ali.bu7808
Registered User
- نوشتهها
- 256
- لایکها
- 63
fifa14
خوب اکثرا قدیمین بودن.2،3 سال قبل هم قدیمی به حساب میاد.CS:GO, Dota 2,
League of Legends, TF2 & Path of Exile
اوکی.رو هارد میخوام. حدود 10تا. بازی ها توهمین مایه ها باشن ک بالا بیاره تبلت. بازی های خوبی باشن. اسماشونو+حجمشونو بگید. gta 4و pes2015هم باشه
درود عزیز.داداش هزینه یه هارد 2 ترا پر کنی چقدر میشه؟
یه تعداد از بازیهات هم فکر کنم نسخه Black box باشه میشه مشخص کنی کدومشه؟
برای مثال Crysis 3 نوشتی 2DVD ولی قبلا داشتم 5 تا بود
ممنون فقط نگفتی هزینه کپی روی هارد 2 ترا چقدر میشه؟درود عزیز.
کرایسیس 3 بلک باکسه.
یه تعداد معدودی بازی قدیمی بلک باکسه.
بازیهای جدید همه نسخه کامل هستند با آپدیت.
پیغام خصوصی شد.ممنون فقط نگفتی هزینه کپی روی هارد 2 ترا چقدر میشه؟
درود عزیز.سلام 830 گیگ بازی می خوام روی هارد. اگر رودسر یا یا اطراف هستی آدرس رو برام پ.خ کن تا بیام حضوری تحویل بدم . اگه حضوری نمیشه آدرس شماره حساب و شرایط و هزینه با پیشتاز تا لنگرود رو برام پ.خ کن تا هارد رو برات بفرستم . با تشکر.
درود عزیز.اگر تهران هستی ، میخواستم یک اینترنال ۵۰۰ گیگ بازی مخصوص ویندوز ۱۰ - ۶۴ بیتی که صد در صد ران کنه روی این سیستم برام از لیست جدا کنی ، بیام بریزی ، آدرس مغازه رو پخش کن .
درود عزیز.
تهران نیستم.شمالم.
در صورت تمایل برای ارسال هارد بفرمایید ادرس بفرستم.
بسیار خب عزیز.باشه داداش ، پس ۲۰ دیسک بدون کاور پرینکو + ۲ دیسک هدیه رو پست پیشتازی میخوام ، فقط لطف کنید من رو راهنمایی کنید چون سالیانی از بازی کردن من میگذره و میخوام در این چند هفته که وقت دارم رویه لنوو جدیدی که گرفتم با کانفیگ زیر وقت خوبی رو سپری کنم ، قابل ذکر هست که قدیم به ژانر استراژی ، اکشن ، اول شخص و آّر پی جی میپرداختم و تمایلی به ژانر مبارزه تن به تن ، ورزشی ، شبیه سازها ندارم. پیشنهادهای خودتون رو برای ۲۰۱۴-۲۰۱۵ بدین در پیغام لطفا تا بررسی کنم .
Lenovo Idea pad Z50-70
core i7-4510U 2-2.60 GHZ
8GB RM ddr3 1600mhz
Nvidia Gforce 840M 4GB DDR3 64-bit,2000 MHZ
قربان واریز شد ، آدرس رو فرستادم ، تشکر از راهنمایی برای انتخاب بازیها .بسیار خب عزیز.
لب تاپتون تمام بازیهای جدید رو اجرا میکنه.
پیغام فرستادم خدمتتون.