shahab_4mehr
Registered User
دوستان عزیزی که خرید کرده اند Rate Seller فراموش نشود.
دوستان عزیزی که خرید کرده اند Rate Seller فراموش نشود.
سلام دوست عزیز کیفیت کیفها که مثال زدنی نیست کیف های دارای کیفیت عالی می باشد . از محکم بودن جا برای لپ تاب خیالتان راحت من و خانواده ام همه از این کیف ها استفاده می کنیم من کت سایز کوچک را پیشنهاد می کنم مناسب برای انواع سایز لپ تاپ. عکس از داخل کوله کت کوچک را تا عصر قرار می دهم .من در خدمت هستم .سلام
کیفیت کوله های CAT برای محافظت از LAPTOP چطور هست؟ من یه MACBOOK 13 دارم که قرص و محکم بودن محل قرار گیریش برام خیلی مهم هست.کوله دارم اما یه کوله جمع و جور واسه laptop میخوام
نمیشه از داخل کیفهام عکس بگذارید؟
سلام دوست عزیز کیفیت کیفها که مثال زدنی نیست کیف های دارای کیفیت عالی می باشد . از محکم بودن جا برای لپ تاب خیالتان راحت من و خانواده ام همه از این کیف ها استفاده می کنیم من کت سایز کوچک را پیشنهاد می کنم مناسب برای انواع سایز لپ تاپ. عکس از داخل کوله کت کوچک را تا عصر قرار می دهم .من در خدمت هستم .
باتشکر شهاب
عکس از داخل کیف کت سایز کوچکسلام
کیفیت کوله های CAT برای محافظت از LAPTOP چطور هست؟ من یه MACBOOK 13 دارم که قرص و محکم بودن محل قرار گیریش برام خیلی مهم هست.کوله دارم اما یه کوله جمع و جور واسه laptop میخوام
نمیشه از داخل کیفهام عکس بگذارید؟
البته دوست عزیز موجود است در رنگ بندی های داخل تصویر؟سلام . کت بزرگ مشکی موجود دارین؟ .
رقیق من رفتم اینو منوچهری از نزدیک دیدم.چیزی که میخواستم نبود. ولی بهرحال قیمتات عالیه. حالا شبیه این مشکیه که عکس داخلش رو گذاشتی ندیدم ولی شبیه اونایی که بالا تو معرفی محصولات گذاشتی قیمت 40 تومن میدادن.
سلام دوست عزیز خیرتو کار کفش نیستی. cat , merrell ؟
سلام دوست عزیز البته که اصل است دارای کیفیت بالا شاید قیمت ها گرانتر بود اصل می شداینا اصل هستن عزیز
بازم میارین ؟
سلام دوست عزیز کدام مدل ها را می خواهید.سلام.چطوری میشه حضوری ترجیحا تهران مدلها رو دید و خرید؟
با تشکر.