بله فکر کنم باشه. نسبت به هزینه ای که میکنید صدای مناسبی خواهید گرفت.سلام ممنونم از پاسختون.
این پخش موجود است؟ Kenwood KDC-300UVM
در صورتی که این پخش با باند هلیکس E69X و آمپ کنوود 527 راه اندازی شود بیس خوبی خواهد داشت؟
آقا پیام یه آمپلی خوب تا 450 معرفی میکنین که باهاش بشه یه ست کامپوننت 75 واتی آدیسان+ یه ساب RS8 رو راه انداخت؟سلام دوست عزیز
اگر مشکل فضا دارید میتونید از ساب RS8EX تو باکس سیلد بهره ببرید.برای باکس هم من مخصوص سابهای گلیدن دادم هم از نظر حجم و لیتراژ توصیه شده و هم طراحی بسیار زیبا و شک با آرم گلیدن برام بسازن.قیمتها هم خیلی مناسب هست و اگر تعداد بالا بره امکان کاهش در قیمت ها هم هست.
برای سایز 8 قیمت باکس سیلد 90 تومن هست.
سلامعرض سلام
Hertz MLK 165.3 Legend سری 2015 یا K6 موجود دارین ؟
باکسها بر اساس احجام توصیه شده کارخانه سازنده ساخته میشن.شما سیلد مد نظرتون هست یا پورتد؟سلام مجدد آقا پیام
برای ساب های rs8ex و rs10 و rs12 باکس هر کدوم چند لیتری هست ؟
با احتساب اینکه کمبود جا دارم و البته حفظ کیفیت ...
سلامآقا پیام یه آمپلی خوب تا 450 معرفی میکنین که باهاش بشه یه ست کامپوننت 75 واتی آدیسان+ یه ساب RS8 رو راه انداخت؟
سلامسلام، برای سیستم من به نظرتون پخش 8019 کنوود خوبه یا 153ebt آلپاین
1- کواک عقب : Alpine spr-69
2- آمپ: Kenwood HQR1004
3- کواک جلو: Helix E4x ( البته احتمالا عوض کنم و آلپاین ببندم )
صدا تیز نباشه، ممنون از راهنماییتون
سلامسلام پیام خان
امپلی دو کانال قوی ،دسته دو تا 200-250 چی داری؟
سلام ممنونم دوست عزیزسلام خدا قوت
بدون در نظر گرفتن هزینه، با مشخصات زیر چه سابی پیشنهاد میکنید؟
بیس فوق العاده نرم،تو پر و پر قدرت... نرمی بیس خیلی برام مهمه
لطفا راهنمایی کنید،تشکر
سلامسلام
اقا پیام اینترفیسی وجود داره برای 206 های مدل 92 به بعد و پخش الپاین؟
سلامپيام جان يك ساب كيفيتي مثل تايپ اس الپاين ٣٠٠ واتي مي خواهم كه جنس صداش همون باشه منتها حجم صدا و توان بالاتري داشته باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز این اینترفیس به پخش 150E میخوره؟ اگر نه، کدام پخش آلپاین زیر 400 تومن ساپورت میکنه اینترفیس؟سلام
بله دارم 85 تقدیمتون میکنم.
سلام.150 ورودی نداره.تو این رنج رو باید نگاه کنم.سلام دوست عزیز این اینترفیس به پخش 150E میخوره؟ اگر نه، کدام پخش آلپاین زیر 400 تومن ساپورت میکنه اینترفیس؟
سلام.یکی از بهترین و قویترین ساب ووفرهای موجوده.به شرط بیس عالی و دقت فوق العاده .آمپ هم ماسکونی one1000.1عالیه براش.سلام اقا پیام
میخاستم بدونم این سابووفر SQX12 قدرت و کیفیتش چطوره؟دنبال یه ساب کیفیتی قدرتیم
و میشه روش یه نمیچه SPL حساب کرد؟و امپ مناسب برای این ساب چی پیش نهاد میکنید؟
با تشکر
سلام متاسفانه چیزی ندارم.سلام،
توییتر چیزی دارید ؟