• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت استثنايي براي پولدارشدن

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
متاسفانه من ان تاپیک رو دیر دیدم. هنوز امکانش هست شرکت کنیم؟

آقا هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازست
ما از صبح تاحالا کلی کاسب شدیم ، شما خیلی عقب افتادی ، ولی سریع تر شروع کن :D

karamooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همش سواستفاده از وضعیت نامطلوب درامدی مردمه

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
اینو ببین:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تذکر۲:لازم نیست که گزینه معرف را پر کنید چون به صورت پیش فرض از طرف سایت انتخاب شده. و اگر دستکاری بشه نمیتونید عضو بشید[/FONT]

خیلی باحاله
ما که دستکاری نکردیم الانم میلیاردر شدیم اومدیم جزایر قناری داریم پست میدیم شما رو نمی دونم

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
ولی من یه راه جدید پیدا کردم که واقعا پول سازه
فقط چند دقیقه وقت بذارید و مطلب رو بخونید

بیایید توی این آدرس :
www.biatopoool.blogspot.com

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
عجب !!! 1 كليك 10 دلار :eek: يعني 10 كليك داشته باشي 100 دلار ميگيري ، عجب :rolleyes:
چه اشتباهي ! من واسه 0.040$ دارم روزانه تو نئوباكس كليك مي كنم . الان نئوباكسو ول مي كنم ميام اين سايتي كه ايشون ميگن فعاليت مي كنم . :D
عزيز جون خودت يه روز مي فهمي كه چطور داشتي هم وقت و اينترنت و پول خودت رو هدر مي دادي و هم مي ..دي تو اعصاب ما ! :hmm:

این که چیزی نیست بیا من بهت یه سایت معرفی مکنم به ازای هر کلیک 100 دلار میده:blink:

من بار ها در جای جای این فروم اعلام کردم بازم اعلام می کنم دوستان یک قانون کلی میگه اگه سایتی بابت هر کلیک بیشتر از 0.02$ داد مشکوک میزنه و اگه بیشتر از 0.05$ شک نکن کلاهبرداره

برای آشنایی با نحوه تشخیص سایت ها کلاهبردار از سایت های معتبر به اینجا مراجعه کنید.

بالا