• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپلی فایر گیتار Fender mustang 1

Peter Huss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام .
آقا آمپ ترانزیستوری هست دیگه ؟
عکس از خود آمپ هم اگه میشه بزارید .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با عرض سلام .
آقا آمپ ترانزیستوری هست دیگه ؟
عکس از خود آمپ هم اگه میشه بزارید .
modeling amp هست.
عکس برام سخته بگیرم , ولی با این عکس فرقی نمیکنه غیر از اینکه خاک روش نشسته , موقع خرید هم خریدار از نزدیک میبینه خیالش راحت میشه , چون فروش حضوری هست.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
کدوم شهری؟! فروشنده باشی من خریدارم و خودم نوازندم،منتهی آمپت با وجود دست دوم بودنش(حتی اگر نو نو هم باشه) قیمتش بیشتر از 380-400 صرف نداره!فروشنده بودی بم پیام بده

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کدوم شهری؟! فروشنده باشی من خریدارم و خودم نوازندم،منتهی آمپت با وجود دست دوم بودنش(حتی اگر نو نو هم باشه) قیمتش بیشتر از 380-400 صرف نداره!فروشنده بودی بم پیام بده

امپ 380؟؟؟
همینو من از شما 380 میخرم اگه گیر اوردید البته.
این امپ با هزار زحمت از امریکا اومده , یه سیم 4 دلاری ارنی بال اینجا 65 هزار تومن فروش میره , یه افکت 50 هزار تومنی که اندازه کف دسته 450 هزار تومن , این امپ با این حجم و اندازه 400؟
نه دوست عزیز زیر 500 فروشنده نیستم !! بخاطر این امپ نزدیک بود 70 دلار اضافه بار بره توی پاچم . زحمت و بدبختی و اوردنش که هیچ.

whtever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام,
قبول دارم که آمپ شاخیه که این دور و بر اصلا گیر نمیاد, اما انصافا پونصد زیاده, اصلش رو توی سایت فندر زده 169 دلار با دلار 3 تومن میشه پونصد که خب بهرحال دست دومم هست و اینجام از گارانتی ش نمیشه استفاده کرد.
من گیتارمم فندر ماستنگه برا همین شدیدا مشتری ام, منتها یکم کوتاه بیا شما هم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام,
قبول دارم که آمپ شاخیه که این دور و بر اصلا گیر نمیاد, اما انصافا پونصد زیاده, اصلش رو توی سایت فندر زده 169 دلار با دلار 3 تومن میشه پونصد که خب بهرحال دست دومم هست و اینجام از گارانتی ش نمیشه استفاده کرد.
من گیتارمم فندر ماستنگه برا همین شدیدا مشتری ام, منتها یکم کوتاه بیا شما هم.
برادر من , مگه یه جنسی که از اونور میاد اینجا به قیمت دلار اونور حساب میشه؟ میگم یه بسته سیم ernie ball اونجا 4 دلاره , اینجا 65 هزار میفروشن , یه افکت پنجاه دلاری اینجا 450 میفروشن !! حالا شما به نسبت این اجناس قیمت این امپ رو حساب کن , 50 درصد بخاطر دست دوم بودنش ازش کم کن , بعد هرچی قیمتش شد من تقدیم میکنم.

دوستان این امپ به هیچ وجه زیر 500 فروخته نخواهد شد , این امپ هم کمیاب هست , هم با دردسر زیاد اورده شده , قیمتی که گذاشتم قیمت مناسبیه , زیر این قیمت هم اصلا ارزش فروش برام نداره.
حقیقتش برای فروشش هم دو دل هستم , یه هد با یک اسپیکر گرفتم ولی هنوز صدای کلین فندری که از این ماستنگ میگیرم از اون هد و اسپیکر حدود 100 دلاری نمیگیرم !!

بالا