• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصتی ویژه برای کسب 10 دلار به صورت رایگان با CoinPayments

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند بار تیکت گذاشتم و هر بار جوابم را دادند که این ارز قابل تبدیل نیست و فقط میشه در فروشگاه خرید کنید . این که به درد ما ایرانی ها نمیخوره .حالا پیام های انگلیسی پشتیبانی سایت را براتون میفرستم . بیایید همه تیکت بزاریم که حل بشه

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CPS Coin is a utility token that will be used in the future decentralized market place, you were able to purchase it if you wanted to, nowhere did it say we would exchange CPS to BTC

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
You'll have to wait for an exchange to accept CPS coin, we're not an exchange, we're a payment processor.

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
It would depend on if someone posts a BTC/CPS trade in the marketplace, there is no way to know if someone will or not.

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا زبان نفهم هستند . هر بار یه چیزی می گند

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گفتم اقا ما بیت کوین دادیم به شما که این ارز را خریدیم . حالا بیت کوین بدید به ما . میگند به ما چه . خودتان با مسولیت خودتان خصوصی بفروشید

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
من چند بار تیکت گذاشتم و هر بار جوابم را دادند که این ارز قابل تبدیل نیست و فقط میشه در فروشگاه خرید کنید . این که به درد ما ایرانی ها نمیخوره .حالا پیام های انگلیسی پشتیبانی سایت را براتون میفرستم . بیایید همه تیکت بزاریم که حل بشه
شاید در آینده، امکان تبدیل برای CPS Coin مثل تمام ارزهای دیجیتال دیگه هم بزارند. گرچه با توجه به جوابهایی که داده شده، احتمالا این امر در آینده نزدیک امکانپذیر نیست. باید کمی صبر کرد تا ببینیم با جا افتادن بیشتر این ارز جدید، اکسچنجرها یا صرافیهای اینترنتی معتبر این ارز رو به لیست ارزهای تبدیلیشون اضافه بکنند تا بشه به بیتکوین یا ارزهای مهم دیگه تبدیلش کرد. اگه پولش رو کاری نداری میتونی منتظر بمونی، احتمال افزایش ارزش این ارز هم در آینده وجود داره. در جواب شما هم گفته شده که باید منتظر جای سومی باشید که این رو برای شما تبدیل کنه.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
من گفتم اقا ما بیت کوین دادیم به شما که این ارز را خریدیم . حالا بیت کوین بدید به ما . میگند به ما چه . خودتان با مسولیت خودتان خصوصی بفروشید
درست متوجه حرف شما نشدم، مگه شما این ارز رو خریداری هم کردید؟ باید به همان مبلغی که رایگان میدادند بسنده میکردی. خرید این نوع ارزها و توکن های جدید ریسک بالایی داره.

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله خریدم درسته . خیای وضع مالیم خوب نیست . تبلیغات خوبی داشت من فکر کردم پولم دوبرابر میشه خریدم . البته کم ‌. کاش این کار را نکرده بودم . الان پشیمونم

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظرتان اشتباه کردم که خریدم ، آخه دیدم سایتشون معتبره و تبلیغاتش عالیه . کسی هست مثل من خریده باشه ؟ چکار کنم ؟

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
بنظرتان اشتباه کردم که خریدم ، آخه دیدم سایتشون معتبره و تبلیغاتش عالیه . کسی هست مثل من خریده باشه ؟ چکار کنم ؟
نمیشه گفت اشتباه کردی، ولی ریسک بالایی کردی، چون معلوم نیست کی پولت برگرده. فردی رو نمیشناسم که خریده باشه. کاری که میتونی بکنی این که منتظر بمونی تا جایی پیدا بشه بتونی به ارزی دیگه تبدیلش کنی. البته احتمال افزایش ارزش اون هم وجود داره.

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی بنظرشما حالا تا چند سال پولم بر میگرده یا کوین پیمنتز ممکنه کلاهبردار باشه ؟

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
یعنی بنظرشما حالا تا چند سال پولم بر میگرده یا کوین پیمنتز ممکنه کلاهبردار باشه ؟
اینکه کی بر میگرده رو نمیشه پیش بینی کرد. در مورد اعتبار سایت هم، اینو میدونم که چند سالی داره کار میکنه و این ویژگی مثبتش هست. گرچه در اینترنت نمیشه بطور قاطع در مورد سایتی نظر بدی و هر احتمالی وجود داره. حالا چند تا CPS Coin خریدی؟ الان سایت کوین پیمنت یک برنامه ای گذاشته که میشه با CPS Coin ارز دیگه ای به نام SecurCoin رو خرید و به امکانات آن، قسمت تبدیل آن به این ارز جدید رو اضافه کرده. ولی چیزی در مورد SecurCoin نمیدونم و اینکه ارزش و اعتبارش چقدره یا اینکه قابلیت تبدیل داره یا نه. اگر وارد حسابت بشی در بالا در این مورد به رنگ سبز نوشته.

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اعتبار اون ارز کلا میترسم . این را نگه میدادم . زیاد نخریدم ولی برای من هزار تومان هم زیاده . چون وضعم خرابه . ممنونم

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احساس می کنم سه ماه دگه برای CPS اتفاق خوبی بیفته

karbase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، حقیقت داره که تا یک ماه دیگه CPS به صرافی bitorbit اضافه میشه . منظورتان پامپ میکنه ؟ کسی خبری داره ؟

بالا