• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه بازی xbox خلاف قانون است

Patis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اکثریت فروشگاه های بازی را که دیدم قسمت تماس با ما درست حسابی نداشت . بعضی ها هم یک شماره همراه اعتباری گذاشته بودند

آیا تاسیس فروشگاه بازی xbox یا ps3 جرم حساب می شود ؟
اگر جرم است پس چطوری بسته را ارسال می کنند ؟

ممنون می شوم دوستان پاسخ دهند .

Patis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه ارتباطی بین قسمت تماس باما و شماره همراه اعتباری با جرم حساب شدن فعالیت سایت هست ! هیچی !

من به عنوان مشتری وقتی داخل سایتی می شوم که حتی یک شماره تماس درست و حسابی نداره توقع دارید اعتماد کنم ؟
یعنی بین این همه سایت حتی یک نفر نیست یک کمی سیستماتیک تر کار کنه ؟

به همین دلیل از شما سوال کردم که آیا فروش بازی xbox جرم هست یا خیر ؟ حتما خبر هم دارید که بعضی وقت ها اماکن به مغازه ها هم گیر میده ولی زیاد جدی نیست . حالا تو فضای اینترنت پلیس فتا گیر میده یا نه ؟
اصلا میشه نماد برای این فروشگاه گرفت ؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
من به عنوان مشتری وقتی داخل سایتی می شوم که حتی یک شماره تماس درست و حسابی نداره توقع دارید اعتماد کنم ؟ یعنی بین این همه سایت حتی یک نفر نیست یک کمی سیستماتیک تر کار کنه ؟ به همین دلیل از شما سوال کردم که آیا فروش بازی xbox جرم هست یا خیر ؟ حتما خبر هم دارید که بعضی وقت ها اماکن به مغازه ها هم گیر میده ولی زیاد جدی نیست . حالا تو فضای اینترنت پلیس فتا گیر میده یا نه ؟ اصلا میشه نماد برای این فروشگاه گرفت ؟
عنوان یه چیز دیگه رو میگه ، شما عنوان خبری زدین نه سوالی من تا حالا ندیدم گیر بدن اگه قرار گیر بدن اولین سایت ها؛ سایت های دانلود هستن که بعضی از بازی ها رو برای دانلود میزارن درضمن خون xbox از pc رنگی تره؟ گیر بدن ؟

Patis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرمنده حواسم نبود علامت سوال تو نام تاپیک بزنم

یعنی با خیال راحت میشه کار کرد ؟ برای گرفتن نماد مشکلی نداره ؟
واقعیتش امسال تو نمایشگاه الکامپ بودم و غرفه آواژنگ خیلی جالب کنسول گذاشته بود و قسمتی مخصوص بازی و من سوال کردم که چرا تو زمینه بازی کسی تا حالا حرفه ای کار نکرده و گفتند چون خلاف است .
من نفهمیدم اگر خلافه پس چرا بازی ها خیلی راحت تو مغازه ها هستند ولی تو نمایشگاه کسی روی این موضوع مانور نمیده !!

Patis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم سایت ما که هم نماد اعتماد داره , هم قسمت تماس با تکمیله

فروشگاه وارنا : XBOX 360 , فروش پستی بازی ها ی جدید ایکس باکس

حالا سوال اینجاست که شما خریداری یا قصد داری فروشگاه بزنی ؟

دقیقا جواب سوال را گرفتم
من قصد دارم در کنار فروشگاه خودم که سایر کالاهای دیجیتال است بازی های xbox را اضافه کنم . داشتن نماد شما خیال من راحت کرد که هیچ مشکلی در کار نیست .
موفق باشید

بالا