آره آقاجون. 700 رو بيخيال شو يا W800 بگير اگه با رنگش مشكلي نداري يا W810 بگير. خوب قيمتاشون بالاست ولي K750 هم همونطوري كه ميگي شديدا زياد شده دست ملت. منم اولش اهميت نميدادم ولي وقتي ديدم از هر 4 نفري كه سوني اريكسون دارن 3 تاشون 750 دارن رفتم گوشيمو عوض كردم! ولي قابليتهاي هر 3 تاي اين گوشي ها تقريبا عين همه جز يه سري تفاوتهاي كوچولو. قيمت هم كه خودت ميدوني ديگه. K750 چيني و اون دو تاي ديگه مالزي هم گير مياد. چيني بودنش هم هيچ مشكلي نداره چون الان 90 درصد جنسهاي بازار ايران چيني هست.
نمی دونم قبول دارید یا نه ولی نوکیا در صورتی که پول خوبی بدید بهترین انتخاب و برند محسوب میشه که به خاطر سیستم عامل symbian هم ساپورت نرم افزاری فوق العاده داره و هم قیافه نرم افزاری جالب تری...
منظورم اینه که اگه بخوام 290 بدم w810 بگیرم که دوربین 2 مگا پیکسلی داشته باشه ، به نظرتون منطقی تر نیست که برم و N70 نوکیا بگیرم ؟!
دوستان من آدم اقتصادی هستم و گزینه اولم همون k750 بود ولی انقدر آشغال و تقلبیش ریخته تو بازار که اصلا جرات نمی کنم برم طرفش وگرنه مگه آدم از گوشی چی می خواد ؟ بلو توث؟ اینفرارد ؟ دوربین؟ خب تقریبا همه گوشیها این چیزها رو دارند .من که گوشی باز نیستم چرا پول الکی خرج کنم واسه چیزی که یک سال نشده هم دلت رو می زنه هم تو سرش می خوره و هم بهترش میاد؟
می خوام یه انتخاب منطقی کنم ولی بازار خیلی محدوده لامصب
راستی به نظرتون این رنگهای نقره ای k750 کمتر تقلبی از آب در میاد؟ نظرتون چیه؟