• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشنده PS3 YOLD

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

تذکر : زیر قیمت پایه پیشنهاد ندین , فروم های دیگه به قیمت پایه مشتری داشت ولی سر پستش به مشکل خوردیم !

خب یه PS3 YOLD شده موجوده که هارد و دسته نداره و فقط خود کنسول هستش

ریفر نیست , وضعیت ظاهریش هم خوبه , جعبش سالمه سالمه , خلاصه تنها مشکلش اینکه چراغ زرد داده

اینم عکس

هزینه تعمیر این کنسول با bga که بهترین نوع تعمیرشم هست 60 تومنه , خیلیا با سشوار صنعتی تعمیر میکنن که کاملا غلطه و بعد

از یه مدت دوباره چراغ زرد میده

قیمت پایه : 90

پول پست هم به عهده خریدار محترم هستش

سوالی بود در خدمتیم

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
رفیق چراغ زرد زمانی رو کنسول اتفاق می افته که زیادی ازش کار بکشی , یعنی زیاد روشن باشه

این زیادی روشن بودن به خمیر سیلیکون دستگاه آسیب وارد میکنه و دیگه به جای این که چراغ کنسول سبز باشه زرد میشه

خیلی از تعمیر کارا برای تعمیرش از سشوار صنعتی استفاده میکنن که این کار کاملا غلطه و بعد از یه مدت کوتاه کنسول دوباره چراغ زرد میده

مرکز آی سنتر که تو اهواز هستش برای تعمیر از bga (دستگاه لحیم صنعتی) استفاده میکنه که احتمال برگشت به چراغ زرد رو به کمترین حد ممکن میرسونه

هزینه تعمیرشم با این دستگاه 60 تومنه

بازم اگه سوالی بود در خدمتم

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
این کنسول بدرد کسایی میخوره که تا حالا بازیهای انحصاری ps3 رو تجربه نکردن و میخوان با یه خرج کم اونا رو بازی کنن

با خریدار واقعی هم کنار میام

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
من تهران نیستم و برای خریدار با تیپاکس ارسال میکنم

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان این کنسول فقط امشب موجوده , اگه خریدار با قیمت پایه پیدا نشه تعمیرش میکنم برا خودم
yahoo_3.gif

فقط تا آخر شب
arrowu.gif
arrowu.gif
arrowu.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا