MORTAL229
Registered User
- نوشتهها
- 315
- لایکها
- 160
با سلام من حضوری از ایشون خرید کردم بسیار خوش برخورد و منصف هستن چاقوها و وسائل کاملا اورجینال هستند پیشنهادم اینه سوئیس کارتها رو هم بزارید خیلی جالبه
وسائل جدید برا جاسوئیچی چی اوردید جدید ؟
چادر هم داريم.ولي براي چادر اگه تشريف بياريد مغازه خيلي بهتر ميشه راهنماييتون كردعزیز چادر هم دارید؟
چه چيزي نياز داريد كه به جا سوئيچي وصل كنيد؟منظورم وسائلی که به جاسوئیچی وصل میشه هست ؟؟
راستی اون دستمال سرهایی که داشتید ابعادش به اندازه یه چفیه هست برا کوه و صحرا ؟ میشه عکسشو بزارید
به نام الله
سلام دوست گرامی
میگم شما اجناس زیاد و جالبی دارید ، ما هم که تهران نیستیم حضوری خدمت برسیم .
با وجود اینکه میدونم سرتون شلوغه اما کاش از جنسهای متنوع و ،،،، عکس و قیمت میزاشتید .
فکر کنم انتخاب راحتتر میشد . شما از اجناس پر فروش تصویر بزارید ، یا اگه سرتون شلوغه میتونید از کاراموز و یا دانشجو کمک بگیرید.
جسارت نباشه ، فقط پیشنهاد بود .
موفق باشید.
سلام دوست عزيزسلام دوست گرامی
لطفا و در صورت امکان یک لینک یا سایت کارخانه سازنده چادر بفرمایید تا اونجا اگر چیزی دیدم مدل رو به شما معرفی کنم در صورت موجود بودن برای خرید اقدام کنم با تشکر
من اصفهانم ، ممنون از محبت شماسلام عزيز دل.خواهش ميكنم نظر لطف شماست
شما مگه كدوم شهري عزيز؟
چشم عكس هم ميزارم.شما اگه كالاي خاصي نياز داري بگو
مشهد هستيم.بله داريمدرود
کدوم شهر هستید؟ اگر تهران هستید ادرس رو پخ کنید
کوله و کفش هم دارید؟
پ خ شد عزيزممنون.
میشه کاربرد دستمال سرها رو بگید چون سایزشون که کوچیکه ؟ چون چفیه بعنوان زیر انداز .پانسمان . نورگیر . شال گردن کلاه و .... استفاده میشه
میشه مثل این رو بیارید ؟
http://www.military.ir/forums/topic/25602-آموزش-بستن-چفیه-به-صورت-حرفه-ای/page-2