• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرصت شغلي عالي براي هايپ كار هاي حرفه اي

2FUN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك و نيم ميليون دارم :cool:
ميخوام يه سايت هايپ قوي با سود واقعا معقول راه بندازم
با پولي هم كه ميگرم ميخوام يك كازينو اينتر نتي راه بندازم و سود رو از اون طريق پرداخت كنم
من به حرفه اي هاي اين كار پيشنهاد كاري ميكنم كه ادميني سايت رو انجام بده
سوال داشتم
به نظر شما چه مقدار امكان داره بگيره و تا چه مقدار جا داره
دوما هركي مي خواد با من همكاري كنه سوابق كاري و همراه با برنامه ريزي براي سايت رو به
به من ايميل كنه يا تو اينجا به من پي ام بده
مسلط به زبان انگليسي يه اولويت است
منتظرم
[email protected] ايميل منه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من تابحال برای چندین نفر هایپ راه اندازی کردم که حدود 5-6تایی میشه البته فقط راه اندازی خودم تا بحال هایپ کار نکردم فقط با آنالیز سرمایه گذاری میکنم که کمتر ضرر ببینم:p

اگر خواستی میتونم کمکت کنم
آیدی من اینه:
persian_vb

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
جناب tehrannet میشه من رو هم یکم راهنمایی کنید؟ البته من می خوام سرمایه گذاری کنم (چند بار کردم اما حال نداد!)

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم میتونم کمکت بکنم از راه اندازی سایت تا تبلیغات در مونیتورها و انجمنهای معروف مثلMMG و Talkgold و DTM و...

دوست داشتی پی ام بزن من به شما میل زدم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من هم میتونم کمکت بکنم از راه اندازی سایت تا تبلیغات در مونیتورها و انجمنهای معروف مثلMMG و Talkgold و DTM و...

دوست داشتی پی ام بزن من به شما میل زدم
آدرس MMG چیه؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
جناب tehrannet میشه من رو هم یکم راهنمایی کنید؟ البته من می خوام سرمایه گذاری کنم (چند بار کردم اما حال نداد!)
من یه راهنمایی بهت میکنم، اصلا دور این مدل رو خط بکش

باید مثل من 700-800تایی از دست بدی ت اآنالیز کار دستت بیاد وگرنه من بیام توضیح بدم اصلاً چیزی متوجه نمیشی

:eek: از شما بعیده آدرس MMG رو ندونی مانی میکر گروپ Money Maker Gorup

http://www.moneymakergroup.com/

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
باید مثل من 700-800تایی از دست بدی ت اآنالیز کار دستت بیاد وگرنه من بیام توضیح بدم اصلاً چیزی متوجه نمیشی

بابا یه ذره شو بگو ! منم یه مقداری سوخت دادم خورده تو پرم ! حالا بگی چیزی نمی شه که ... منم قول میدم اگه لینکی دادی برم از طریق رفرال تو عضو شم.:)

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
با اینکه سوخت هم دادم ولی بد جوری رو مخمه:p

دوست عزیز به نظر من هم بیخیال شو و از مخت بیرون کن این فکر ها رو
به خدا ما دوستت هستیم داریم بهت این حرف ها رو میزنیم :happy:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
فقط یک پیشنهاد هست دنباله پولی که از هایپ در میاد نرو هم ریسکش بالاست هم پولش درست از گلوی آدم پایین نمیره به جای اینکار با پولت میتونی حداقل دو تا سایت راه بندازی که نمیگم بعد از 6 ماه اما توی یک سال به بالا سود معقول و رو به رشدی داری که میشه یک جا با آبرو بگی آقا فلان سایت ماله منه.
این مطلب برای دوستمون که میخواد هایپ کار کنه تا اندازه تجربم میگم.
سیستم هایپ های درشت و چاق و چله رو اسرائیلیها یا روسها بنا میکنن و اکثرا از انگلیس ساپورت میشن و دزد بودنشون از اول معلومه فقط باید بعد از مرور زمان دستت بیاد فلان هایپ چقدر عمر میکنه که اونم صد در صد نیست بعد به اندازه معقول توی هایپ مورد نظر سرمایه گزاری کنی اونهم یک هو نه به مرور از سود خودش درصدیش رو بر گردونی تا سرمایه اولت بر گرده اون موقع با دست باز تری میتونی عمل کنی و سود با مقداری که میخوای ریفوند کنی 50 50 کنی و الا اسکم بری جلو.:)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
نه رفيق، پولي در كار نيست يا اگه باشه درست نيست.!!;)
تو اين كار آدما دو دسته هستن: يا ضرر ميكنن يا كلاهبرداري، بنابراين اگه اهل هيچ كدومش نيستي توصيه ميكنم طرفش نرو.
تجربه رو دوباره تجربه كردن اشتباهه.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

این همون ام ام جیه؟
فکر میکردم آدرسش یه چیزه دیگس آخه این خیلی آدرسش طولانیه بش نمی خورد چیزه جالبی باشه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من با پولت چند تا سایت بساز(ترجیحا انگلیسی) به جای سرمایه گذاری،البته بعدش طول میکشه تا به سود دهی برسن ولی در عوض هم کارش از لحاظ اخلاقی حرفی توش نیست هم درامدش از راه درسته

بالا