• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه با درآمد بیش از 3 میلیون سود

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
حیف که من شخم نمیکنم از صبح تا حالا دارم با خودم کلنجار میرم ولی نچ شخمشو ندارم :دی
اصفهان گیر بازاره

چرا ؟ بیا مشارکتی میگیریم . مشکل پست و ارسال و ایناش از اصفهان رو من حل میکنم . من فقط مشکلم سر نحوه نگه داشتنش هست .

برای من که هیچ مشکلی نداشتم و تا 2 روز پیش بسته فرستادم (قبلا تذکر و بستن پنل داشتم ، که گیرش همون اداره پست زنجان بود ، اونم به خاطر مجموعه فیلم بود ، اما با یه تعهدنامه سریع کار راه می افته)
اما بعضی جاها از مبدا گیر میدن ، مثل اصفهان و شیراز .
من این 2 تا رو زیاد دیدم گیر دادن .
از مقصد هم قبلا همدان گیر میداد ، که دیگه گیر نمیده و زنجان که تا قبل از عید گیر میداد و بعد از عید دیگه برای اونجا نفرستادم ، یه به صورت نقدی بوده .

فیلتر شدنش هم امکانش هست ، اما هیچ تغییری توی سفارشات ایجاد نمی کنه و خودم همه ی کاراش رو یاد خریدار میدم که چیکار کنه و هیچ کاری هم نداره برای بالا آوردن دامین جدید.

دقیقا کدوم بخش اداره پست گیر میده ؟ خود دفتری که بسته ها رو قبول میکنه ؟ یا نه تو خود اداره کل توزیع هم ممکنه ؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان لطفا توی تاپیک به هیچ وجه درخواست آدرس سایت رو ندید ، که ارسال نمیشه . فقط پیام خصوصی بدید تا آدرس سایت براتون ارسال بشه .

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
دوستان لطفا توی تاپیک به هیچ وجه درخواست آدرس سایت رو ندید ، که ارسال نمیشه . فقط پیام خصوصی بدید تا آدرس سایت براتون ارسال بشه .

دوست عزیز یه پیشنهاد دارم. شما میتونید یکی رو استخدام کنید که سفارشات سایتتون رو ارسال کنه و ماهیانه مثلا بهش 400-500 تومن بدید و بقیه پول که 2500 میشه برای خودتون میمونه. شرمنده بابت آف-تاپیک

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز یه پیشنهاد دارم. شما میتونید یکی رو استخدام کنید که سفارشات سایتتون رو ارسال کنه و ماهیانه مثلا بهش 400-500 تومن بدید و بقیه پول که 2500 میشه برای خودتون میمونه. شرمنده بابت آف-تاپیک

قصد من اینه که اول بفروشم و کلا در این باره مشغولیت ذهنی یی نداشته باشم و اینکه ادم معتمدش رو ندارم که بتونه کارهام رو انجام بده .
در صورتیکه فروش نره ، مطمئنا همین کار رو می کنم و کسی رو پیدا می کنم که کارهام رو بکنه و من درصد خودم رو میگیرم .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چرا ؟ بیا مشارکتی میگیریم . مشکل پست و ارسال و ایناش از اصفهان رو من حل میکنم . من فقط مشکلم سر نحوه نگه داشتنش هست .

دقیقا کدوم بخش اداره پست گیر میده ؟ خود دفتری که بسته ها رو قبول میکنه ؟ یا نه تو خود اداره کل توزیع هم ممکنه ؟

چه شکلی حل میکنی ؟ فقط که پست نیست بعضا ارشاد و اماکن هم گیر میدن قبلا با پست اصفهان صحبت میکردم میگفت چند وقت یه بار از ارشاد میان بسته ها رو چک میکنن
اونوقته برادران نیروی انتظامی بریزن ببرنمون اونم به جرم فروش فیلم مستهجن

اصفهان به درد این کار نمیخوره شما یه سرچی هم بکنی شاپ فیلم و سریال توی اصفهان پیدا نمیکنی :D

sorry for off topic

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
قصد من اینه که اول بفروشم و کلا در این باره مشغولیت ذهنی یی نداشته باشم و اینکه ادم معتمدش رو ندارم که بتونه کارهام رو انجام بده .
در صورتیکه فروش نره ، مطمئنا همین کار رو می کنم و کسی رو پیدا می کنم که کارهام رو بکنه و من درصد خودم رو میگیرم .

اول سعی کن حارج نت کسی پیدا کنی -- داداشی ، برادری، کاکایی:دی
تو نت خواستی کسی من در خدمتم..
ما بچه های روستا ادمای قابل اعتمادی هستیم
از نظر پست هم مشکلی نیست

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
چه شکلی حل میکنی ؟ فقط که پست نیست بعضا ارشاد و اماکن هم گیر میدن قبلا با پست اصفهان صحبت میکردم میگفت چند وقت یه بار از ارشاد میان بسته ها رو چک میکنن
اونوقته برادران نیروی انتظامی بریزن ببرنمون اونم به جرم فروش فیلم مستهجن

اصفهان به درد این کار نمیخوره شما یه سرچی هم بکنی شاپ فیلم و سریال توی اصفهان پیدا نمیکنی :D

sorry for off topic

سایت فروش سری کره ای هست
سه میلیون سود داری
دی وی دی 1000 هم داری می فروشی
باید در ماه حداقل ده کارتون دی وی دی رایت کرد که 3 میلیون سود داشته باشه

قیمت سایت هم فقط که شش میلیون هست بدون دیتا
سایت یک دومین اصلی داره که به دومین های جدید فوروارد میشه
و دومین های دیگر سایت مرتب فیلتر میشن

50 درصد هم که دارن از تو گوگل میان
50 درصد هم تلفنی و مشتری ثابت

دردسرهای پست و توقیف بسته ها به کنار

محصولاتش هم که به وفور پیدا میشه کافیه با یکی از سریال فروشها دیسکاس کانکت باشی سریالها دونه 600-700 میگیری روهارد هم برات میریزن گیگی 30-40 تومان میگیرن

مردم هم بزنی دی ویدی 900 همشون مشتریت میشن

حالا واقعا چنین سایتی 6 میلیون می ارزه ؟

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
اسم سایتت رو پی ام بزن...

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سایت فروش سری کره ای هست
سه میلیون سود داری
دی وی دی 1000 هم داری می فروشی
باید در ماه حداقل ده کارتون دی وی دی رایت کرد که 3 میلیون سود داشته باشه

قیمت سایت هم فقط که شش میلیون هست بدون دیتا
سایت یک دومین اصلی داره که به دومین های جدید فوروارد میشه
و دومین های دیگر سایت مرتب فیلتر میشن

50 درصد هم که دارن از تو گوگل میان
50 درصد هم تلفنی و مشتری ثابت

دردسرهای پست و توقیف بسته ها به کنار

محصولاتش هم که به وفور پیدا میشه کافیه با یکی از سریال فروشها دیسکاس کانکت باشی سریالها دونه 600-700 میگیری روهارد هم برات میریزن گیگی 30-40 تومان میگیرن

مردم هم بزنی دی ویدی 900 همشون مشتریت میشن

حالا واقعا چنین سایتی 6 میلیون می ارزه ؟
بله شما درست میگید :D
اگه اینجوری بود ، من فردا میرم یه سایت میزنم ، 10 تا مطلب هم میذارم و لینک دانلود هم از هاست خودم میذارم و بعدش میشه پی سی دانلود .
یا اصن یه ویبولتین نال شده میگیرم و یه انجمن میزنم میشه پرشین تولز!
شما همینطوری هم گوگل راه میندازید!؟
اسم سایتت رو پی ام بزن...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

برای ماهی 3 میلیون سود و هر دیسک 1000 باید ماهی 6000 تا دیسک پول شه - برگشتی اینا هم حساب نکنیم. شما فک میکنی کسی میاد ماهی 6000 تا دیسک رایت کنه و این ریسکه پست رو قبول کنه برا 500-600 تومن؟ لول
مطمئن باش اونی که میخواد ریسک پست ج.ا رو قبول کنه خودش فروشگاه میزنه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممد توصیه منم اینه که کارا رو بسپاری به یه نفر تو شهرتون. میتونی حالاحالاها درآمد خوبی داشته باشی. چرا میخوای با 6 تومن تمومش کنی قضیه رو

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
بله شما درست میگید :D
اگه اینجوری بود ، من فردا میرم یه سایت میزنم ، 10 تا مطلب هم میذارم و لینک دانلود هم از هاست خودم میذارم و بعدش میشه پی سی دانلود .
یا اصن یه ویبولتین نال شده میگیرم و یه انجمن میزنم میشه پرشین تولز!
شما همینطوری هم گوگل راه میندازید!؟

گوگل
پرشین تولز
پی سی دانلود

با سایت فروشگاهی فرق میکنه

همه که سایت چاره نیستند که فروشگاه باشن

اون هم سایت فروشگاهی فیلم و سریال

سایت فروشگاهی فیلم و سریال مردم دنبال ارزونی هستند

دیسکی 800 بزن - تحویل در محل - مشتری می ریزه سرت ولی چه فایده بیگاری و حمالیش برات می مونه

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اگه بشه یه جوری این گیر دادنش رو حل کرد من با کله هستم
ولی ادم از این می ترسه یهو یه ماموری بیاد بگه خونه شما شده مکان انبار سی دی چیززز
هر چی بگی بابا این نرم افزاره سریال کره ایه
اگه این موضوع حل بشه ما هستیم
مثلا من رایت می کنم اماده می کنم سفارشات رو پیگیری می کنم با باربری می فرستم دم در خونه یکی
اون ارسال کنه...
هر ماه هم 600-700 بهش میدم فقط بابت ارسال نه هیچ چیز دیگه
با این شرایط من حاظرم

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
آپ برای ممد گل ....

پ ن : دیروز قسمت شد دیداری با آقای جوشنی داشته باشم بسیار شخص متین و گلی هستند و امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشند.
پ ن 2 : کمکی تواستی هایمه خدمتت !

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
ولی ادم از این می ترسه یهو یه ماموری بیاد بگه خونه شما شده مکان انبار سی دی چیززز
مثلا من رایت می کنم اماده می کنم سفارشات رو پیگیری می کنم با باربری می فرستم دم در خونه یکی
اون ارسال کنه...
با این شرایط من حاظرم

خوب اگر من برات بفرستم بعد بیان منو بگیرن ببرن یه چکم بزنن میگم از کی گرفتم بعد من شرمنده شما میشم
به همین سادگی... :D

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
ممد توصیه منم اینه که کارا رو بسپاری به یه نفر تو شهرتون. میتونی حالاحالاها درآمد خوبی داشته باشی. چرا میخوای با 6 تومن تمومش کنی قضیه رو
مرسی منصور
در مرحله ی اول فروش مد نظرم بود ، اگه فروش نشه ، مطمئنا همین کار رو می کنم .
البته پیدا کردن یه فرد معتمد سخته .
آپ برای ممد گل ....

پ ن : دیروز قسمت شد دیداری با آقای جوشنی داشته باشم بسیار شخص متین و گلی هستند و امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشند.
پ ن 2 : کمکی تواستی هایمه خدمتت !

ممنون ، نظر لطفته .

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
آپ فور ممد !

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
اون ارسال کنه...
با این شرایط من حاظرم

من حاضرم باهات همکاری کنم!

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
من در هر صورت میتونم همکاری کنم شهری هستم که از این نظر برای ارسال بسته ها مشکلی نیست من حتی اسپری فلفل واسه یکی از بچه های پی تی پست کردم!

اگه کسی خرید من میتونم براش بسته ها رو ارسال کنم ولی اگه نبود باز با این اقای جوشنی میتونم همکاری کنم و براش کارارو انجام بدم درصدی حساب کنیم البته منصفانه طوری که واسه منم بصرفه بشینم این همه دیسک رایت کنم

بالا