تشریف بیارین بیرون لطفا. ترجیها هر چ زودتر.

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
درود،

چرا شما فکر میکنین ک اونجا شما رو راه میدن؟ پول بالای یک میلیون دلار دارین؟ خیر. تخصص دارین؟ خیر. چ منفعتی برای دولتِ فرانسه یا آلمان دارین؟ هیچی. حالا چرا باید اونا اجازه ی اقامت بشما رو بدن؟ اللهُ اعلم. تازه نیو یوزر هم هستین!

پ. ن. از خواب و خیال و رویا تشریف بیارین بیرون لطفا. ترجیها هر چ زودتر.

ايشون راهنمايى خواستن دوست عزيز
لابد مى دونين که مجبور به پاسخ به تمام تاپيک ها نيستين
من نمى دونم شما از کجا مى دونين که اين موارد رو ندارن, پول بالاى ميليون دلار هم لازم نيست, با 10 هزار تا يورو هم ميشه رفت و شروع کرد.
لابد در خواب و خيال شما تمام ساکنين اروپا بالاى يک ميليون دلار پول دارند!!!!
کاش ياد مى گرفتيم که به همديگه احترام بذاريم

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اینکه کدوم شهر رو دوست دارید یه کم به روحیه خودتونم برمیگرده . کشور آلمان ویژگیهایی داره که برای کسی که یه جای آروم و زندگی راحت و منظم و ارزون با آرامش و البته یه کم حقوق پایین میخواد خوبه . خودم وقتی بعد از چند ماهی که میخواستم از آلمان برم پاریس وارد شهر که شدم یاد تهران افتادم با تمام شلوغیها و هرکی به هرکی بودن و پر گدا و ... . البته شهر برلین تابحال نرفتم ولی خوب شهرهاش خیلی با هم فرق نمیکنن مگر اینکه به خاطر موقعیتشون یه کم شلوغتر باشن مثل فرانکفورت که فرودگاهش از همه جا میان از باقی شهرهاش شلوغتره .

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز مچکر از اطلاعتون البته با تحقیقاتی که من کردم میگن پاریس خیلی از المان بهتره
شهر قشنگتر و اروم و البته هیجان داره و میگن برلین قشنگه سرد و خسته کننده

از لحاظ پزشکی پاریس هم مثل المان خوبه منظور داروهاشون و ....... مردمانشون میشه بیشتر از تجربیاتتون
در اختیارم بزارید ممنون میشم

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
بازم میگم روحیه با روحیه فرق میکنه . خود من آلمان رو مخصوصا مونیخ رو که بودم به همه جای دنیا ترجیح میدم ولی خیلیا از اینهمه نظم و حساب کتاب خسته میشن و دوست دارن محیطی که هستن پر جنب و جوشتر باشه . ولی خوب هرچی باشه آلمان اقتصاد قویتری داره و اینو از اینجا میشه فهمید که من در عرض 8 ماه یک دونه گدا ندیدم .

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من بخاطره همین گفتم دوست عزیز شرمنده اگر توضیح دقیق تری ندادم
راستش من بخاطره فشار کاری دچار کمی افسردگی هستم پس محیط زندگیم رو میخوام
جایی باشه که روحیه ادم رو بسازه منظورمو که متوجهین پس اینطور که شما میگین المان بهتره

ممنون از پاسختون

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شرمنده شما خودم وقتی بعد از چند ماهی که میخواستم از آلمان برم پاریس وارد شهر که شدم یاد تهران افتادم با تمام شلوغیها و هرکی به هرکی بودن و پر گدا و ... .

منظورتون المان بود دیگه درسته؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
بازم میگم روحیه با روحیه فرق میکنه . خود من آلمان رو مخصوصا مونیخ رو که بودم به همه جای دنیا ترجیح میدم ولی خیلیا از اینهمه نظم و حساب کتاب خسته میشن و دوست دارن محیطی که هستن پر جنب و جوشتر باشه . ولی خوب هرچی باشه آلمان اقتصاد قویتری داره و اینو از اینجا میشه فهمید که من در عرض 8 ماه یک دونه گدا ندیدم .

درود
دوست عزیز شما آلمان زندگی کردید ؟
من دارم برای تحصیل میرم اونجا .. از مردم آلمان بیشتر میگین لطفا و برخوردشون با ایرانی ها ؟ و همینطور خرج و مخارج دانشجویی ؟
من احتمالا برم اسن .. می خوام برم جایی که ساکت باشه و خرج و مخارج هم کم باشه

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
ايشون راهنمايى خواستن دوست عزيز
لابد مى دونين که مجبور به پاسخ به تمام تاپيک ها نيستين
من نمى دونم شما از کجا مى دونين که اين موارد رو ندارن, پول بالاى ميليون دلار هم لازم نيست, با 10 هزار تا يورو هم ميشه رفت و شروع کرد.
لابد در خواب و خيال شما تمام ساکنين اروپا بالاى يک ميليون دلار پول دارند!!!!
کاش ياد مى گرفتيم که به همديگه احترام بذاريم

اگه تونستین کسی رو پیدا کنید که با 10 هزارتا یورو بتونه اقامت بگیره بگین خبر بده من با 20 هزار یورو همراهیش خواهم کرد در این سفر خطیر!!
هیچ کشوری تا زمانی که براش منفعت نداشته باشی اقامت نمیده دوست من... یا باید پول هنگفت بریزی تو حسابشون یا مغزت به دردشون بخوره...

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
من نه آلمان رفتم و نه فرانسه
ولی یکسری اطلاعات عمومی که در مورد این دو کشور دارم برای شما میگم.
آلمان یک کشور خیلی صنعتی است و صادراتش بیش از ۱.۵ تریلیون دلار در ساله. کشور آلمان از سال ۱۹۸۶ در مجموع ده بار قهرمان صادرات جهان شده است.بنابراین شانس اینکه در آلمان بتونی کار پیدا کنی بیشتر از فرانسه است.
حقوقها در فرانسه بیشتر از آلمان است(و همینطور خرجها)
به طور کلی تحصیل در آلمان ارزانتر از تحصیل در فرانسه است.
فرانسه و آلمان هر دو در رشته های فرهنگی و هنری قوی هستند و دارای تاریخچه درخشان. ولی در زمینه رشته شما فکر کنم فرانسه بهتر باشه.
آب و هوای فرانسه در مجموع بیشتر با مزاج ما ایرانیها سازگاره تا آلمان. آلمان در سالهای مثل امسال که اروپا خیلی سرد میشه اینجوری میشه
همونطور که دوستمون گفتن آلمان شهرهای خیلی شلوغ نداره. اما فرانسه پاریس رو داره
در هر دو کشور تعداد فارسی زبانان بین ۲۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ نفر پیش‌بینی میشود. اما به نظر میرسد به دلیل وجود موقعیتهای شغلی بیشتر در آلمان , تعداد فارسی زبانان مقیم آلمان بیشتر از فرانسه باشد.
زبان آلمانی دومین زبان ویکی پدیا است. و از لحاظ فنی یک زبان غنی است.
زبان فرانسه دومین زبان بین المللی دنیاست. بعلاوه اگر قصد داشته باشید به کبک کانادا بری خیلی به درد شما میخوره.

Last edited:

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز ولی من تا بحال فکر میکردم شهر فرانسه شلوغه
من هر دو حرفه ی طراحی لباس عروس و خیاطیش رو (رشته ی اصلیم) رو بلدم اما متدی که حرفم هست المانیه
هزینش زیاد مساله ای نیست مهم اینکه کدوم (کشور)شهر بهتره باشه

تا اینجا فکر میکنم بیشترین تحقیقاتی که کردم رای با المان بوده

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستانی که احساس باحالی میکنن و میان نظرات بیهوده میدن متاسفم براشون اول تیتر رو بخونید

به قول دوستمون مجبور نیستین تو این تاپیک نظر بدین ادب رو رعایت کنین

و دوستانی که اطلاع دارن لطف کنن در این تاپیک قرار بدن نظراتشون رو

تا چند نفر استفاده کنن و ممنون از کسانی اطلاعاتشون رو مینویسن

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
بنظر من فرانسه بهتره و راحت با آدماش میتونی قاطی بشی! ... ولی توی آلمان قاطی شدن باهاشون سخته!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بنظر من فرانسه بهتره و راحت با آدماش میتونی قاطی بشی! ... ولی توی آلمان قاطی شدن باهاشون سخته!

قاطی شدن رو بیشتر توضیح بدید.
آیا شما به این کشورها سفر کردید یا صرفا طبق ذهنیت خودتون میگید؟

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
قاطی شدن رو بیشتر توضیح بدید.
آیا شما به این کشورها سفر کردید یا صرفا طبق ذهنیت خودتون میگید؟

فقط به فرانسه رفتم! با آدم زود قاطی میشن، انگار که میشناسنتون یا ... درضمن بیشترشونم مقیم از کشورای دیگن! که اینم خودش نعمتیه!

ولی شنیدم آلمانیا خشک و مخصوصا با ایرانیا خوب نیستن!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
فقط به فرانسه رفتم! با آدم زود قاطی میشن، انگار که میشناسنتون یا ... درضمن بیشترشونم مقیم از کشورای دیگن! که اینم خودش نعمتیه!

ولی شنیدم آلمانیا خشک و مخصوصا با ایرانیا خوب نیستن!

ولی برعکس من از زبون کسانی که اونجا بودن شنیدم میگن با ایرانیها خوبن نسبت به بقیه چون میگن ما با شما همنژادیم
در کل تصورات کلیشه ای در مورد ملت های مختلف زیاده
ایرانیها بعد از انقلاب در مجموع تصویر خوبی نزد ملت های دنیا ندارن به خاطر این حکومت

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
اگه تونستین کسی رو پیدا کنید که با 10 هزارتا یورو بتونه اقامت بگیره بگین خبر بده من با 20 هزار یورو همراهیش خواهم کرد در این سفر خطیر!!
هیچ کشوری تا زمانی که براش منفعت نداشته باشی اقامت نمیده دوست من... یا باید پول هنگفت بریزی تو حسابشون یا مغزت به دردشون بخوره...

دوست عزیز شما اگه ۲۰ هزار یورو حاضری ریسک کنی همین فردا پاشو برو استانبول یه کسب و کار کوچیک راه بنداز سر ۶ ماه یا نهایتن 1 سال اقامت ترکیه می گیری بعدش کم کم می تونی جمع کنی بری اروپا
واسه کسب و کار تو استانبول هم مشکل داشتی بپرس تا بهت بگم
متاسفانه خواب و خیال و انفعال و نا امیدی شده ویژگی بارز یک جوان ایرانی
همه از بیکاری می نالن من بدون یک ریال سرمایه از 17 سالگی کار کردم چرا؟ چون نا امید نبودم چون از روز اول درامد میلیونی نمی خواستم چون حاضر شدم 6 ماه مجانی کار کنم

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
با سلام

دوست عزیز این دو کشور در اول امر اصلا" نمیشه با همدیگه مقایسه کرد

بنده در حال حاضر در منچستر انگلستان هستم اگه اطلاعاتم در مورد انگلستان خواستید بگید در خدمتتونم

ولی در مورد دو کشوری که گفتید

ببنید دوست عزیز در این دو کشور شهر های مختلفی وجود داره ولی اونجوری که گفتید خوب خدمتتون بگم

در شهر برلین به شدت منظم باید باشید مثلا" اگه جایی کار کنید و فقط در سال 2 روز مشکلی در سر کار رفتن داشته باشید به احتمال 99% اخراج خواهید شد و باید به شدت به نظم پایبند باشید یا بشید ولی مردم بسیار خوبی داره البته بنده شهر مونیخ و مردمش رو بیشتر میپسندم کوچکترین مشکلی با مردم ایران نداره نه در شهر مونیح نه در شهر برلین و اینکه فکر کنید اذیت میکنن مردم ایرانی رو اصلا" اتفاقا" مردم آلمان جزو مردمی هستن که کمترین مشکل رو دارن با ایرانی ها
در مورد روابط اجتمای در عین حال که بسیار منظم هستن ولی خیلی خوب میتونن رابطه با ادم برخورد کنن بهتون توصیه میکنم در شهر برلین با خود مردم آلمانی رابطه داشته باشید تا با ایرانی ها یا اقوام دیگه ای که زندگی میکنن بسیار مردم فهیم و خوش برخوردی دارن وضعیت اقتصادی خوبی هم دارن و کمترین ریسک رو داره

ولی در مورد شهر پاریس

تقریبا" میشه گفت سلطان شهر های اروپایی هستش اگه میخواید به بهشت سفر کنید حتما" به پاریس سفر کنید بسیار شهر زیبایی داره تقریبا" از تمام ملیت های دنیا توش ریخته به شدت به مد اهمیت میدن و مردمی دارن که بسیار مد رو دوس دارن ولی خوب سطح فرهنگ متوسط از شهر برلین کمتره به دلیل همون تعدد ملیت های مختلف رابطه ی بدی با مردم ایران ندارن ولی به خوبی رابطه ی مردم آلمان نیست

اگه منظور از خستگی بودن کشور ها منظم بودنه که آلمان شما باید منظم باشید ولی در کل از نظر من اگه اهل جاهای طبیعی دیدنی هستید و بیشتر به زیبایی شهری اهمیت میدید شهر پاریس بهترین انتخابه ولی اگه در مورد سطح فرهنگ و ارتباطات بهتر من به شخصه برلین رو پیشنهاد میکنم

بازم سوالی بود بپرسید در خدمتم دوست عزیز

موفق باشید

بالا