sadegh5527
Registered User
درود دوست گرامی از محصولات جی بی ال چیزی دارید؟کامپ 608 جی تی ای رو میخواستم بدونم میشه فراهم کرد؟...با تشکر
سلامدرود دوست گرامی از محصولات جی بی ال چیزی دارید؟کامپ 608 جی تی ای رو میخواستم بدونم میشه فراهم کرد؟...با تشکر
سلام مخلصمسلام اقا پیام عزیز
زحمت داشتم براتون
یدونه اینترقیس کنوود برای 206 مدل 84 تیپ 5 میخوام و یه پک 4گیج با قیمت مناسب هر چه کمتر بهتر
قیمت ها و مدل های موجود رو لطف میکنید
و یه جفت باند هم برای جای فابریک درب عقب 206 میخواستم
خیلی ممنون
خیلی ممنون اقا پیامسلام
خیر متاسفانه.
سلام مخلصم
بله دارم 55 تومن.
پک استریت هم دارم 140 تومن
باند 13 موجود ندارم.
سلامسلام
بهترین پخش پایونر برای پژو 405 با باند 6975S پایونر بدون آمپ تا رنج 300 هزار تومان چیه؟
ممنون
سلام
Pioneer 3750
فکر کنم انتخاب خوبی باشه
تو بازار حدود 280 هستش ولی از قیمت آقا پیام اطلاعی ندارم.چند میوفته این مدل پخش ؟
سلام
Pioneer 3750
فکر کنم انتخاب خوبی باشه
سلامآقا پیام برای رانا میشه از همون تبدیل پایونیر به 206 استفاده کرد؟
سلاماقا پیمان سلام پخش الپاین سری 152 چطور هستش ارزش ذاره بعد کام هلیکس با کاپا11 با امپ8400 کیفیت صداش پطوره دارین قیمت؟
سلامسلام اقا پیام
ساب گلیدن زیرو پرو با باکس فابریک تو بارتون موجود هستش و قیمتش حدودا چقدر هستش که ببینیم از پسش بر می یایم
ممنون
سلام اقا پيام سوكت پايونير براي پژو ٢٠٦ مدل ٩٤ موجود داريد و هد يونيت پي ٩٩ در صورت موجود بودن چقدر در مياد و اينكه سوكت فابريك داره يا خير با تشكر
سلام
99 رو اگر بخواهید خدمتت مدیم 2550
اینتر فیس هم 79 تومن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامسلام
بهترین پخش پایونر برای پژو 405 با باند 6975S پایونر بدون آمپ تا رنج 300 هزار تومان چیه؟
ممنون
176 مدیا هست و ارزونترین کالای پایونیر هست.قابل مقایسه نیست با مثلا 3750x176ub چطوره؟
این مدلی که فرمودید بهتره یا این که من گفتم ؟
سلامسلام
Dls1073 موجود دارين و قيمت؟
سلام.نه آقا پیام منظورم اینترفیس برای رانا نیست. همون سوکتی که به پشت ضبط میخوره و به سوکت سیمکشی خودرو وصل میشه رو میگم.
راستی قیمت اینترفیس جی وی سی برای 206 مدل 88 و باند 6975s رو هم بفرمایید.
ممنون