• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپیلی مونو دیجیتال دیزاین ma1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
واقعا از خوندن پست هاتون لذت بردم ...

داوری میکنید پیش داوری میکنید توهین میکنید کلی حالم میکنید تازه نصیحت هم میدید
laughingsmiley.gif

این رو دقیقا از کدوم قسمت پست من بهش رسیدید ؟؟
happysmiley.gif

اولا من اصلا نگفتم خوبه یا بده جنس ایشون( کشاورزی و ... تخصص من نیست کمی حد و حدود خودتون رو بدونید عزیز جان) چون اصلا به من ربط نداره من در مورد صحبت شما و مطلق بودن صحبت کردم ...
منطق بحث شما به دلایلی بسیار پایین هست ... بحث من سر این مطلب هست که بهترین و مطلق در دنیای موسیقی و سیستم های صوتی وجود ندارد این درمورد هر چیزی هست بهترین گوشی بهترین لپ تاپ بهترین LED بهترین یخچال .... اینا همه نسبی هستند نه مطلق !! هر کس بهترین رو در یک چیز میبینیه شما در DD کسی دیگر در چیز دیگر !
پس بهتر هست به نظر و حقوق بقیه احترام بزارید .

مثلا یکی با آلپاین لذت میبره یکی با گرند زیرو یکی با ساند یکی با گلیدن یکی آدیوسیستم یکی ماسکونی یکی پایونیر یکی کلاریون یکی با کنوود !!

هر موقع منطقتون رو اصلاح کردید و مودبانه صحبت کردن رو یاد گرفتید به ادامه صحبت میپردازیم ...

به غير سيستم شما هر وقت ياد گرفتي كه تو هر تایپیک و هر پستي پا برهنه و بدون اطلاع براي كاشت باقالي نپري وسط اون وقت تازه صلاحيت صحبت پيدا ميكني.

ممنونم از داداش رضای گلم تایپیک منو با حضورش منور کرده
رضا جان منم دقیقا با نظرت موافقم
اصلا درست نیست کنوود رو با دی دی مقایسه کرد دقیقا مثل اینه که بخوایم کیفیت ساخت و قطعات پراید و با بنز مقایسه کرد
من از رضا خیلی چیزا یاد گرفتم و در جریان همه تستاش بودم و هستم و به جرات میتونم بگم رضا یکی از بزرگای سیستم ایرانه
اینم یکی از کلیپاش با اجازش میذارم تا ببینید با ی ساب نسبتا حرفه ای و یه آمپ ام دی دی
سیستم صوتی سنگین
ما خاك پاي شما هم هستيم داش حميد و شما سرور بنده هستيد.
ما هم خيلي چیزها از شما ياد گرفتيم و قضيه دو طرفه بوده و به غير اون هم اخلاقيات بالاي شما بوده كه هميشه الگوي خوبي براي حقير بوده
بابت کلیپ هم ممنون و دستت درد نكنه عزيز.

papyon

Registered User
لایک‌ها
3
فک کنم بحث رو بهتره عوض کنیم در کیفیت محصولات دی دی شکی نیست شما قیمت آخرشو برام پ. خ میکنید؟

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
به غير سيستم شما هر وقت ياد گرفتي كه تو هر تایپیک و هر پستي پا برهنه و بدون اطلاع براي كاشت باقالي نپري وسط اون وقت تازه صلاحيت صحبت پيدا ميكني.

ما خاك پاي شما هم هستيم داش حميد و شما سرور بنده هستيد.
ما هم خيلي چیزها از شما ياد گرفتيم و قضيه دو طرفه بوده و به غير اون هم اخلاقيات بالاي شما بوده كه هميشه الگوي خوبي براي حقير بوده
بابت کلیپ هم ممنون و دستت درد نكنه عزيز.

براي بار دوم ميگم بنده اصلا و ابدا در مورد جنس ايشون صحبت نكردم ... ( براي بار دوم اشاره ميكنم كه كشاورزي تخصص من نيست بار سوم اين طوري نميگم بهتون !)
من نه خريدارم نه فروشنده نه چيزي به نفع من هست من تنها يك سوال در مورد نظرات كارشناسي شما پرسيدم همين ! اين قدر زور بهتون وارد كرده ؟
شما با اين طرز بيان و صحبت واقعا الگوي خوبي براي اخلاقيات هستيد ... خجالت آور هست واقعا طرز صحبت شما ...

اين بار آخر هست بهتون هشدار ميدم مودبانه صحبت كنيد در غير اين صورت اونجوري كه لايقش هستيد باهاتون صحبت ميكنم دوست گرامي .

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
شما مثل اينكه يه چيزيزيتون هستا!!!!
دو نفر ادم داشتند با هم صحبت ميكردند يك نفر كه شماي نا شناس باشي ميپري وسط و پست طعنه دار رو ميزنيد و همون كشاورزي كه انكارش ميكنيد
پس شما بهت زور اومده كه خودت رو تو اين بحث شركت دادي اون هم با بحث غلط و تشنج زا....كه اگر وارد همون بحث صوتي و قطعات بشيم وضع بدتر و بدتر ميشه و اثبات حقايق.
اين حرفهايي هم كه ميزنيد بهتره بريد و ادامه نديد كه به صلاح خودتون نيست و تهديد و اين حرفها هم جاش تو اينترنت و پشت كيبورد نيست...
حرف اخرم بيشتر از اين خودتون رو تو جمع كوجيك نكنيد كه پستتون رو بخونيد همه چي دستتنون مياد...
تاپيك هم ديگه بيشتر از اين تو باقالي نبريم كه باعث دلخوري اقا حميد بشيم.
كاري داشتيد پ.خ يا تلفني در خدمتم.

WBS

Registered User
لایک‌ها
4
شما مثل اينكه يه چيزيزيتون هستا!!!!
دو نفر ادم داشتند با هم صحبت ميكردند يك نفر كه شماي نا شناس باشي ميپري وسط و پست طعنه دار رو ميزنيد و همون كشاورزي كه انكارش ميكنيد
پس شما بهت زور اومده كه خودت رو تو اين بحث شركت دادي اون هم با بحث غلط و تشنج زا....كه اگر وارد همون بحث صوتي و قطعات بشيم وضع بدتر و بدتر ميشه و اثبات حقايق.
اين حرفهايي هم كه ميزنيد بهتره بريد و ادامه نديد كه به صلاح خودتون نيست و تهديد و اين حرفها هم جاش تو اينترنت و پشت كيبورد نيست...
حرف اخرم بيشتر از اين خودتون رو تو جمع كوجيك نكنيد كه پستتون رو بخونيد همه چي دستتنون مياد...
تاپيك هم ديگه بيشتر از اين تو باقالي نبريم كه باعث دلخوري اقا حميد بشيم.
كاري داشتيد پ.خ يا تلفني در خدمتم.

شما بازهم تكرار كرديد اون ادبيات لمپنيسمتون رو ...
عزيزم اولا شما داشتيد يك مونولوگ رو بيان ميكرديد و ديالوگ دو نفره نبود ... فرق اين ها رو كه ميتوني تشخيص بدي ؟
شما در مورد مطلق بودن اون برند صحبت كردي و من خواستم با طعنه به شما بفهمونم كه در دنياي موسيقي به دليل اختلاف سلايق هيچ مطلق اي وجود نداره و همه چيز نسبي هست و با چند مثال اين قضيه رو تعميم دادم براي همه چيز !!
اما به طور خاص گوش انسان كاملا سليقه اي عمل ميكنه پس انديشه مطلق گرايي در اين مورد اصلا منطقي نيست ... به همين راحتي ! و نه اون برند و نه هيچ برند ديگري در دنيا بهترين نيست ... اي كاش شما اينو درك كني كه من چي ميگم و شما چي ميگي ... من در مورد ماهيت صحبت شما بحث ميكنم شما در مورد باقالي !! خنده دار نيست ؟

اما متاسفانه شما با فرافكني و توهين و گستاخانه حرف زدن سعي در توجيه و ...
عزيزم اين ادبيات شما به درد كوچه و بازار ميخوره ... يك مقدار پخته تر صحبت كنيد ... تهديدي در كار نيست به اون منظور كه شما فكر ميكنيد دوست گرامي دوره اين داستان ها تموم شده .

اگر كوچكي به اين است من ميخواهم كوچك باشم بزرگي از آن تو دوست گرامي !
اما اگر پست هاي من رو در اين سايت پيگري كنيد من در بعضي تاپيك ها پيشنهاد و مشاوره ميدم در همين حد نه دنبال سود هستم نه با غرض ورزي از محصولي تعريف ميكنم ...
و در مورد صحبت شما هم يك نقد بهش وارد كردم كه گويا شما تاب انتقاد رو نداريد و فقط خواهان تعريف و تمجيد هستيد ...

خيلي خوب هست اعضاي جديد ابتدا سابقه عضويت خودشون و طرف مقابل رو نگاه كنن و بعد شروع به گستاخانه صحبت كردنشون بكنند ... اين صحبتم كلي هست و فقط شامل شما نميشه ...
براي بار سوم ميگم من تخصص ام كشاورزي نيست بنده رشتم الكترونيك هست اما مزاحم كشاورزي شما هم نميشم عزيز فقط خواهشا ديگه جمع نبند ... :happy:

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
صلاحيت ادامه دادن صحبت رو نداريد!

soheil2719

Registered User
لایک‌ها
84
من نمیخواستم چیزی بگم ولی مثل اینکه نمیشه . اقا رضا ببخشید با اجازه شما
آقا رضا مهدوی یکی از بزرگان spl بوده و هست . اگر میخواهید در مورد سابقه عضویت خودتون و اقا رضا بگید کافی یه سر به فروم های تخصصی سیستمهای صوتی بزنید .
نظر و کارشناسی در مورد سیستمهای صوتی الان جوری شده که هر کس با یه جستجو و خوندن چندتا ریویو از محصولات صوتی و دیدن چندتا کلیپ میان و خیلی راحت مقایسه میکنن و نظر میدن( منظورم هیچ کس خاصی نیست کلی ارض میکنم)
اما در مورد اقا رضا همین قدر بهتون میگم که چیزایی که برای اقا رضا خاطره هست برای خیلی ها آرزو هست .
برای خیلی ها آرزو هست یه سری از اجناس رو که رضا داشته و تست کرده رو از نزدیک ببینن .
در مورد مقایسه هم در یحث سیستم های کیفیتی حرف شما رو قبول دارم دوست عزیز (WBS)
ولی در بحث قدرت و مخصوصا امپ های مونو چیزی نیست که سلیقه ای باشه .

مقایسه برند کنوود با dd هم خنده داره یا با ماسکونی یا گلیدن یا آدیسون و هرتز و dls
برند های سیستم صوتی هم کلاس کاری دارند
مثلا پژو برند خیلی خوبیه و ماشین های واقعا خوبی داره ولی ایا با برندی مثل فراری یا لامبو قابل مقایسه هست ؟؟؟
ربطی به سلیقه و ... هم فک نمیکنم داشته باشه.
dd باید با اینا مقایسه بشه Sundown Audio - splAudio-Sound Digital- RE Audio - ,....crossfire

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
مهندس سهيل عزيز وقتي يك نفر كمبود شخصيت داشته باشه و مردم ازار باشه مياد اين كارها رو ميكنه كه تو پستهاشون اين قضيه معلومه كه يك جوري هي ميخواد اداي كساني كه حرف بلد هستند رو در بياره و فكر ميكنه كه كسي ايشون رو نميشناسه و دريغ از اينكه اكر در كرج و محل ايشون غافلگيرشون كردم و يك ماچ از صورتشون كردم ياد ميگيرند كه مردم ازاري نكنند و با اراجيف زياد جلوي جمع و بزركترها نرند كه يك هو طرف به قولي بروسلي در مياد و كار خراب ميشه.
ما داشتيم صحبت از مطلق بودن DD ميكرديم كه خوب اين رو بعد از چندين سال تستهاي مختلف بهشون رسيده بوديم و به غير از من بزركان سيستم تو اونور جهان دي دي رو تحسين كردند .... كه اين اقا پا برهنه پريدند وسط و با اطلاعات گنجشكي و حرفهاي ضد و نغيضشون شروع به ملقته و فرافكني تو تاپيك شدند.همش تو حرفهاشون هم سعي ميكردند يك جوري خودشون رو با ادب و با سواد وانمود كنند كه دريغ از اينكه اگر ادب داشتند نبايد وارد بحث ميشدند و تو حرفشون با جمع در بيفتند.كه نشون ميده شخصيت سالمي هم ندارند.ضعف دارند.
جالبه حرفها و پستهاي خودمون رو به خودمون تحويل ميدند: هيج جيز مطلق و بهتريني در sq وجود نداره جون هيج سليقه ي يكساني وجود نداره.
و جالبه كه ما در مورد موارد SPL صحبت ميكرديم و امپ مونو هم موضوع بود كه ايشون مغزشون رو جاي ديكه اي بردند و پاي از گليم درازتر ادامه و خرابتر كردن موضوع.
حداقل انقدر شهامت نداشت همون اول بگه كه من متلك انداختم و بعد جند پست تازه گفتند كه من يك جيزي كفتم و از اين حرفها....
اقاي ناشناس ولي شناس كه فكر ميكنيد نميشناسمتون شما رو بريد و اين كارها رو هيج جا نكنيد و خودتون رو تو جمع هي تخقير نكنيد كه خوندن پست شما هم خنده داره.
اكر ريا نشه كه براي افرادي مثل شما بايد ريا رو با پتك تو سرتون البته زد كه حرفها و كارهاي شما براي من جيزي جر خاطره نيست....
يادت هم باشه كه وارد يحث تخصصي و قطعات نشدم كه بيشتر و بيشتر ابروت بره.فروتن باش.
برو با همون كنوود و 9104 حال كن.ادب و كمالات رو تو كارهات هم مد نظر داشته باش.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا