• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپلی فایر گیتار Fender mustang 1

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این امپ رو چند ماه پیش سفارش دادم از آمریکا برام اوردن.به جرات میشه گفت بهترین امپلیفایر ارزون قیمت هست , قابلیت وصل شدن به کامپیوتر رو داره با کابل usb که برای ضبط و کار با برنامه fender fuse که برنامه تنظیمات افکت ها و امپ های شبیه سازی شده بکار میره .
حدود ده نوع امپ داره که مدل های fender و vox صدای عالی ای دارن , من خودم با این مدل ها کار میکردم.
این امپ همه کاره هست.
دلیل فروش خودم هم اینه که یک head خریدم و با افکت هایی هم که دارم دیگه به این امپ نیازی ندارم.
خروجی هدفون داره , ورودی برای mp3 player داره , خودش تیونر داره برای کوک کردن گیتار.

مشخصات کلی این هست.

20W
8" Fender Special Design speaker
All-new authentic amp modeling
8 amp models
24 effects from an all-new DSP platform
Speaker-emulated USB output for recording
USB connectivity for included Fender FUSE editing software
Ableton Live Lite 8 Fender Edition software
IK Multimedia Amplitube Fender LE software
1/8" headphone jack (doubles as a speaker-emulated line out)

Fender-Mustang-I-V2.jpg
Fender-Mustang-I.jpg

قیمت پایه هم 500 هزار تومن هست.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز راجب نرم افزاری که گفتید توضیح میدید دقیقا چی هستش؟ و اینکه over drive نداره چیکار باید کرد؟ در آخرم اینکه آیا با وصل شدن به کامپیوتر از کارت صدا کمک میگیره باعث تاخیر و یا همون دیلی میشه
خب از نرم افزارای شبیه ساز به جای آمپتون استفاده میشه کرد اونا هم تنها مشگلش جا ماندگی صدا هستش لطفا راهنمایی کنید با تشکر

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام دوست عزیز راجب نرم افزاری که گفتید توضیح میدید دقیقا چی هستش؟ و اینکه over drive نداره چیکار باید کرد؟ در آخرم اینکه آیا با وصل شدن به کامپیوتر از کارت صدا کمک میگیره باعث تاخیر و یا همون دیلی میشه
خب از نرم افزارای شبیه ساز به جای آمپتون استفاده میشه کرد اونا هم تنها مشگلش جا ماندگی صدا هستش لطفا راهنمایی کنید با تشکر

دوست عزیز این امپ همه افکت هارو داره ، overdrive, fuzz, delay, reverb,chorus و ...به اضافه امپ های مختلف .چند مدل fender.
vox ac30
marshal
وصل شدنش به کامپیوتر برای ضبط و استفاده از نرم افزارهایی مثل amplitube هست ، خودش هم amplitube و یک نرم افزار برای ضبط همراهش هست.
یک نرمافزار دیگه که داره fender fuse هست که باهاش میشه افکت ها و امپها رو راحت تر تنظیم کرد یا از preset های دیگران که استفاده کرد.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون ولی تو عکس همه ولوم ها از جمله تریبلو بیس هستش ولی اور درایو نیست:confused:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ممنون ولی تو عکس همه ولوم ها از جمله تریبلو بیس هستش ولی اور درایو نیست:confused:

دوست عزیز اون gain که توی عکس میبینی همون overdrive هست.
کمتر امپی به جای gain مینویسه overdrive ، همه مینویسن gain.
گین تا حدود ۳یا ۴ که باشه صدا clean هست از اونبالاتر بره اوردرایو میشه.

franzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این امپ رو چند ماه پیش سفارش دادم از آمریکا برام اوردن.به جرات میشه گفت بهترین امپلیفایر ارزون قیمت هست , قابلیت وصل شدن به کامپیوتر رو داره با کابل usb که برای ضبط و کار با برنامه fender fuse که برنامه تنظیمات افکت ها و امپ های شبیه سازی شده بکار میره .
حدود ده نوع امپ داره که مدل های fender و vox صدای عالی ای دارن , من خودم با این مدل ها کار میکردم.
این امپ همه کاره هست.
دلیل فروش خودم هم اینه که یک head خریدم و با افکت هایی هم که دارم دیگه به این امپ نیازی ندارم.
خروجی هدفون داره , ورودی برای mp3 player داره , خودش تیونر داره برای کوک کردن گیتار.

مشخصات کلی این هست.

20W
8" Fender Special Design speaker
All-new authentic amp modeling
8 amp models
24 effects from an all-new DSP platform
Speaker-emulated USB output for recording
USB connectivity for included Fender FUSE editing software
Ableton Live Lite 8 Fender Edition software
IK Multimedia Amplitube Fender LE software
1/8" headphone jack (doubles as a speaker-emulated line out)

مشاهده پیوست 485908
مشاهده پیوست 485909

قیمت پایه هم 500 هزار تومن هست.
salam , bebakhshid chetor mitunam darmorede amp bahatun harf bzanam

franzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bebakhshid, mitunam bahatun darmoprede gheymatesh sohbat konam? in emailame
[email protected]
agar emkan dare email bedid, montazere javabetun hastam, man kheyli vaghte donbale hamchin ampi hastam, mamnunam

بالا