baris manco
کاربر تازه وارد
داداش ما زندگی کجردی خودشو داره ما هم زندگی مجردی خودمونو
اگه بخری بهت میگم اسم داداشمو
اگه بخری بهت میگم اسم داداشمو
اسمشو یادم نی تو عفیف آباد شیراز بود..من کلا یه شب شیراز بودم اونم سرباز بودم خیر سرم....تو تهران اسکیچرز اوریج نی تو شیراز به طور اتفاقی دیدم..امون ندادماز رو همین عکس ها هم میشه فهید تقله یا اوریج....همچنین کارتنش...
از عفیف آباد پاساژ ستاره لاین وسط طبقه دوم خریدی...100% اصله چون بعضی از فیکهاش با اصلی مو نمی زنن تو راحتیشونه که تفاوت پیداست.... انشاالله راحت و عالی بفروشیش...خیلی بی نقصه...
ممنون از لطف شما....اسمشو یادم نی تو عفیف آباد شیراز بود..من کلا یه شب شیراز بودم اونم سرباز بودم خیر سرم....تو تهران اسکیچرز اوریج نی تو شیراز به طور اتفاقی دیدم..امون ندادماز رو همین عکس ها هم میشه فهید تقله یا اوریج....همچنین کارتنش...
از عفیف آباد پاساژ ستاره لاین وسط طبقه دوم خریدی...100% اصله چون بعضی از فیکهاش با اصلی مو نمی زنن تو راحتیشونه که تفاوت پیداست.... انشاالله راحت و عالی بفروشیش...خیلی بی نقصه...
سایزش 9نیم...یا همون 41..42....
نـــــــــــــــبود؟:دی بابا سربازیم پول لازمیم:دی
سانت که نه ..ولی دیدیم دست مردمخو اشتباهیی گفتم 42...منظورم همون 43 بودکه می شه سایز 43!!!!!!!!!!!!!!!!! کفش رو سانت می کنید!!؟
اون DVD رو...اگه هر کی خرید تنهایی نیگاه کنه ..:lol:آقا اون cd برای نصب درایورشه ؟