واقعا از خوندن پست هاتون لذت بردم ...
داوری میکنید پیش داوری میکنید توهین میکنید کلی حالم میکنید تازه نصیحت هم میدید
این رو دقیقا از کدوم قسمت پست من بهش رسیدید ؟؟
اولا من اصلا نگفتم خوبه یا بده جنس ایشون( کشاورزی و ... تخصص من نیست کمی حد و حدود خودتون رو بدونید عزیز جان) چون اصلا به من ربط نداره من در مورد صحبت شما و مطلق بودن صحبت کردم ...
منطق بحث شما به دلایلی بسیار پایین هست ... بحث من سر این مطلب هست که بهترین و مطلق در دنیای موسیقی و سیستم های صوتی وجود ندارد این درمورد هر چیزی هست بهترین گوشی بهترین لپ تاپ بهترین LED بهترین یخچال .... اینا همه نسبی هستند نه مطلق !! هر کس بهترین رو در یک چیز میبینیه شما در DD کسی دیگر در چیز دیگر !
پس بهتر هست به نظر و حقوق بقیه احترام بزارید .
مثلا یکی با آلپاین لذت میبره یکی با گرند زیرو یکی با ساند یکی با گلیدن یکی آدیوسیستم یکی ماسکونی یکی پایونیر یکی کلاریون یکی با کنوود !!
هر موقع منطقتون رو اصلاح کردید و مودبانه صحبت کردن رو یاد گرفتید به ادامه صحبت میپردازیم ...
به غير سيستم شما هر وقت ياد گرفتي كه تو هر تایپیک و هر پستي پا برهنه و بدون اطلاع براي كاشت باقالي نپري وسط اون وقت تازه صلاحيت صحبت پيدا ميكني.
ما خاك پاي شما هم هستيم داش حميد و شما سرور بنده هستيد.ممنونم از داداش رضای گلم تایپیک منو با حضورش منور کرده
رضا جان منم دقیقا با نظرت موافقم
اصلا درست نیست کنوود رو با دی دی مقایسه کرد دقیقا مثل اینه که بخوایم کیفیت ساخت و قطعات پراید و با بنز مقایسه کرد
من از رضا خیلی چیزا یاد گرفتم و در جریان همه تستاش بودم و هستم و به جرات میتونم بگم رضا یکی از بزرگای سیستم ایرانه
اینم یکی از کلیپاش با اجازش میذارم تا ببینید با ی ساب نسبتا حرفه ای و یه آمپ ام دی دی
سیستم صوتی سنگین
ما هم خيلي چیزها از شما ياد گرفتيم و قضيه دو طرفه بوده و به غير اون هم اخلاقيات بالاي شما بوده كه هميشه الگوي خوبي براي حقير بوده
بابت کلیپ هم ممنون و دستت درد نكنه عزيز.