• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرم- دیتا بیس

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.میشه منو راهنمایی کنید چطور این پروژه رو انجام بدم ؟
-یک فرم درست کنید ، که این فرم به دیتا بیس وصل بشه
اگر کمکی از کسی بر میاد جواب منو بده.ممنون

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام چه فرم رو برای ثبت چه اطلاعاتی در دیتابیس میخواهید ؟
اگر به زبان php بخواهید در خدمتتون هستم ....

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام چه فرم رو برای ثبت چه اطلاعاتی در دیتابیس میخواهید ؟
اگر به زبان php بخواهید در خدمتتون هستم ....
والا مربوط به درس پایگاه داده رشته ی کاردانی کامپیوتره. سوال همینی بود که گفتم .از فرم مثلا اسم و مشخصات دانشجو رو بخونه و بعد به دیتا بیس وصل کنه.

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
ببین دوست عزیز من این آموزش رو به زبان php براتون توضیح میدم برای این کار ابتدا:
1-باید یه نرم افزاری به نام xampp را دانلود و روی سیستم خود نصب کنی . آموزش نصب xamppکلیک کنید
2-بعد باید یک پایگاه داده ایجاد کنید برای اینکه اطلاعات شخص رو توش ذخیره کنی آموزش اینکار هم کلیک کن تا ببینی
3- حال وقت این رسیده که بریم سراغ html و ساخت فرم و کد نویسی شیرین زبان php
  • برای اتصال به دیتابیس یه فایل بساز db.php و کد های زیر رو رو توش بریز
  • شما با این تکه کد به دیتابیس وصل میشوید .
<?php
session_start();
mysql_connect("localhost","username of your database","password of database");
mysql_select_db("myDB");
?>

• یه فایل بساز با نوت پد به نام register.phpو فایل های زیر رو توش بریز
  • در واقع با کد های زیر یه فرم می سازد و با روش پست اطلاعات رو به دیتابیس ارسال میکنید .
<html>
<form action="register.php"method="post">
Username: <input name="username"type="text" />
Password: <input type="password"name="password" />
Email: <input name="email"type="text" />
<input type="submit"value="Submit" />
</form>
</html>
<?php

// فراخوانی فایل دیتابیس
include("db.php");
if(isset($_POST['username'])&&isset($_POST['password'])&&isset($_POST['email'])){
$username=mysql_real_escape_string($_POST['username']);
$email=mysql_real_escape_string($_POST['email']);
$password=md5($_POST['password']);
$sql=mysql_query("SELECT username FROM usersystem WHERE username = '".$username."'");
if(mysql_num_rows($sql)>0){
die("Username taken.");
}
mysql_query("INSERT INTO usersystem(username, password, email) VALUES('$username', '$password', '$email')")ordie(mysql_error());echo"Account created.";
}
?>

و اما گر قصد آموزش کامل زبان قدرتمند php رو دارید براتون این مجموعه رو پیشنهاد میکنم آموزش پروژه محور php
اگر مشکل خاصی دارید و یا اصلاً ذهنیتی با برنامه نویسی ندارید و میخواهید شخص دیگه ای این کد های رو براتون بنویسه میتونید با من تماس بگیرید تا یه فیلم آموزشی اختصاصی متناسب با پروژه شما براتون بسازم . به همراه سورس (آماده)خدمتتون تحویل بدم 09142864659

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
البته تویه کد های php بالا هیچگونه اعتبارسنجی در مورد خالی بودن فیلد ها و یا نوع داده ها انجام نشده برای اینکار روش هایی هست مثل استفاده از تگ هایHTML5 و یا استفاده از جاوا اسکریپت و...

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببین دوست عزیز من این آموزش رو به زبان php براتون توضیح میدم برای این کار ابتدا:
1-باید یه نرم افزاری به نام xampp را دانلود و روی سیستم خود نصب کنی . آموزش نصب xamppکلیک کنید
2-بعد باید یک پایگاه داده ایجاد کنید برای اینکه اطلاعات شخص رو توش ذخیره کنی آموزش اینکار هم کلیک کن تا ببینی
<?php
session_start();
mysql_select_db("myDB");
?>

• در واقع با کد های زیر یه فرم می سازد و با روش پست اطلاعات رو به دیتابیس ارسال میکنید .
<html>
</form>
</html>
<?php

// فراخوانی فایل دیتابیس
include("db.php");
if(isset($_POST['username'])&&isset($_POST['password'])&&isset($_POST['email'])){
$sql=mysql_query("SELECT username FROM usersystem WHERE username = '".$username."'");
die("Username taken.");
}
mysql_query("INSERT INTO usersystem(username, password, email) VALUES('$username', '$password', '$email')")ordie(mysql_error());echo"Account created.";
}
?>

و اما گر قصد آموزش کامل زبان قدرتمند php رو دارید براتون این مجموعه رو پیشنهاد میکنم آموزش پروژه محور php
اگر مشکل خاصی دارید و یا اصلاً ذهنیتی با برنامه نویسی ندارید و میخواهید شخص دیگه ای این کد های رو براتون بنویسه میتونید با من تماس بگیرید تا یه فیلم آموزشی اختصاصی متناسب با پروژه شما براتون بسازم . به همراه سورس (آماده)خدمتتون تحویل بدم 09142864659

خیلی ممنون از راهنمایتون... اگر مشکلی داشتم باز بهتون میگم..یک دنیا سپاس.. بابت این پروژه 3 بار من درس پایگاه داده رو گرفتم اما پاس نکردم

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
<?php
session_start();
mysql_select_db("myDB");
?>

<html>
</form>
</html>
<?php

// فراخوانی فایل دیتابیس
include("db.php");
die("Username taken.");
}
}
?>

دوست عزیز یه سوال :

<?php
session_start();
mysql_select_db("myDB");
?>

این بخش که گفتین رو کجا بسازم؟ این جاشو بلد نیستم.کمک میکنین

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
دوست عزیز یه سوال :

<?php
session_start();
mysql_select_db("myDB");
?>

این بخش که گفتین رو کجا بسازم؟ این جاشو بلد نیستم.کمک میکنین
سلام تو همون پوشه ای که فایل اتصال به دیتا بیس رو توش ساختین فایل ثبت نام رو هم تویه اون بسازید و اکشن اون رو هم به خود فایل ثبت نام قرار بدید یا اصلاً قرار نیست تو تگ شروع فرم از action استفاده کنید . موفق باشید

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
همچنین برای اتصال به دیتا بیس با فایل db.php رو تو فایل register.php اینکلود کنید
این تیکه کد php رو میتونید برای شامل شدن فایل ثبت نام جهت اتصال به دیتابیس استفاده کنید <?php require_once("db.php"); ?>
.

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همچنین برای اتصال به دیتا بیس با فایل db.php رو تو فایل register.php اینکلود کنید
این تیکه کد php رو میتونید برای شامل شدن فایل ثبت نام جهت اتصال به دیتابیس استفاده کنید <?php require_once("db.php"); ?>
.

داداش سوالم رو درست مطرح نکردم.امروز از استادمون پرسیدم برام توضیح داد و گفت مثلا یه فرمی ایجاد کنیم که نمرات دانشجویی رو به سیستم اموزش وصل کنه. گفت نیازی به زمپ و ومپ و اینا نداره.با استفاده از VB میشه انجام داد.اینی که من نصفه نیمه انجام دادم ربطی به این سوال نداره و مربوط به درس کارآفرینی و پروژه هست. مچکرم ازتون که یاری کردین منو.چیزی هم که دیشب گفتین رو انجام دادم با موفقیت
الان با این وجود چطور باید این پروژه رو بنویسم؟ با استفاده از vb

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
داداش من تو تاپیک ابتدائی هم نوشتم که میخواهید از چه زبانی استفاده کنید .
و در هر حال

شما با هر زبانی بنویسی ساختار کلیش یکی هست .
یکم هم به خودتون زحمت بدید و توگوگل سرچ کنید مثلاً میخوایی مهندس بشی !! من رشته دانشگاهیم کلاً به it ربطی نداره ولی اونقد به برنامه نویسی علاقه مند شدم که الان دارم به صورت حرفه ای دنبالش میکنم و سعی میکنم خودم رو تو زمینه برنامه نویسی بروز نگه دارم . برای شما هم پیشنهاد میکنم بری دنبالش اصلاً به بازار کرش توجه نکن شما فکر کن که میخوایی تفریح کنی ---وقتی که برای تفریح میزاری بزار روی برنامه نویسی مطمئن باش ضرر نمیکنی.

یه آموزش پروژه محور VB رو براتون پ خ کردم .

Last edited:

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یه آموزش پروژه محورد رو براتون پ خ کردم .
نمیشه لطفی در حقم کنید و مثل دفعه ی پیش بهم بگید چیکار کنم؟ این اموزش کلی برنامست.کد هارو اگه بگین و بگین چیکار کنم... امکانش هست ؟

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
من به زبان VB کار نکردم یعنی کد نزدم .ولی اون آموزشی که بهتون پیشنهاد کردم آموزش خوبی هست .

moein_moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داداش من تو تاپیک ابتدائی هم نوشتم که میخواهید از چه زبانی استفاده کنید .
و در هر حال

یکم هم به خودتون زحمت بدید و توگوگل سرچ کنید مثلاً میخوایی مهندس بشی !! من رشته دانشگاهیم کلاً به it ربطی نداره ولی اونقد به برنامه نویسی علاقه مند شدم که الان دارم به صورت حرفه ای دنبالش میکنم و سعی میکنم خودم رو تو زمینه برنامه نویسی بروز نگه دارم . برای شما هم پیشنهاد میکنم بری دنبالش اصلاً به بازار کرش توجه نکن شما فکر کن که میخوایی تفریح کنی ---وقتی که برای تفریح میزاری بزار روی برنامه نویسی مطمئن باش ضرر نمیکنی.

یه آموزش پروژه محور VB رو براتون پ خ کردم .
آخه داداش من بهخ اجبار اومدم این رشته- همه درس هارو به زور قبول میشم.فقط میخوام پاس کنم بره.گوگل اینقدر سایت های مختلی هست که گیج میشم. اومدم اینجا ببینم کسی میتونه کمکی کنه یا نه

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
آخه داداش من بهخ اجبار اومدم این رشته- همه درس هارو به زور قبول میشم.فقط میخوام پاس کنم بره.گوگل اینقدر سایت های مختلی هست که گیج میشم. اومدم اینجا ببینم کسی میتونه کمکی کنه یا نه
سلام برادر میتونی از این لینک کمک بگیری به جای فیلد های دفترچه تلفن اطلاعات دانشجو رو وارد کن http://www.askdin.com/thread31603.html موفق باشید .

بالا