• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آمپ 4 کانال فوق العاده و بی نظیر (((( Rockford Fasgate T600.4 )))) اکبند و کابل RCA

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
امیر جان این از بار قدیمه یا جدید؟
راکفورد تقریبن تنها برندیه که امپاش بیشتر از اعلام CEA بازدهی دارن

قیمت فوق العادس
مگه جدیدم داره خیلی وقته دیگه مدل t600.4 کم شده من امارشو دراوردم فقط 1 دونه نمایندگی قیطریه موجود داشت اونم گفت وکیومش باز شده گذاشته بود 1.500
البته جاهای دیگه رو نمیدونم موجود باشه یا نه حالا ولی خواستید قیمت بگیر حتما قبلش سوال کنید موجود داشته باشه چون ندارن قیمتای پرت میدن طرف رفته لیست قیمت t600.2 اورده میگه این قیمتش با 4 یکی این همون مدل بریج شده 4 اخه ادم چی میتونه به اینا بگه واسه بز خری خوب داستان درست میکنن!!!!

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
میفهمم چی میگی.همه چی یه طرف سرو کله زدن با بعضیا که تعدادشونم خیلی کمه یه طرف
ما که تا الان تحمل کردیم بعضی حرفا و بعضی حرکاتای زشتو، ازین به بعدم تحمل میکنیم

بار جدید 10تا t600 هم نبود فک کنم.تا 1800 هم قیمت گذاشتن ملت خریدن

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
به خریدار محترم 1 هفته مهلت تست داده میشود در صورت هرگونه مشکل یا نارضایتی بدون هیچ گونه قید و شرطی پس گرفته می شود
اینم کلیپی از بزرگترین طراح امریکایی steven made.که بهش میگن smd که خودش برای سیستمش از همین برند استفاده کرده
http://www.aparat.com/v/5dntu

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
seriye AS vaghan khoobe amir
mamnoon babate aksa
تو خوب بودنشون که شکی نیست ولی مثلا همون مدل 200.4 الکی اینقدر بردش بزرگه دقت کنی فضا خالی خیلی داره که راحت میشه تو نصف این بردم این قطعات پیاده کرد

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
با پخش p80rsii + ub100 هم معاوضه دارم اگه کسی خواست یا پخش 9450mp یا 9650
قیمت اخر اخر 1400

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
خب پخشی که میخواستم پیدا کردم فعلا معاوضه با هیچ جنسی ندارم
فروش تا اطلاع ثانوی فقط بصورت نقدی

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
سلام
امیر خان....
این آمپلی فایر اصلا نیاز به اینهمه تعریف و تمجید نداشت و نداره.
مشکل اصلی میدونی چیه؟اینکه مردم دیگه پول ندارن وگرنه امثال اینگونه کالاها نباید ثانیه ای از آگهی شون بگذره و رودست بمونه.
قدر زر رو زرگران می شناسند ولی.....
انشاءالله به دست اهلش برسه.
ببخشید فضولی کردم.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
سلام
امیر خان....
این آمپلی فایر اصلا نیاز به اینهمه تعریف و تمجید نداشت و نداره.
مشکل اصلی میدونی چیه؟اینکه مردم دیگه پول ندارن وگرنه امثال اینگونه کالاها نباید ثانیه ای از آگهی شون بگذره و رودست بمونه.
قدر زر رو زرگران می شناسند ولی.....
انشاءالله به دست اهلش برسه.
ببخشید فضولی کردم.
حمید جان اختیار دارید تایپک خودتون
کلا وضع خرید فروش دیگه مثل قبل نیست یه جوری دیگه از سر مردم این چیزا اوفتاد یه موقعی ملت شاد بودن و برای شادیاشون دست به هر کاری میزدن ولی الان همه سرشون تو کار خودشون و یه جورایی جامعه بی تفاوتی و بی اهمیتی نسبت به همه چیز شکل گرفته تو قیافه اکثر مردم که نگاه میکنم درونش پر ضعف و غم که به نظرم اون شادی قدیم که تو چهره مردم بود الان شکل دیگه ای پیدا کرده و مثل قبل نیست امیدوارم دوباره همه چیز به روال قبلش برگرده به امید خدا

hamidr15

Registered User
لایک‌ها
136
سلام لطف داری شما
بله این رو هم قبول دارم. انشاءالله روزی بشه اون شور و نشاط مجددا به مردم برگرده.

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
از اونجایی که فروشش زیاد طول کشید و خواب این امپ هم با توجه به قیمتش ضرر برام موقع خرید یه تخفیف باور نکردی به خریدار میدم که شیرینی معامله تا چند وقت از ذهنش نره البته میدونم صبر کنم بلاخره کسی که امپ میشناسه و نیاز داره پیدا میشه ولی چون به مبلغش نیاز دارم عجله ای
این امپ در حال حاضر نه شرکنش داره نه نمایندگیش البته جز یکیشون که اونم پشت ویترینی

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
به کوری چشم بعضی ها امپ فروحته شد حالا برید این قیمت پیدا کنید :)
واقعا برای بعضیا متاسفم که قد یه بچه 8 ساله شعور ندارن هر چی خدا همون میشه با زدن تایپکای سوری تو سایتای دیگه و دادن PM و زدن تهمت خواستن من بدنام کنن که خدا رو شکر امیدم به خداست و تا حالا تو این سالها خوشحالم که باعث ازردگی دل کسی نشدم و هر چی بوده با صداقت خدمت دوستان عرض کردم
ختم تایپک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا