Manuchehrr
Registered User
سلام منوچهر خان عزیز تام فورد توسکان و تام فورد پورتوفیلو رو موجود داری اسانسشونو ؟ قیمت میدی ؟
سلام دوست عزیزم اطلاعات خدمتتون پ.خ ارسال شد.
سلام منوچهر خان عزیز تام فورد توسکان و تام فورد پورتوفیلو رو موجود داری اسانسشونو ؟ قیمت میدی ؟
شرایط فروش
تام فورد نرولی پورتوفینو
بلک افغان
تام فورد توسکان
هیرود مارلی
از هرکدوم کمترین مقدار جهت تست میخوام درصورت رضایت میل بیشتر
ممنون
سلام آقا منوچهر. شرمنده شما عطر مردانه با بوی تند و پخش و ماندگاری بالا چی را توصیه می فرمایید؟
درود
اولین خرید ی که بطور کامل از کیفیت کار همینطور سرعت ارسال بعلاوه دست و دلبازی ایشان بخاطر اشانتیونهای خوبشون از آقا منوچهر انجام شد.
سلام
داداش از دیور و کرید چی داری؟؟
بنده دومین سفارشم را هم از آقا منوچهر عزیز دریافت کردم. بسته بندی که عالی بود. با چه وسواس و دقتی لطف کرده بودند. خود عطر هم که واقعاً حرف نداشت. خیلی لذت بردم از بوش و پخشش. لطف کرده بودند چهار تا اشانتیون هم فرستاده بودند که ازشون تشکر می کنم. واقعاً ممنونم آقا منوچهر. ان شاالله خریدهای بعد هم مزاحمتون می شوم حتماً. در ضمن بیش از عطر و کار با ارزشتون اخلاقتون فوق العاده با ارزش و متینه. در یک کلام ممنونم
دروود دوست عزیز بوگارت یایه چیزی شبیهش داری؟عطری باموندگاری بالا که خوبم پخش بشه؟
عزیز شرایط خرید توباکو وانیل وبلک افغانو برام بفرستید
یه سوال دیگه هم دارم. نوشته بودید ادکلن های درجه 2. منظور از ادکلنهای درجه 1 و درجه 2 چیه؟ اینا رو خود کمپانی اصلی به کیفیت پایین تر برای کشورهای عرب و آسیا میزنه یا همش تقلبیه؟ جعبه و شیشه هاش عین مدل اورجیناله؟ ممکنه ادکلنهایی که از مغازه ها به عنوان اورجینال می خریم همین ادکلنهای درجه 1 و 2 باشه؟ ممنون میشم فرق درجه 1 با 2 رو هم بگی. بازم ممنون
سلام. من تازه این پست رو دیدم. دنبال یه عطر فروشی مطمئن می گردم. اگر کارتون خوب باشه حتماً مشتری دائمتون میشم. شما در تهران هم مغازه دارید؟ به تهران هم عطر میفرستید؟ من اسانس Dior Homme Intense رو میخوام. شما دارید؟ اگه دارید میشه قیمت بدید. ممنون