من چند بار تیکت گذاشتم و هر بار جوابم را دادند که این ارز قابل تبدیل نیست و فقط میشه در فروشگاه خرید کنید . این که به درد ما ایرانی ها نمیخوره .حالا پیام های انگلیسی پشتیبانی سایت را براتون میفرستم . بیایید همه تیکت بزاریم که حل بشه
شاید در آینده، امکان تبدیل برای CPS Coin مثل تمام ارزهای دیجیتال دیگه هم بزارند. گرچه با توجه به جوابهایی که داده شده، احتمالا این امر در آینده نزدیک امکانپذیر نیست. باید کمی صبر کرد تا ببینیم با جا افتادن بیشتر این ارز جدید، اکسچنجرها یا صرافیهای اینترنتی معتبر این ارز رو به لیست ارزهای تبدیلیشون اضافه بکنند تا بشه به بیتکوین یا ارزهای مهم دیگه تبدیلش کرد. اگه پولش رو کاری نداری میتونی منتظر بمونی، احتمال افزایش ارزش این ارز هم در آینده وجود داره. در جواب شما هم گفته شده که باید منتظر جای سومی باشید که این رو برای شما تبدیل کنه.من چند بار تیکت گذاشتم و هر بار جوابم را دادند که این ارز قابل تبدیل نیست و فقط میشه در فروشگاه خرید کنید . این که به درد ما ایرانی ها نمیخوره .حالا پیام های انگلیسی پشتیبانی سایت را براتون میفرستم . بیایید همه تیکت بزاریم که حل بشه
درست متوجه حرف شما نشدم، مگه شما این ارز رو خریداری هم کردید؟ باید به همان مبلغی که رایگان میدادند بسنده میکردی. خرید این نوع ارزها و توکن های جدید ریسک بالایی داره.من گفتم اقا ما بیت کوین دادیم به شما که این ارز را خریدیم . حالا بیت کوین بدید به ما . میگند به ما چه . خودتان با مسولیت خودتان خصوصی بفروشید
نمیشه گفت اشتباه کردی، ولی ریسک بالایی کردی، چون معلوم نیست کی پولت برگرده. فردی رو نمیشناسم که خریده باشه. کاری که میتونی بکنی این که منتظر بمونی تا جایی پیدا بشه بتونی به ارزی دیگه تبدیلش کنی. البته احتمال افزایش ارزش اون هم وجود داره.بنظرتان اشتباه کردم که خریدم ، آخه دیدم سایتشون معتبره و تبلیغاتش عالیه . کسی هست مثل من خریده باشه ؟ چکار کنم ؟
اینکه کی بر میگرده رو نمیشه پیش بینی کرد. در مورد اعتبار سایت هم، اینو میدونم که چند سالی داره کار میکنه و این ویژگی مثبتش هست. گرچه در اینترنت نمیشه بطور قاطع در مورد سایتی نظر بدی و هر احتمالی وجود داره. حالا چند تا CPS Coin خریدی؟ الان سایت کوین پیمنت یک برنامه ای گذاشته که میشه با CPS Coin ارز دیگه ای به نام SecurCoin رو خرید و به امکانات آن، قسمت تبدیل آن به این ارز جدید رو اضافه کرده. ولی چیزی در مورد SecurCoin نمیدونم و اینکه ارزش و اعتبارش چقدره یا اینکه قابلیت تبدیل داره یا نه. اگر وارد حسابت بشی در بالا در این مورد به رنگ سبز نوشته.یعنی بنظرشما حالا تا چند سال پولم بر میگرده یا کوین پیمنتز ممکنه کلاهبردار باشه ؟
امیدوارم همینطور باشه.سلام احساس می کنم سه ماه دگه برای CPS اتفاق خوبی بیفته