• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپیلی مونو دیجیتال دیزاین ma1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوستای گلمآمپیلی به دو تا 30 اس پی ال وصل بوده و هیچ فشاری روش نبوده حدود 3 ماه رو ماشین من نصب بوده قبل از من هم دست یکی از دوستام بوده آمپ سالم سالمه فقط یه چند تاخط داره که دست میلاد صاحب قبلیش اینجوری شده
قیمت هم 600

http://www.ecoustics.com/electronics/forum/car-audio/419697.html

فایل های ضمیمه

• IMG_0498.jpg
    IMG_0498.jpg
    98.4 KB · نمایش ها: 193
  • IMG_0501.jpg
    IMG_0501.jpg
    77.5 KB · نمایش ها: 194

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
قیمت پیشنهادی رو پی ام کنید
الان 1201 چینی رو دارن 450 میفروشن

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزیز قیمت نو آمپیلی رو نمایندگی دیجیتال دیزاین 1250 گذاشته 300 خیلی کمه شرمنده

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
فكر نميكنم كسي تو سايت باشه اندازه ي حقير به محصولات ديجيتال ديزاين اشنايي داشته باشه
همه ي مدلهاشو هم داشتم و هم تست كردم
براي دي دي تا اين حد بكم كه مطلقه...
قطعاتي كه رو امپلي فايرهاش استفاده كرده تو هيج كدزم از امپهاي موجود در كشور نيست در نتيجه مطلق و بهترينه
اين رو بعد از تست هاي مكرر از امپلي فايرهاي متعدد بهش رسيدم

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
فكر نميكنم كسي تو سايت باشه اندازه ي حقير به محصولات ديجيتال ديزاين اشنايي داشته باشه
قطعاتي كه رو امپلي فايرهاش استفاده كرده تو هيج كدزم از امپهاي موجود در كشور نيست در نتيجه مطلق و بهترينه

ممنونم از داداش رضای گلم بابت توضیحاتش

WBS

Registered User
لایک‌ها
4

بعد تو این تست هاتون mosconi هم بوده آیا ؟ :lol:
میشه نتایج تست هاتون مثلا مقایسه این امپ DD (مطلق ! :happy:) رو با یه امپ خیلی متوسط مثل کنوود مثلا X1D بگید ...
یاد گرفتم هیچ وقت مطلق فکر نکنم و به بقیه هم اینو یاد بدم ...

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
موسكوني كيفيت ساحت بالايي داره همونطور كه خيلي برندهاي ديگه مثل memphis - mtx -gladen .... وخيلي برندهاي ديگه هم كيفيت ساخت بالايي دارند و تو اين قضيه شكي نيست
اما!!!!يك قضيه اي ديگه اي هم اين بين هستند كه باعث مطلق گويي شده كه اينه كه دي دي تمامي واتهاي اعلاميش با THD خيلي پايين اعلام ميكنه كه در افت ولتاز هم هيج مشكلي در توان خروجي وارده به وجود نمياره و تراتزيستور باعث اتلاف انرزي نميشه و به خاطر تاپ بودن قطعات از سويجينك تغزيه خروجي ترانزيستور و ....مصرف برق پاييني هم داره و توان اعلامي توسط اين برند در تست و عمل هم همين صدق رو نشون ميده
حالا يكي مياد ميكه كه اقا نه اينطور نيست كه بره تست كنه تا به نتيجه برسه.....و قبل تست هم قطعات رو برد دي دي رو بخونه و قيمت جهاني و لول اون قطعات رو همون قبل تست ببينه جي هستند كه قبل تست خودش به همه جي پي ميبره...
حالا يكي هم مياد اين بين براي كاشت باقالي مثل شما كه معلومه نيتش جيه مياد و اين برند رو با كنوود مقايسه ميكنه كه خوب معلومه كه اين اقا اصلا دي دي رو از نزديك نديده و مثلما با برند موسكوني هم تازه اشنا شديد كه اون رو غول خودتون فرض كرديد
در صورتي كه در مقايسه ي كنود با دي دي فوق بكم كه كنود امپ خوبي رو زده و كيفيت ساخت قابل قبولي رو داره اما در كيفيت ساخت و راندمان و مهمترين صحبتم همون قطعات موجود در بردش قابل مقايسه نيستند و هر جنسي رو بايد تو شرايط خودش بسنجيد
در مورد مطلق گويي هم ياد داريم كه هيجي به غير از خدا مطلق نيست ولي در اين حرفم شك داريد حضوري بهتون تو عمل و تست و همون حرفم قبل تست و از روي قطعات بهتون اثبات كنم و مطلق گويي خوب نيست ولي اين مورد رو شرمندم و هر جا خورديد به سوال بريد بگيد رضا مهدوي اين حرف رو زده و در خدمت شما هستم.

essebass

Registered User
لایک‌ها
2
موسكوني كيفيت ساحت بالايي داره همونطور كه خيلي برندهاي ديگه مثل memphis - mtx -gladen .... وخيلي برندهاي ديگه هم كيفيت ساخت بالايي دارند و تو اين قضيه شكي نيست
اما!!!!يك قضيه اي ديگه اي هم اين بين هستند كه باعث مطلق گويي شده كه اينه كه دي دي تمامي واتهاي اعلاميش با THD خيلي پايين اعلام ميكنه كه در افت ولتاز هم هيج مشكلي در توان خروجي وارده به وجود نمياره و تراتزيستور باعث اتلاف انرزي نميشه و به خاطر تاپ بودن قطعات از سويجينك تغزيه خروجي ترانزيستور و ....مصرف برق پاييني هم داره و توان اعلامي توسط اين برند در تست و عمل هم همين صدق رو نشون ميده
حالا يكي مياد ميكه كه اقا نه اينطور نيست كه بره تست كنه تا به نتيجه برسه.....و قبل تست هم قطعات رو برد دي دي رو بخونه و قيمت جهاني و لول اون قطعات رو همون قبل تست ببينه جي هستند كه قبل تست خودش به همه جي پي ميبره...
حالا يكي هم مياد اين بين براي كاشت باقالي مثل شما كه معلومه نيتش جيه مياد و اين برند رو با كنوود مقايسه ميكنه كه خوب معلومه كه اين اقا اصلا دي دي رو از نزديك نديده و مثلما با برند موسكوني هم تازه اشنا شديد كه اون رو غول خودتون فرض كرديد
در صورتي كه در مقايسه ي كنود با دي دي فوق بكم كه كنود امپ خوبي رو زده و كيفيت ساخت قابل قبولي رو داره اما در كيفيت ساخت و راندمان و مهمترين صحبتم همون قطعات موجود در بردش قابل مقايسه نيستند و هر جنسي رو بايد تو شرايط خودش بسنجيد
در مورد مطلق گويي هم ياد داريم كه هيجي به غير از خدا مطلق نيست ولي در اين حرفم شك داريد حضوري بهتون تو عمل و تست و همون حرفم قبل تست و از روي قطعات بهتون اثبات كنم و مطلق گويي خوب نيست ولي اين مورد رو شرمندم و هر جا خورديد به سوال بريد بگيد رضا مهدوي اين حرف رو زده و در خدمت شما هستم.

کاملا موافق حرف های شما هستم.مصرف کننده دی دی بودم و هستم و کیفیتش قابل مقایسه با برند هایی که فعلا در ایرن هستند نیست.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
خواهش مي كنم دوست عزيز
يك روندي متاسفانه در دنياي مجازي بابه كه هر كسي هر جيزي رو كه داره ميگه بهترينه و هر جيزي كه دست بقيست بده و خوب نيست...
در صورتي كه حالا نه تنها تمامي مدلهاي اين محصول رو داشتم و هم تست كردم...اين حرفم بر اينه كه حداقل قبلش مدلهاي محصولي زيادي از برندهاي مطرح مثل soundstream - cadence - dragster - alpine - Ground Zero - MTX - Memphis _ pioneer و و و و و رو هم به همين بين تست كردم.و اين حرفم هم بعد اين تست ها هستش.

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا از خوندن پست هاتون لذت بردم ...

داوری میکنید پیش داوری میکنید توهین میکنید کلی حالم میکنید تازه نصیحت هم میدید :lol:

يك روندي متاسفانه در دنياي مجازي بابه كه هر كسي هر جيزي رو كه داره ميگه بهترينه و هر جيزي كه دست بقيست بده و خوب نيست...
این رو دقیقا از کدوم قسمت پست من بهش رسیدید ؟؟:happy:

اولا من اصلا نگفتم خوبه یا بده جنس ایشون( کشاورزی و ... تخصص من نیست کمی حد و حدود خودتون رو بدونید عزیز جان) چون اصلا به من ربط نداره من در مورد صحبت شما و مطلق بودن صحبت کردم ...
منطق بحث شما به دلایلی بسیار پایین هست ... بحث من سر این مطلب هست که بهترین و مطلق در دنیای موسیقی و سیستم های صوتی وجود ندارد این درمورد هر چیزی هست بهترین گوشی بهترین لپ تاپ بهترین LED بهترین یخچال .... اینا همه نسبی هستند نه مطلق !! هر کس بهترین رو در یک چیز میبینیه شما در DD کسی دیگر در چیز دیگر !
پس بهتر هست به نظر و حقوق بقیه احترام بزارید .

مثلا یکی با آلپاین لذت میبره یکی با گرند زیرو یکی با ساند یکی با گلیدن یکی آدیوسیستم یکی ماسکونی یکی پایونیر یکی کلاریون یکی با کنوود !!

هر موقع منطقتون رو اصلاح کردید و مودبانه صحبت کردن رو یاد گرفتید به ادامه صحبت میپردازیم ...

hamid6163

Registered User
لایک‌ها
75
خواهش مي كنم دوست عزيز
در صورتي كه حالا نه تنها تمامي مدلهاي اين محصول رو داشتم و هم تست كردم...اين حرفم بر اينه كه حداقل قبلش مدلهاي محصولي زيادي از برندهاي مطرح مثل soundstream - cadence - dragster - alpine - Ground Zero - MTX - Memphis _ pioneer و و و و و رو هم به همين بين تست كردم.و اين حرفم هم بعد اين تست ها هستش.

ممنونم از داداش رضای گلم تایپیک منو با حضورش منور کرده
رضا جان منم دقیقا با نظرت موافقم
اصلا درست نیست کنوود رو با دی دی مقایسه کرد دقیقا مثل اینه که بخوایم کیفیت ساخت و قطعات پراید و با بنز مقایسه کرد
من از رضا خیلی چیزا یاد گرفتم و در جریان همه تستاش بودم و هستم و به جرات میتونم بگم رضا یکی از بزرگای سیستم ایرانه
اینم یکی از کلیپاش با اجازش میذارم تا ببینید با ی ساب نسبتا حرفه ای و یه آمپ ام دی دی
سیستم صوتی سنگین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا