من گوشي زير پونصدي ميخواستم(اكسپريا ميني) قيمت خود گوشي عاليه ولي با 10 تومن هزينه پست تقريبا با قيمت مغازه دارهاي اينجا برابر ميشه(اينجا 235 ميدن كه سه چهار تومن تخفيف هم ميشه ازشون گرفت)هزینه پست که رایگانه شما چی میخاید؟
اینم برای گل روی شما هزینه به زیر 500 و بالای 500 کاهش پیدا کرد
من گوشي زير پونصدي ميخواستم(اكسپريا ميني) قيمت خود گوشي عاليه ولي با 10 تومن هزينه پست تقريبا با قيمت مغازه دارهاي اينجا برابر ميشه(اينجا 235 ميدن كه سه چهار تومن تخفيف هم ميشه ازشون گرفت)
هزینه پست برای ما 10 تومن میشه هر کی توضیح خواست تو پخ بگه تا براش توضیح بدماگه دوستی که خودش معتبره و استارتر رو تایید می کنه هست، من یه آیفون 16 سفید بگیرم از ایشون.
iهزینه پست فکرنکنم خودشو بکشه از 5 تومن بیشتر بشه. گوشی ها که دیگه امروزه جعبه کوچیک و کم وزن دارن. خودم سه چهار تا خرید داشتم، 5 تومن بیشتر نشد.
پارت نامبرها:این سوالات یکی از دوستان را پاسخ ندادید
فقط پارت امارات موجود دارید ؟؟
سلفون اصلی اپله ؟
xperia arc s: 559قیمت arc
یادم رفت شرمنده نه عزیز فقط لیست بالا موجوده و آپدیت میشه زود به زود2720 داری ؟
پیام شدشماره تماس ؟
یادم رفت شرمنده نه عزیز فقط لیست بالا موجوده و آپدیت میشه زود به زود
ببخشید شرمندهHD2 رو توی لیست شما ندیدم. آکش نیست؟ می تونید گیر بیارید؟ اگه آره، چند؟
:hmm:اقا احسان اس 3 رو گوشی بازار اورده 1500 میده قیمت رو بشکون بیا ژایین تا ما هم وسعمون برسه
بندرو گشتم اینا تو شیراز زیادن ولی من که ندارملطفاً یه پرس و جویی بکنید . خیلی دنبالشم حتما یکی می خوام !
2720 زرشکی .
بندرو گشتم اینا تو شیراز زیادن ولی من که ندارم
تازه الانم اصفهانم میتونم بگردم احمد ابد برات پیدا کنم اما قیمتش اینجا بالاست آک هم فک نکنم باشه(پلمپ منظورمه)
پی ام دادم خدمتشون منم منتظرم:happy:دوست عزیز منتظر آقا حسین هستم. بگو بیاد خیال ما رو راحت کنه