● The single-handed control of the device, not involving the touch screen.
The support of applications for Windows Mobile 2003 for Smartphone.
● Possibility to add photos and assign personal melodies to the contacts.
● Greatly improved Word Mobile (it keeps formats while editing, shows pictures);
to a smaller extent – Excel Mobile. New application added – PowerPoint Mobile.
● Built-in drivers (APIs) for GPS and the camera.
به نقل از Pda :من مدتهاست در فروم پست نمي زنم . الان هم به همين روال هستش . درباره تفاوت Windows Mobile 2003 SE و Windows Mobile 5.0 چيزي كه quote كرديد درباره Smartphone هاست و به PocketPC ربطي نداره . تفاوتهاي اين دو سيستم عامل در PocketPC Series بسيار زياده و دقيقا بر عكس حرفي كه زدين ، Revolution به حساب مي آد .
قابليت اضافه شدن Hard Disk . قابليت از بين نرفتن اطلاعات در صورت تمام شدن باتري و بسياري از موارد ديگه در سيستم عامل جديد در نظر گرفته شده كه در سيستم عامل هاي قبلي يا اصلا نبود يا به صورت بسيار محدودي وجود داشت .
وگرنه قابليتي مثل GPS در سري هاي دستگاهي مثل Garmin بوده و هست .
علی جان نه فکر کنی باسه دل سوزوندن می زنم این پست رو هابه نقل از astm1834 :ببخشید من دیر پست میزنم......این تاپیکو ندیده بودم......
پس با توجه به مطالب گفته شده در پستهای قبلی امکان آپدیت کردن PDA2 به WM2005 ،از نظر سخت افزاری،وجود نداره؟.....درسته؟......چون من اینو از کسه دیگه ای هم شنیده بودم....ولی ترجیح دادم باور نکنم.........
به نقل از king_dani :علی جان نه فکر کنی باسه دل سوزوندن می زنم این پست رو ها![]()
ولی اورکس قراره ساپورت دبلیو ام 5 رو بده البته پولیه ولی مگه ای میول مرده؟![]()
به نقل از mehdi_ms :اولا اون براي پي دي اي 2 كي بود نه پي دي اي 2
دوما اقاي اورلود هم از سفرشون برگشتن(مثل اينكه تعجب كرده بود كه كسي گفته پسورد ميخواد)
دوباره ازشون بپرسيد