• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرانسه

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
ولی برعکس من از زبون کسانی که اونجا بودن شنیدم میگن با ایرانیها خوبن نسبت به بقیه چون میگن ما با شما همنژادیم
در کل تصورات کلیشه ای در مورد ملت های مختلف زیاده
ایرانیها بعد از انقلاب در مجموع تصویر خوبی نزد ملت های دنیا ندارن به خاطر این حکومت

عزیز دیدن کجا و شنیدن کجا

اتفاقا" مردم آلمان جز مردمی هست که بهترین رابطه رو با مردم ایرانی دارن

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
درود
دوست عزیز شما آلمان زندگی کردید ؟
من دارم برای تحصیل میرم اونجا .. از مردم آلمان بیشتر میگین لطفا و برخوردشون با ایرانی ها ؟ و همینطور خرج و مخارج دانشجویی ؟
من احتمالا برم اسن .. می خوام برم جایی که ساکت باشه و خرج و مخارج هم کم باشه

با سلام

بنده 12 سال در آلمان زندگی کردم کامل میتونم کمکتون کنم اگه خواستید در خدمتم

در پست های قبلی هم گفتم بهترین برخورد رو با ایرانی ها دارن سعی کنید باهاشون در ارتباط باشید خیلی به نفعتون هست ولی نظم رو یادتون نرده

خرج و مخارح دانشجویی در کل زیاد بالا نیست ولی در چند ماه اول احتمالا" خرجتون بالا میره

یه مثال میزنم شما تازه وارد هستید میرید جایی یه سوپر مارکت یه گوشت میخرید مثلا" یه بسته 10 یورو خوب حتما" در اوایل فکر میکنید که همه جا همین قیمت هست ولی بعد از یه مدت یاد میگیرید که جاهایی هست که همون گوشت رو میدن 9 یا 8 یورو ( البته مثل ایران نیست که گوشت های بد رو اینجوری میدن ) در آلمان کوچکترین قانون شکنی باهاش به شدت برخورد میشه این میتونه براتون هم خوب باشه هم بد اگه قانون شکنی کنید که کارتون در اومده اگه قانون شکنی نکنید چون کسایی که اونجا زندگی میکنن جزئت ندارن حتی 1% هم توی حرفاشون دروغ باشه پس مطمئننید

در مورد رابطه ی مردم آلمانی یه مثال کامل میزنم

من یکی از دوستان از ایران اومد آلمان من ادرس بهش دادم ولی از شانس همون روز مشکلی برام پیش اومد نتونستم برم دنبالش یه ادرس بهش داده بودم ایشون با همون ادرس که داده شده بود خواست محدود خونه ی بنده رو پیدا کنه از یکی سوال پرسیده بود ایشون فهمیده بود آلمانی نیست و اینجارو نمیشناسه تاکسی گرفته بود برای دوست ما تمام توضیحات رو هم کامل بهش داده بود

شهر اسن شهر خوبی هست ولی شهر نسبتا" بزرگی هست . شهر کوچیک و ساکت در آلمان زیاده

موفق باشید

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام

بنده 12 سال در آلمان زندگی کردم کامل میتونم کمکتون کنم اگه خواستید در خدمتم

در پست های قبلی هم گفتم بهترین برخورد رو با ایرانی ها دارن سعی کنید باهاشون در ارتباط باشید خیلی به نفعتون هست ولی نظم رو یادتون نرده

خرج و مخارح دانشجویی در کل زیاد بالا نیست ولی در چند ماه اول احتمالا" خرجتون بالا میره

یه مثال میزنم شما تازه وارد هستید میرید جایی یه سوپر مارکت یه گوشت میخرید مثلا" یه بسته 10 یورو خوب حتما" در اوایل فکر میکنید که همه جا همین قیمت هست ولی بعد از یه مدت یاد میگیرید که جاهایی هست که همون گوشت رو میدن 9 یا 8 یورو ( البته مثل ایران نیست که گوشت های بد رو اینجوری میدن ) در آلمان کوچکترین قانون شکنی باهاش به شدت برخورد میشه این میتونه براتون هم خوب باشه هم بد اگه قانون شکنی کنید که کارتون در اومده اگه قانون شکنی نکنید چون کسایی که اونجا زندگی میکنن جزئت ندارن حتی 1% هم توی حرفاشون دروغ باشه پس مطمئننید

در مورد رابطه ی مردم آلمانی یه مثال کامل میزنم

من یکی از دوستان از ایران اومد آلمان من ادرس بهش دادم ولی از شانس همون روز مشکلی برام پیش اومد نتونستم برم دنبالش یه ادرس بهش داده بودم ایشون با همون ادرس که داده شده بود خواست محدود خونه ی بنده رو پیدا کنه از یکی سوال پرسیده بود ایشون فهمیده بود آلمانی نیست و اینجارو نمیشناسه تاکسی گرفته بود برای دوست ما تمام توضیحات رو هم کامل بهش داده بود

شهر اسن شهر خوبی هست ولی شهر نسبتا" بزرگی هست . شهر کوچیک و ساکت در آلمان زیاده

موفق باشید
درود

تشکر از توضیحات خوبتون .. واقعا مفید بود . :)
در تاپیک های بالا گفتین که با مردم آلمان بیشتر رفت و آمد کنیم نه با ایرانی ها ... این مورد رو من با چشم هودم دیدم. الان یکی از دوستام آلمان هست و می گه من ایرانی ببینم سلام هم نمی کنم .. مثلا میگفت طرف میاد میگه بله ما ایرانی هستیم و از یک خون و کشور و ... هستیم بعد بهش ایمیل میدی یا زنگ می زنی کارش داری اصلا جواب نمی ده .. و میگفت دیگه دورشون رو خط کشیده ... :)
دوست عزیز چند سوال داشتم ..
اونجا دانشجوها چند ساعت میتونند کار کنند و چه کارهایی بهشون می دند ؟ برای کارهایی مثل کارای کامپیوتری و.. چطور ؟آیا شغل و با حرفه خاصی هست که ما از اینجا یادبگیریم و اونجا بتونیم واردش بشیم ؟
آیا برای کاری که می خوای انجام بدی مثلا کارای کامپیوتری یا برنامه نویسی باید مدرک داشته باشی ؟
هزینه اجاره منزل در این شهر تقریبا چقدر هست ؟
دانشگاهی که من دارم اقدام می کنم 2 تا مکان داره یکی اسن هست و یکی دویسبرگ ... به نظرتون کدومش بهتره ؟

با تشکر از لطف شما

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله من خودم برخورد با المانی ها داشتم و المانی ها سرد هستن اما

مهم خود ما هستیم مثال من با اون شخص خوب برخورد میکردم اون هم به من بی احترامی نمیکرد
در حالی که شناختی هم از ایران نداشت(فقط چیزهایی که رسانه ها گفته بودند میدونست) در مورد رابطه با مردم ایران من فکر میکنم بستگی به
خود شخص داره چه در امریکا چه در هر جای دنیا تا مردمو جذب کنه
من وقتی با این شخص صحبت میکردم اون شخص در رابطه با وضع اقامت ایرانی ها بود که به
یکم سوال میکرد چون میدونست وضعیت ایران خوب نیست
منظور از حرف زدن من با ایشون به زبان انگلیسی حرف میزدم
من به زبان فرانسه و المانی مسلط نیستم گذاشتم هنگام مراجعه یاد بگیرم
چون فعلا درگیر امتحان و مدرک گرفتنم ولی اگر شرایط بهتر باشه زودتر اقدام میکنم
اما به زبان انگلیسی مسلطم و کلاس هاشو گذروندم و مدرکشو دارم!

babelirani دوست عزیز ممنون

من خودم نظم مقررات رو به شدت دوست دارم و فرهنگ مردم اون شهر ها هم برام مهمه
اما اینجوری من فکر میکنم یعنی شهر المان بهتره ولی من خودم زیبایی های فرانسه رو خیلی دوست دارم

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
دوست عزیز شما اگه ۲۰ هزار یورو حاضری ریسک کنی همین فردا پاشو برو استانبول یه کسب و کار کوچیک راه بنداز سر ۶ ماه یا نهایتن 1 سال اقامت ترکیه می گیری بعدش کم کم می تونی جمع کنی بری اروپا
واسه کسب و کار تو استانبول هم مشکل داشتی بپرس تا بهت بگم
متاسفانه خواب و خیال و انفعال و نا امیدی شده ویژگی بارز یک جوان ایرانی
همه از بیکاری می نالن من بدون یک ریال سرمایه از 17 سالگی کار کردم چرا؟ چون نا امید نبودم چون از روز اول درامد میلیونی نمی خواستم چون حاضر شدم 6 ماه مجانی کار کنم

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

دوست عزیزم بنده از رو هوا صحبت نمیکنم.
پسر دایی بنده داره کانادا تحصیل میکنه. تموم این مراحل رو هم طی کرده که دارم خدمتتون عرض میکنم.
یه مقدار تحقیق کنید دنبال شرایط اقامت توی هر کشور اروپایی ببینید واسه گرفتن پاسپورت کشور مورد علاقتون (دقت کنید که عرض کردم مورد علاقت و نه ممکن الاقامت) چند خان رو باید طی کنید...
بله کشورهایی مثل رومانی، لوکزامبورگ، کمی تا قسمتی یونان و از این دست کشورها رو میتونید راحت تر اقامتش رو جور کنید. ولی کشورهایی مثل آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس، سوئد، هلند و یا دانمارک (کشورهای غنی از نظر اقتصادی) رو به این راحتی ها نمیتونید متقاعد کنید که به یه تبعه ایرانی که نه پول آنچنانی داره که وارد چرخه اقتصادی کنه نه مغزی داره که وارد عرصه ساخت و ساز و علم کنه اقامت بدن...
بله اگه از نظر فکر و مغز قوی هستید یه اختراع جدید رو کنید و عوض اینکه توی ایران تلاش کنید واسه ثبتش از اونطرف پیگیر بشین و اختراعتون رو ثبت کنید. بجز اینکه ویزا و پاسپورت و اقامتتون اوکی میشه دستمزد و کار هم واستون فراهم میکنن...
هر چیزی روالی داره. خیلی ها این راه رو رفتن. اگه به این راحتی بود که شما فرمودید تا الان کلی از کله گنده ها (از نظر مالی عرض میکنم (همون جنبه یک میلیون دلار که lildude عزیز عنوان کردن)) تا الان جمع کرده بودن و رفته بودن اروپا... کار به این سادگی ها نیست...

و مطلب دیگه ای که عنوان کردید در مورد کار کردن بود. شما میدونید که بنده و یا دوست دیگه ای که شاید به دیده برخی دوستان لحنمون تند و یا بی ادبانه بود سرکار نیستیم و بیکار هستیم و یا نا امید؟ نه دوست من. همونطور که شما فرمودید در مورد نداشته های استارتر نمیشه بطور قطع اظهار نظر کرد پس در مورد ما هم نباید بشه...

استارتر که پیگیر کارهاشون هستن جهت اقامت و یا حالا تحصیل. دوستان هم نظرات مفیدی دادن و ایشون هم بهره بردن. درخواست دارم در صورتی که کارشون جور شد و حالا با هر استنادی تونستن برن اونسمت بیان و تجربیاتشون رو در اختیار ماها هم قرار بدن که ما هم مثل ایشون جمع کنیم و بریم اونور.

این لینک رو هم یه مطالعه بفرمایید بدک نیست: http://www.capitalimmigration.net/ci_i_europe_04_p.html

Last edited:

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
بله من خودم برخورد با المانی ها داشتم و المانی ها سرد هستن اما

مهم خود ما هستیم مثال من با اون شخص خوب برخورد میکردم اون هم به من بی احترامی نمیکرد
در حالی که شناختی هم از ایران نداشت(فقط چیزهایی که رسانه ها گفته بودند میدونست) در مورد رابطه با مردم ایران من فکر میکنم بستگی به
خود شخص داره چه در امریکا چه در هر جای دنیا تا مردمو جذب کنه
من وقتی با این شخص صحبت میکردم اون شخص در رابطه با وضع اقامت ایرانی ها بود که به
یکم سوال میکرد چون میدونست وضعیت ایران خوب نیست
منظور از حرف زدن من با ایشون به زبان انگلیسی حرف میزدم
من به زبان فرانسه و المانی مسلط نیستم گذاشتم هنگام مراجعه یاد بگیرم
چون فعلا درگیر امتحان و مدرک گرفتنم ولی اگر شرایط بهتر باشه زودتر اقدام میکنم
اما به زبان انگلیسی مسلطم و کلاس هاشو گذروندم و مدرکشو دارم!

babelirani دوست عزیز ممنون

من خودم نظم مقررات رو به شدت دوست دارم و فرهنگ مردم اون شهر ها هم برام مهمه
اما اینجوری من فکر میکنم یعنی شهر المان بهتره ولی من خودم زیبایی های فرانسه رو خیلی دوست دارم

سلام. مدرک زبانی که دارین چی هست؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته مدرک بدرد بخوری نیست هاها
بعد از گذروندن امتحان مکالمه و امتحان های سراسری ket و pet

چون دوره ی اینترچینج ها بود و من تا اخر تمومو کردم دادن اون مدرکرو

DIPLOMA (دیپلم ) کاربرد خاصی نداره فکر کنم دوست عزیز
ولی مهم اینکه من به انگلیسی مسلط تر شدم

و از دوستانی که اطلاع دارن کی برای یاد گرفتن زبان باید اقدام کرد چون من
کمبود وقت دارم و همونجور که خودم مشاهده کردم کلاس زبان ها فقط پول میگیرن
نمیدونم این تصمیمم درست هست یا نه که موقع رفتن به طور فشرده یاد بگیرم(قطعی شدن کشور)

بله اگر من هم رفتم و تجربه هایی رو که به دست میارم در اختیار دوستان قرار میدم

به این اطلاعات من در حرفه ای که هستم مربیه بنده پیشنهاد مسابقات رو کرد
که تا دوسال دیگه با این وضعیت اداره و اموزشگاها من هم دیدم که به قول دوستمون تلاش
بی فایده و همش حرف هست و بخاطره همین قصد دارم که برم

و باز هم ممنون از کسانی که ادب رو رعایت میکنن و در اختیار عموم قرار میدن

چون شاید برخی از دوستان مثل خودم واقعا احتیاج داشته باشیم

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
البته مدرک بدرد بخوری نیست هاها
بعد از گذروندن امتحان مکالمه و امتحان های سراسری ket و pet

چون دوره ی اینترچینج ها بود و من تا اخر تمومو کردم دادن اون مدرکرو

DIPLOMA (دیپلم ) کاربرد خاصی نداره فکر کنم دوست عزیز
ولی مهم اینکه من به انگلیسی مسلط تر شدم

و از دوستانی که اطلاع دارن کی برای یاد گرفتن زبان باید اقدام کرد چون من
کمبود وقت دارم و همونجور که خودم مشاهده کردم کلاس زبان ها فقط پول میگیرن
نمیدونم این تصمیمم درست هست یا نه که موقع رفتن به طور فشرده یاد بگیرم(قطعی شدن کشور)

بله اگر من هم رفتم و تجربه هایی رو که به دست میارم در اختیار دوستان قرار میدم

به این اطلاعات من در حرفه ای که هستم مربیه بنده پیشنهاد مسابقات رو کرد
که تا دوسال دیگه با این وضعیت اداره و اموزشگاها من هم دیدم که به قول دوستمون تلاش
بی فایده و همش حرف هست و بخاطره همین قصد دارم که برم

و باز هم ممنون از کسانی که ادب رو رعایت میکنن و در اختیار عموم قرار میدن

چون شاید برخی از دوستان مثل خودم واقعا احتیاج داشته باشیم

واسه تحصیل اونجا به مدرک Ielts نیاز دارید.

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چون من خودم میخوام برم و منظورم بدون بورسی و این حرفا(فقط مدارک فنیم رو روش حساب کردم)

درسته دوست عزیز برای فرانسه Ieltsبه اون مدرک شاید نیاز باشه
اما برای المان میگن فقط المانی مهمه من اینجوری شنیدم

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من در این سایت مهاجرت - تجارب و خاطرات بد زندگی در آلمان

با توجه به گفته ی دوستمون که در المان در مطب دکتر ایشون رو مورد تمسخر قرار دادند
یا یه اقایی نمیذاشته سوار اتوبوس بشند برای کسی اتفاق افتاده واقعا اینجوری؟

بالا