Po0oya
Registered User
- نوشتهها
- 1,388
- لایکها
- 57
اگه امکانش هست چند نمونه لاتین هم لطفا..خدمت شما دوست عزیز برای سفارش یا تغییر در طرحها با شماره ۰۹۰۱۱۰۱۱۰۶۶ در تماس باشید
مشاهده پیوست 663565
اگه امکانش هست چند نمونه لاتین هم لطفا..خدمت شما دوست عزیز برای سفارش یا تغییر در طرحها با شماره ۰۹۰۱۱۰۱۱۰۶۶ در تماس باشید
مشاهده پیوست 663565
دوست عزیز لاتین طراحی نداره فونته فقط در نمونه های قبلی میتونید فوتهاشو ببینید یا اگه خودتون فونتی در نظر داشته باشید فایلش رو بدیداگه امکانش هست چند نمونه لاتین هم لطفا..
سلام دوست گرامی لطف داریندرود
کاراتون خیلی هم زیباست
جناب یه دستبند چرم با ساخت اسم چقدر هزینه بر میداره؟
برای هدیه به دوستم میخوام
اسمش هم مسعود هستش
والا یه کلمه انگلیسی رو در نظر دارم اونم با فونت کوچیک که روی دستبند اوکی باشهسلام دوست گرامی لطف دارین
بستگی به مدل دستبند چرم و جنس پلاک داره
قیمت ها در پست اول هست اما جهت راهنمایی بیشتر کمترین هزینه مربوط به پلاک برنج با ابکاری طلا و چرم ساده است که جمعا میشه ۸۰ هزار تومان
مشکلی نداره قیمتهتا رو که عرض کردم اگه تصمیم نهایی گرفتید من در خدمتم توی وایبر هم میتونید پیام بدین براتون طرح ارسال بشه قبل از ساختوالا یه کلمه انگلیسی رو در نظر دارم اونم با فونت کوچیک که روی دستبند اوکی باشه
سلام پاسخ داده شدمن تو وایبر براتون پیغام دادم ، منتظر جواب هستم
سلام برای مشاهده طرح های اسم مورد نظرتون از طریق یکی از نرم افزارهای ارتباطی پیام بدین تا عکس طرحها ارسال بشهسلام دوست من
آقا طرحای مربوط به اسم "صفورا" چجوری میشن؟
مرسی
دادا من بخوام الان داستان چيه : دي
انشالله به شادی استفاده کنید متاسفانه هنوز دسترسی به امتیاز دهی برای ما باز نشده در اولین فرصت امتیاز انجمن بهتون اضافه میشهيه سفارش از اين دوستمون من گرفتم
واقعا کارشون زيباست و من سخت پسند رو به شدت راضی کرد