shahab_4mehr
Registered User
سلام دوست عزیز فعلا موجودی فقط سایز کوچک داریم .آقا سلام ،
عروسك سايز متوسط نداري ؟ تكي هم فروش داريد ؟
تک فروشی نداریم فقط سری می فروشیم .
من در خدمتم
باتشکر شهاب
سلام دوست عزیز فعلا موجودی فقط سایز کوچک داریم .آقا سلام ،
عروسك سايز متوسط نداري ؟ تكي هم فروش داريد ؟
سلام دوست عزیز شرمنده کمی دیر شد / امیدوارم ازخریدتان راضی باشیداقا کارت درسته من سایز متوسط این عروسکا رو دونه ای 12 تومن هم قیمت دارم دوستان اگه دودلن حتما بخرن که بصرفصت من از ایشون کوله کت و عروسک سایز متوسط گرفتم
سلام دوست عزیز رنگ مشکی یک عدد مانده که در اولین فرصت ارسال خواهد شد.سلام اقا از کوله ها CAT یکی مونده به اخری که نوشتین تا سایز 14" از مدل قرمز رنگه و لی تمام مشکیو رو میخوام اگه هست یعدد برام میخام. ممنونم
اکثر اجناس روزانه اضافه می شود ولی کوله ها همینها مونده (جدیدها هم زنانه است که قیمت عمدش دونهای از 30 به بالا است که بدرد کسی نمیخره) اگه نخرید فردا نیست. عروسک هم اوردیم ولی همش یک جا فروش رفت چیزی خواستید در تاپیک مطرح کنید یا pm بدید شاید رو بار بتونم براتون کنار بزارم .دوست عزیز اجناس جدید رو کجا آپدیت میکنید ؟
ما که هرچی دیدیم پست اول همون بوده !!
ممنون
سلام دوست عزیز 5 عدد عروسک با شخصیت های مختلف است 15000 تومان + هزینه پستعروسک ها ( 5in1 ) هست ؟
بزرگترین سایزش چه قیمتی داره اگه بیارین ؟
ممنون
سلام دوست عزیز شرمنده نه هنوز تازه اوردیم تموم شده ببینم کسی داشته باشه یادم هست کنار میزارم براتپاپیون اوردی منم می خوام
موجودی به روز شد.
سلام دوست عزیز قیمت ها همه به روز می باشدانگیری برد سایز های بزرگ و متوسط دارین ؟
کوله پشتی انگیری برر رو دارین ؟ کلاهش رو چطور ؟
قیمت ها همین هاست که زدین ؟
ممنون