• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ 4 کانال فوق العاده و بی نظیر (((( Rockford Fasgate T600.4 )))) اکبند و کابل RCA

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
فروخته شد
مختصر توضیحاتی درباره این امپ بی نظیر :
البته کسی که سیستم باز حرفه ای باشه میدونه چی میخره اینو برای دوستانی میگم که اشنایی ندارن

شاید تو بین آمپهای رده بالای راکفورد تنها آمپهایی رو که بشه نسبتاً راحت خرید همین T600-4 و T400-4 باشه . البته 4 کانال
همین دو مدل دو کانال دارند که اون 4 آخرشوم میشه 2
فلسفه نامگذاری هم به این صورته که مثلاً 600 جمع حداکثر توان ارائه شده در پایین ترین امپدانس هست و اون 4 هم تعداد کانالها.
بگذریم
پارسال اوایل پاییز بود که من تصمیم گرفتم یکیشو بگیرم و البته دنبال T600 هم بودم که کاملاً تصادفی تو عباسی دو تا پیدا کردم یکی ساخت تایلند و یکی هم ساخت آمریکا
نه تو کیفیت ساخت و نه تو قطعات. اینو من از راکفورد پرسیده بودم و گفته بودند بهتون اطمینان میدیم جنسی که در تایلند ساخته میشه همون کیفیتی رو داره که تو آریزونا تولید میشه و حتی بهم پیشنهاد داده بود که بخاطر مسائل حمل و ارسال از تایلند خرید کنم . خبر ندارند که اینجا چه خبره که.
T600-4_1_l.jpg

خب ......
حالا بریم سر مشخصات
طبق مشخصاتی که راکفورد به صورت رسمی ارائه داده این آمپلی فایر رو هر کانال 100 وات باید تو 4 اهم بده که تو دو اهم میشه 150 وات و تو بریج میشه دو تا 300 وات تو 4 اهم.
کلاسش AB هست .
فرکانس ریسپانس 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز
توتال هارمویک دیستورژن در توان نامی کمتر از 0.05%
SNR در کمترین حالت 105دسی بل
کراس اوور ها با شیب 24 دسی بل اکتاو در سه حالت LPF-HPF و ALLPASS که همون خاموش هست
پانچ اکو هم که بعنوان یه مزیت هست و آپشن
T600-4_3_l.jpg

اونچیزی که من خریدم که دیتا شیت داخلش بود که آخرین تستها رو قبل از بسته بندی انجام داده بودند
روی هر کانال تو 4 اهم 134 وات
رو دو اهم 208وات
رو بریج رو 4 اهم هم دو کانال 420 واتی
THDرو کمتر از 0.01% نشون داده
یه پارامتری هم هست به اسم CHANNEL SEPARATION که تو سایتش بیش از 50 دسی بل اشاره شده ولی تو تست 70.65 دسی بل ذکر شده و در نهایت مجموع توان آر ام اس 831 وات .
خب تا اینجای کار یه برتری فوق العاده تو مشخصات به نسبت سایر برندها میبینیم . 30 درصد بیشتر از اونچیزی که عنوان شده تحویل شما میشه و این فوق العاده است.
تکنولوژی ها :
DSM
icon_DSM.jpg

تصویر بالا نشون میده که راکفورد برای استفاده بهتر از فضای موجود و کاهش هر چه بیشتر حجم آمپلی فایر از قطعاتی استفاده میکنه که هم حجم کمتری دارند و هم جابجایی و نصب اونها نسبت به جایگزین های مشابه سریعتر و آسونتره.
این چیزیه که JBL هیچ بویی ازش نبرده.
icon_e_biggrin.gif

DTM:
داینامیک ترمال منیجمنت یه تکنولوژی هست که راکفورد تو تمام آمپهاش بسته به کلاسشون داره
در سری پاور هیت سینک دور آمپلی فایر وظیفه خنک کردن اون رو داره و این خنک کنندگی کاملاً یکنواخته بطوریکه لبه های داخلی هیت سینک گرمتر و لبه های خارجی اون خنک تر هستند
بر عکس کنوود که میشه روش تخم مرغ پخت راکفورد کاور روی آمپلی فایر رو از نوعی پلاستیک داده که البته تو این مدل و مدل 1500-1 میشه سفارش داد روشبراتون نقاشی بکشند بفرستند . این یعنی روی آمپلی فایر اونا هیچوقت گرم نمیشه.
MEHSA3:
ارتباط این تکنولوژی با ماسفت هاست و مخفف Maximum Efficiency Heat Sink Application - gen. 3 هست.
در این سیستم شما 5 بار بهتر از حالت قدیمی FET خنک کنندگی برای ماسفت ها دارین در حالیکه از همون متریال استفاده میشه
در این آمپلی فایر بین ماسفت و هیت سینک سه لایه مواد وجود داره
از هیت سینک به ماسفت که بگم اول یه لایه خمیر حرارتی هست . بعد یه لای آلومنیوم بعد یه لایه سرامیک و بعد میرسیم به ماسفت
tech_mehsa.png

مخلوط این تکنولوژی و دو تای قبلی که براتون گفتم کمک میکنه که از هر اینچ مربع سطح برد بشه توان بیشتر با دمای کمتری بدست آورد. نسل سوم این تکنولوژی در نهایت منجر شده به 20 درصد توان بیشتر با مقاومت گرمایی کمتر نسبت به سایر نسلهای این تکنولوژی.
اینه فرق راکفورد با بقیه آمپلی فایر سازهای دنیا.
NOMAD:
tech_nomad.png

NOMAD درحقیقت همون مدار پروتکت آمپلی فایر در برابر اتصالات کوتاه هست. راکفورد اونو به عنوان یه آنالوگ کامپیوتر معرفی کرده که هم اتصال کوتاه و هم امپدانس اسپیکر رو چک میکنه که با اون چیزی که در مشخصات آمپلی فایر اومده متفاوت نباشه
این یه کامپیوتر ریل تایمه که در هر لحظه حداکثر جریانی که میتونه از هر خروجی در برابر افت ولتاژ عبور کنه رو اجازه رد شدن میده.
استنباط من اینه که یعنی صداتو قطع نمیکنم . به آمپت آسیب نمیرسونم و فقط جریان مجاز رو رد میکنم. برو حالشو ببر.
PUNCH EQ2:
tech_punch_eq.png

من خیلی باهاش حال میکنم. شما وقتیفیلتر رو میذارین روی LPF و با پتانسیومتر پانچ اکو بازی میکنین فرکانسهاس LOW براتون تقویت میشه . بدون کمترین دیستورت و صدای اضافه . این خیلی تو مید بیس گرفتن از کامپهای کم استعداد به کارتون میاد.
اگر فیلـــتر رو HPF باشه که فرکانسهای تریبل رو براتون تقویت میکنه . اگر رو OFF باشه هر دو رو.
ماسفت ها:
icon_mosfets.jpg

ت. راکفورد از TO-247 استفاده میشه که در مقایسه با 220 که اکثر رقبا استفاده میکنند بخاطر سطح درگیر بیشتری که داره خنک تره
خنکی بیشتر یعنی توان بالاتر
یعنی اونوقت شما 40 تا از ایثنا رو میذاری تو یه آمپلی فایر به اسم 3000-1 و 3000 وات میگیری
اینو بچز الکترونیک بیشتر میشکافند.
TRANS.ana:
این تکنولوژِ ابتدا الگوی سیگناهای تقویت شده رو بازسازی میکنه و اجازه میده که اونا با ولتاژ پایین تو آمپلی فایر سیر و سیاحت کنند.
این یه تکنولوژی جایزه گرفته است که راکفورد از شرکت hafler قرض کرده
تو این تکنولوژی همونطور که بالا گفته شد الگوی سیگنالهای تقویت شده برای عبور از آمپلی فایر با ولتاژ پایین تقویت میشه که این نتیجه اش بهره وری بیشتر و صدای صاف و با کیفیت بالا میشه.
و اما در واقعیت:
خب من الان این آمپلی فایر رو تو ماشین بستم
از 9006 با آرسی های دایوی ژاپنی سری قدیمی که داشتم سیگنال رو به آمپلی فایر رسوندم
من تو دو حالت این آمپلی فایر رو زیر تست گذاشتم . یکی وقتی که افکتهای پخش خاموش بودند و یکی وقتی که این افکتها روشن بودند.
در حالت اول یه آهنگ کانتری گذاشتم از برد پریزلی که فکر کنم تو کلوپ موسیقی هم لینکش رو گذاشته باشم.
گین بین 2 و 3 ولت فیلـــتر ها روی 80 هرتز با شیب 24 دسی بل .
کامپها راکفورد در جلو و آدیسان در عقب.
شیرینی آلات موسیقی کانتری رو خیلی خوب میتونی احساس کنی . بدون دیستورت
صدا رو تا آخر بلند میکنم و هیچ گوش خراشی احساس نمیکنم . تیوتر ها با آخرین قدرتشون دارند تمام دیتیلها رو پخش میکنند .
آدم فکر میکنه بین آدیسان و راکفورد الان مسابقه است تو دیتیل .
حالا یه آهنگ مید دار میذارم که الکترونیکه
کاملاً امیدوارم میکنه که میتونم راحت سـاب ووفر رو فقط برای low bass تنظیم کنم.
تو این آمپلی فایر شما کوچکترین تغییرات رو تو فرکانسها میتونین تشخیص بدین
واقعاً کراس با دقتی داره
گاهی وقتها یه سری فرکانسهای بالا رو خیلی از آمپها به صورت صدای هش هش میدن بیرون
من تو هیچ آهنگی هش هش نشنیدم و فقط صدا با کیفیت بالا میشنیدم
البته تمام آهنگهای تست منبا بیت ریت 128 بود . لذت موسیقی اورجینال با بیت ریت بالا رو میتونین تو سیستمی که آمپش راکفورده تجربه کنین.

avvjhq3vt9rpvfcse818.jpg
jqutw7kbb26plbz2b9br.jpg
s7gwnoc0qwgolf332ap1.jpg
qd7t9blmcafifhp3jgb9.jpg

T600-4_1_l.jpg

از اونجایی که فروشش زیاد طول کشید و خواب این امپ هم با توجه به قیمتش ضرر برام موقع خرید یه تخفیف باور نکردی به خریدار میدم که شیرینی معامله تا چند وقت از ذهنش نره البته میدونم صبر کنم بلاخره کسی که امپ میشناسه و نیاز داره پیدا میشه ولی چون به مبلغش نیاز دارم عجله ای
این امپ در حال حاضر نه شرکنش داره نه نمایندگیش البته جز یکیشون که اونم پشت ویترینی
2. RCA با کیفیت و عالی 2 به 2 راکفورد فازگیت من conection دارم ولی از لحاظ کیفیتی با این خیلی متفاوت

دوستان توجه کنن RCA یکی از قسمت های مهم تو پخش صداست که الان RC بی کیفیتی مثل مکسیدر و امثال اینا عامل نویز در پخش صداتون و نمیتونن صدا رو بصورت کامل و شفاف انتقال بدن در نتیجه باعث افت سیگنال و کیفیت صداشون میشن
اگه یه روز وقت کردین همین rca بی کیفیت از وسط بشکافیت تو هر کدومشون به اندازه دو تا تار مو سیم رد شده که خودتون بهترین باید متوجه شید دیگه چی میشه:)

مدل : RFIT-16
لینک محصول: http://www.rockfordfosgate.com/products/details/rfit-16
قیمت هر عدد اکبند 45 تومن
n665tv9suo5mef7mpibt.jpg

Last edited:

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
هر دو واتی که نوشتید روی 14.4 ولت هستش
خداییش قیمت خیلی خوب گذاشتید آخرین قیمتی که من پیدا کرده بودم 1600 بود.
اگر پیدا بشه تازه این آمپ !

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
هر دو واتی که نوشتید روی 14.4 ولت هستش
خداییش قیمت خیلی خوب گذاشتید آخرین قیمتی که من پیدا کرده بودم 1600 بود.
اگر پیدا بشه تازه این آمپ !
من از چندتا نمایندگی سوال کردم یکی گفت 1800 یکی دیگه 1700 یکی دیگشونم یدونه کارکرده گذاشته پشت ویترین 1500
این سه تایی که میگم یکیش نمایندگی عباسی یکی دیگش نمایندگی قیطریه است اون یکی دیگه هم بوم بکس شریعتی ملک
البته دو تاشو نداشتن اون یدونه تو قیطریه هم یدونه کارکرده داشت
ولی مشکل اینجاست اینجا هر چقدرم قیمت زیر جاهای دیگه بذاری باز کشش نداره البته جنسای hi end میگم هنوز خیلیها الپاین نمیشناسن که بخوان این برندارو هضم کنن!
البته مشکلی برای فروشش نیست خود همون نمایندگیا دنبالشن ولی خوشم نمیاد ازشون

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
بله 4 کانال این آمپ کمیاب شده
با توجه به اینکه با کواترو ووچه تو یه رده قیمت و قدرتِ من اینو ترجیخ میدم.
به نظر من واقعاً این سری پاور راکفورد ازششو داره آدم چند وقت آمپ نداشته باشه اما اینو بخره
رو دستش نیست البته ماسکونی و گلیدن ... :general707:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم امپ دارای گارانتی اصلی پیشگامان که تنها وارد کننده این برند به صورت رسمی
rhcx8bhoayxm4w1s37n9.jpg

و مورد بعد اینکه RCA قبل مدل RFIT-20 بالاترین مدل کابلن که 37 دلار تو خود خارج قیمتشون با جنس ضخیم و روکش الیاف

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
بعضی از اجناس هستش که آدم دلش نمی یاد ببنده رو ماشین و با دیدنش یه حس خوب به ادم دست میده
این جنس ازووووناس
واقعا دمت گرم امیر روحم شاد شد

hamedshams

Registered User
لایک‌ها
67
سلام امیر جان با 75.4 audiosystem تعویض داره من بقیشو سر بدم داداشم؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام امیر جان با 75.4 audiosystem تعویض داره من بقیشو سر بدم داداشم؟
سلام
بیشتر به مبلغش نیاز دارم یه زمانی میخواستم کل سیستم ماشین راکفورد ببندم که مشکلی برام پیش اومد نشد خیلی با محصولاتش حال میکنم مخصوصا امپا و کامپوننتاش
داشتم تو نت سرچ میکردم البته دور از بازار گرمیو این حرفا دیدم کیفیت برد راکفورد نسبت به ماسکونی خیلی بهتره مخصوصا جنس کانکشن های ورودیش البته جفتشون از بهترینای جهانن
باز شرایط برام ارسال کنم شاید معاملمون شد امپت به درد 2 جفت کامپوننت میخوره بهشون فشار نیاد اکثرا کامپ به امپ 100 به بالا میبندن میزنن تیوتراش میسوزونن از چشم من نگاه میکن

FarSeeR

Registered User
لایک‌ها
24
محصولای راکفورد یکی از ویژگی هاشون ظاهر BAD A*Sـشونه :دی

قیمت عالی، فروشنده عالی، جنش هم واقعا عالی! تعجبه پایونر بود فروشش به یه روز هم نمیکشید :|

با یکی حرف میزدم میگفت چرا هرتز و آدیو سیستم اینجور برندای متفرقه بستی به جای JVC و پاییونر! اونجا بود که به عمق فاجعه پی بردم! در مورد سایز آمپ هرتز هم یه توضیحاتی داد که چرا انقدر کوچیکه؟ در نتیجه آشغاله :))

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
محصولای راکفورد یکی از ویژگی هاشون ظاهر BAD A*Sـشونه :دی

قیمت عالی، فروشنده عالی، جنش هم واقعا عالی! تعجبه پایونر بود فروشش به یه روز هم نمیکشید :|

با یکی حرف میزدم میگفت چرا هرتز و آدیو سیستم اینجور برندای متفرقه بستی به جای JVC و پاییونر! اونجا بود که به عمق فاجعه پی بردم! در مورد سایز آمپ هرتز هم یه توضیحاتی داد که چرا انقدر کوچیکه؟ در نتیجه آشغاله :))
همین کارارو میکنن نصابا کسی جز این برندا سمت چیز دیگه ای نمیره من خودم یه بار با یکی از دوستان رفتیم برای نصب سیستمش به نصاب گفتم dls میشناسی برگشت گفت اشغاله سریع میسوزه گفتم MTX چطور گفت سابای به درد نخوری داره گفتم گلیدن گفت سراغ مارکای متفرقه نرو خلاصه هر چی ما گفتیم این یه چیز میگفت اخرش گفتم پس چی خوبه حرف شمارو زد سیستم فقط پایونیر و دیگر هیچ باندم فقط 6975:general611::general404:
خلاصه این بنده خدا از یه طرف خندش گرفت از طرفی دیگه میترسید گند بزنه تو سیستمش منم شب بود و لوازم نداشتم مجبور شد بده بیرون براش ببندن
البته همونم شد امپش هرتز براش اوردم بلد نبود تنظیم کنه زد تیوترای کامپ dls سوزوند :general208:
از رو هم که نمیرن برمیگردن میگن گفتیم این جوری میشه
خب وقتی یه بنده خدایی وارد نباشه ندونه چیه حرفاشو باور میکنه جرات نمیکنه بره سمت برندای دیگه!

SAMI MH

Registered User
لایک‌ها
171
امیر جون هم خودش و هم اجناسش حرف نداره
قیمت هم اگه پیدا کنید خیلی بیشتر از این حرفاست من پارسال دنبال این آمپ بودم که گیر نیاوردم و به جاش HDP4 گرفتم ولی واقعا قابل مقایسه نیست

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امیر جون هم خودش و هم اجناسش حرف نداره
قیمت هم اگه پیدا کنید خیلی بیشتر از این حرفاست من پارسال دنبال این آمپ بودم که گیر نیاوردم و به جاش HDP4 گرفتم ولی واقعا قابل مقایسه نیست
ممنون دوست عزیز
واقعا امپ تکیه هم از لحاظ طراحی و هم کیفیت کسی که برندشو بشناسه میدونه چی میخره و همچنین قیمتشو اگه جاهای دیگه گرفته باشه

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
امیرخان یه عکس از rca ۴ به ۴ میدی؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
1 نکته یادم بگم الان اکثر امپای موجود مونتاژ چینن ولی این امپ مونتاژ تایلند که خودش یه امتیاز خوب محسوب میشه

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
به خدا حیف هستش
کیوان جان دلم میخواد نگهش دارم ولی دستم خالی شده مجبورم از طرفی دورم جنس زیاد ریخته که باید نقدشون کنم اگه اونا رو بتونم بفروشم احتمالا فروش این کنسل میکنم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
به علت وجود مشکلی برام کسی خواست تا 1400 نهایت میتونم بهش بدم یعنی به قیمت کارکردش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا