• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشنده: فروش گوشی مناسب ترین قیمت در هر جای ایران

بهترین برند گوشی که استفاده کردید از نظر شما ؟

• Total voters
    704

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
درود
عرض ادب
جناب بنده میخوام اولین گوشی وین فونم رو بخرم ولی هنوز مردد هستم
گفتم صبر کنم 930 بیاد ولی در بدو ورود قیمت کاذبی داره همچنین به سرعت قیمتش افت میکنه بنابراین خریدش زیاد عقلایی نیست
با این شرایط فکر کنم بهترین انتخاب در حال حاضر 925 باشه!
به نظرتون تو این رنج قیمت ارزش خرید داره؟با توجه به اینکه با این مبلغ و البته کمی هزینه ی بیشتر میشه s4 یا G2 رو خرید
باطریش روی کاغذ به نظر ضعیف میاد اینطور نیست؟
وین فون با برنامه های ارتباطی نظیر وایبر و واتساپ مشکلی نداره؟
در ضمن رنگ خاکستریش همون سفیده یا دو رنگ مجزاس؟
ممنون
سلام عزیزم
کاملا با شما موافق هستم.از لحاظ قیمت و مقایسه ای که کردید.
ولی یک ولی بزرگ این جا هست :)
شما برای خرید گوشی اصلا و ابدا نباید بین سیستم عامل های مختلف مقایسه قیمتی کنید.یعنی 925 وینفون رو از لحاظ قیمتی نباید با اندروید s4 مقایسه کنید

شما الان به نظر من یا باید کمی صبر کنید 925 در بازار ایران بیشتر بشه.تا قیمت مناسبتری بتونید خرید کنید.
یا اگه الان میخوایید بخرید نسبت به قیمت من پیشنهاد میکنم 920 بخرید که 990000 تومان هست.
باطری 925 ضعیف نیست.ولی اگه بخوایید با اس 4 یا جی 2 مقایسه کنید خوب شارژ کمتر نگه میداره
رنگ خاکستری و سفید یکی نیست . هر دو رنگ هست.
باز هم تاکید میکنم اول تصمیم بگیرید چه سیستم عاملی؟ بعد دنبال گوشی و قیمت و مقایسه باشید.
از لحاظ برنامه ها هم که فرمودید مشکلی نداره

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
سلام عزیزم
کاملا با شما موافق هستم.از لحاظ قیمت و مقایسه ای که کردید.
ولی یک ولی بزرگ این جا هست :)
شما برای خرید گوشی اصلا و ابدا نباید بین سیستم عامل های مختلف مقایسه قیمتی کنید.یعنی 925 وینفون رو از لحاظ قیمتی نباید با اندروید s4 مقایسه کنید

شما الان به نظر من یا باید کمی صبر کنید 925 در بازار ایران بیشتر بشه.تا قیمت مناسبتری بتونید خرید کنید.
یا اگه الان میخوایید بخرید نسبت به قیمت من پیشنهاد میکنم 920 بخرید که 990000 تومان هست.
باطری 925 ضعیف نیست.ولی اگه بخوایید با اس 4 یا جی 2 مقایسه کنید خوب شارژ کمتر نگه میداره
رنگ خاکستری و سفید یکی نیست . هر دو رنگ هست.
باز هم تاکید میکنم اول تصمیم بگیرید چه سیستم عاملی؟ بعد دنبال گوشی و قیمت و مقایسه باشید.
از لحاظ برنامه ها هم که فرمودید مشکلی نداره
ممنون از توجهتون
لومیا 925 نزدیک به یکساله که وارد بازار شده کلی هم افت قیمت کرده به نظرم دیگه از اینجا به بعد خیلی ملایم قیمتش پایین میاد!
با آندروید زیاد کار کردم ولی تجربه بهم ثابت کرده که حتی گوشی های پرچمدار آندروید هم بعد یه مدتی کند میشن و هنگی دارن
واسه همین میخوام واسه یبار هم شده برم وینفون رو امتحان کنم ببینم سرعت و عملکردش چجوریه...اینجور که میگن افت سرعت و کندی و هنگی در وینفون جایی نداره!!
ولی خب پشت سر وینفون خیلی حرف و حدیث هست که برنامه واسش کمه با برنامه های ارتباطی مث وایبر مشکل داره و...
تو همین انجمن وینفون که سر زدم خیلی از دوستان مشکل وای فای داشتن(با گوشی 1520)منم عمده ی استفادم از وای فای گوشی هست
واقعیت کیفیت بالای بدنه واسم مهمه واسه همین دور S4 رو خط کشیدم چون بدنه ی بی کیفتی داره مضاف بر اینکه بازم اندرویده و بازم بعد یه مدت گوشی کند میشه!

m0jt@ba

Registered User
لایک‌ها
26
zr موجود دارید؟ یک قیمت تپل بدید

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
ممنون از توجهتون
لومیا 925 نزدیک به یکساله که وارد بازار شده کلی هم افت قیمت کرده به نظرم دیگه از اینجا به بعد خیلی ملایم قیمتش پایین میاد!
با آندروید زیاد کار کردم ولی تجربه بهم ثابت کرده که حتی گوشی های پرچمدار آندروید هم بعد یه مدتی کند میشن و هنگی دارن
واسه همین میخوام واسه یبار هم شده برم وینفون رو امتحان کنم ببینم سرعت و عملکردش چجوریه...اینجور که میگن افت سرعت و کندی و هنگی در وینفون جایی نداره!!
ولی خب پشت سر وینفون خیلی حرف و حدیث هست که برنامه واسش کمه با برنامه های ارتباطی مث وایبر مشکل داره و...
تو همین انجمن وینفون که سر زدم خیلی از دوستان مشکل وای فای داشتن(با گوشی 1520)منم عمده ی استفادم از وای فای گوشی هست
واقعیت کیفیت بالای بدنه واسم مهمه واسه همین دور S4 رو خط کشیدم چون بدنه ی بی کیفتی داره مضاف بر اینکه بازم اندرویده و بازم بعد یه مدت گوشی کند میشه!
عزیزم 925 تا 1080000 تومان من میفروختم.ولی الان هم کم شده هم بخاطر گرون شدن ارز قیمتش رفته بالا.منظورم جدید بودنش نبود :)
100 درصد مطمئن باشید اگر گوشی لومیا 820 من رو مثلا با کلی برنامه و بازی که اکثرا برای تست وینفون 8.1 نصب کردم با یه اندروید با همین سخت افزار مقایسه کنید و در یک شرایط باشند مشکلات هنگ و کندی و این طور مسایل برای گوشی من پیش نمیاد ولی اندروید اذیتتون میکنه
صد در صد از لحاظ سیستم عامل ویندوزفون روون تر و بهتر هست.مخصوصا 8.1 که تا آخر همین ماه میلادی نسخه اصلیش در دسترس قرار میگیره
اگه روی قیمت حساس نیستید همین الان 925 بخرید و مطمئن باشید لذت میبرید.دوربین مجهز به سیستم pure view
و بقیه موارد.....
zr موجود دارید؟ یک قیمت تپل بدید
سلام عزیزم
خدمت عزیز دلم تقدیم میکنیم با قیمت 985000 تومان + هزینه ارسال 8 تومان - بدون گارانتی.با مهلت تست

با گارانتی آرین - 1.075000 تومان + هزینه ارسال 8 تومان

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
ممنون از پاسخگوییتون
قیمت روز 925 در حال حاضر چنده؟
ممنون

arseven

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
گوشی lumia 525 , lumia 520 چه قیمتیه؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
ممنون از پاسخگوییتون
قیمت روز 925 در حال حاضر چنده؟
ممنون
با گارانتی نوکیا 1280000 تومان.سفید و خاکستری
بدون گارانتی 1185000 تومان مشکی

سلام
گوشی lumia 525 , lumia 520 چه قیمتیه؟
متاسفانه موجود نیست.
هفته آینده 520 شاید برسد

saeed hadian

Registered User
لایک‌ها
224
خسته نباشید
Z ultra
چه رنگی دارید? قیمت?

Sent from my ST23i using Tapatalk

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام ،‌جناب huawei y511 ،‌ g525 موجود داريد ؟ قيمت چند ؟

eyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
Lenovo IdeaTab A3000 H با گارانتی سازگار چنده؟
کیفیت صفحه نمایشش برای کتابخوانی و دیدن فیلم مناسب هست؟
باطریش چطوره؟
نظرتون راجب به این تبلت چیه؟
با سپاس

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
Lenovo IdeaTab A3000 H با گارانتی سازگار چنده؟
کیفیت صفحه نمایشش برای کتابخوانی و دیدن فیلم مناسب هست؟
باطریش چطوره؟
نظرتون راجب به این تبلت چیه؟
با سپاس
سلام عزیزم
وقتی یک کالایی با یک گارانتی خاص میخواهید بخرید مثل گارانتی سازگار .قیمت تفاوتی ندارد و نهایتا با اختلاف 10 یا بیست هزار تومان میتونید خرید کنید.
من تجربه کار با این تبلت را نداشتم.ولی در نت فقط تعریف از این تبلت دیدم و شنیدم. نسبت به قیمتش واقعا خوب هست.
باطریش رو نمیتونم نظری بدم
نظرم این هست که با این مشخصات سخت افزاری اگه بخواهید یک تبلت مارک معروف تر بخرید بالای یک میلیون هست.ولی کیفیت ساخت هم مد نظرتون باشه.ولی روی هم رفته انتخاب خوبی هست. :)

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
قیمت گارانتی دارشون
lg g2
lg nexus
htc one
s4 mini dual
بدون گارانتی رو هم پ.خ کن

mrali1234

Registered User