ashkan.sam
Registered User
سلام
Bitdefender Internet Security 2014 رو می خواستم
ممنون
ممنون
با سلام
امکان اکسپایر قبل از مدت زمان انقضا ممکنه پیش بیاد ؟
سلام .اینترنت سکوریتی کسپرسکی یا بیت دیفندر رو برای 5 سیستم بالاتر بخوام تو قیمت تغییر میکنه؟ همچی پکیجی داری؟
سلام
ممنون
پس لطفا قیمت رو برام ارسال کنید.تشکرسلام عزیز
بیتدفندر بله بالاتر از 5 کاربره هست و تو قیمت تاثیر داره اما کسپرسکی فعلا بالاتر از 5 کاربره نیست
پس لطفا قیمت رو برام ارسال کنید.تشکر
سلام لطفن شرایط خرید ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1سال را برایم ارسال کنید
سلام
3 سئوال داشتم ... ممنون می شم دقیق پاسخ بفرمایید
1) Bitdefender Sphere چیه ؟ کارایی اون چیه وکجاست ؟
2) واقعاً می خوام بدونم ضمانت کاریتون چیه ؟ و در صورت بروز هر مشکلی چطور می شه شما را پیدا کرد و یا شما چطور می تونین بفهمین که مقصر ما بودیم یا شما ؟
3) خود شما با این تجربه ای که دارین کدوم اینترنت سکوریتی و یا توتال سکوریتی را پیشنهاد می کنین ؟
بدونین اگر پاسخ مناسب و متقنی بدید مشتریتون می شم و درجا 2 تا 3 یوزره اش را می خرم و با توجه به موقعیتی هم که دارم به دیگران معرفی می کنم موضوعتون را ... !!
ممنونم از لطفتون ...
به هر حال معتقدم کار بسیار خوبی کردید و یه خدمت خوبی هم هست به هم وطنان عزیز ...
سلام جناب ابراهیمی.
کارت گوگل پلی موجود نشد؟
سلام
این مورد رو میخواسنم
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 60000 تومان
سلام
3 سئوال داشتم ... ممنون می شم دقیق پاسخ بفرمایید
1) Bitdefender Sphere چیه ؟ کارایی اون چیه وکجاست ؟
2) واقعاً می خوام بدونم ضمانت کاریتون چیه ؟ و در صورت بروز هر مشکلی چطور می شه شما را پیدا کرد و یا شما چطور می تونین بفهمین که مقصر ما بودیم یا شما ؟
3) خود شما با این تجربه ای که دارین کدوم اینترنت سکوریتی و یا توتال سکوریتی را پیشنهاد می کنین ؟
بدونین اگر پاسخ مناسب و متقنی بدید مشتریتون می شم و درجا 2 تا 3 یوزره اش را می خرم و با توجه به موقعیتی هم که دارم به دیگران معرفی می کنم موضوعتون را ... !!
ممنونم از لطفتون ...
به هر حال معتقدم کار بسیار خوبی کردید و یه خدمت خوبی هم هست به هم وطنان عزیز ...
دوست عزیز در مورد ضمانت کاری خیالتون راحت باشه. من 2 سال هست از ایشون خرید میکنم و یک بار که مشکل برای لایسنس 3 کاربره ام پیش اومده بود سریع برام تعویض کردن و با اینکه 2 ماه از لایسنس ها استفاده شده بود از همون تاریخ که تعویض کردن 1 سال اعتبار زدن.
زیاد کسانی هستن که این محصولات رو میفروشن اما من واقعا آقای ابراهیمی رو قبول دارم. شما هم با خیال راحت خرید کنید
Sent from my phone using my hands
سلام
ESET Mobile Security
میخواستم
پیغام خصوصی هم ارسال شد
دقيقا منم پرسشم همين هست...ممنونم از پاسختون ////
می شه در مورد Bitdefender Sphere بیشتر توضیح بدید ؟
آیا کار اینترنت سکیوریتی را انجام می ده ؟ دقیقاً بفرمایید مخاطب این نرم افزار چه کسانی می تونن باشن ؟