• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
Bitdefender Internet Security 2014 رو می خواستم

ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام .اینترنت سکوریتی کسپرسکی یا بیت دیفندر رو برای 5 سیستم بالاتر بخوام تو قیمت تغییر میکنه؟ همچی پکیجی داری؟

سلام عزیز
بیتدفندر بله بالاتر از 5 کاربره هست و تو قیمت تاثیر داره اما کسپرسکی فعلا بالاتر از 5 کاربره نیست

eskafshop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام لطفن شرایط خرید ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1سال را برایم ارسال کنید

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام جناب ابراهیمی.
کارت گوگل پلی موجود نشد؟

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
این مورد رو میخواسنم
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 60000 تومان

dehghan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

3 سئوال داشتم ... ممنون می شم دقیق پاسخ بفرمایید

1) Bitdefender Sphere چیه ؟ کارایی اون چیه وکجاست ؟

2) واقعاً می خوام بدونم ضمانت کاریتون چیه ؟ و در صورت بروز هر مشکلی چطور می شه شما را پیدا کرد و یا شما چطور می تونین بفهمین که مقصر ما بودیم یا شما ؟

3) خود شما با این تجربه ای که دارین کدوم اینترنت سکوریتی و یا توتال سکوریتی را پیشنهاد می کنین ؟

بدونین اگر پاسخ مناسب و متقنی بدید مشتریتون می شم و درجا 2 تا 3 یوزره اش را می خرم و با توجه به موقعیتی هم که دارم به دیگران معرفی می کنم موضوعتون را ... !!

ممنونم از لطفتون ...
به هر حال معتقدم کار بسیار خوبی کردید و یه خدمت خوبی هم هست به هم وطنان عزیز ...

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام

2) واقعاً می خوام بدونم ضمانت کاریتون چیه ؟ و در صورت بروز هر مشکلی چطور می شه شما را پیدا کرد و یا شما چطور می تونین بفهمین که مقصر ما بودیم یا شما ؟

3) خود شما با این تجربه ای که دارین کدوم اینترنت سکوریتی و یا توتال سکوریتی را پیشنهاد می کنین ؟

بدونین اگر پاسخ مناسب و متقنی بدید مشتریتون می شم و درجا 2 تا 3 یوزره اش را می خرم و با توجه به موقعیتی هم که دارم به دیگران معرفی می کنم موضوعتون را ... !!

ممنونم از لطفتون ...
به هر حال معتقدم کار بسیار خوبی کردید و یه خدمت خوبی هم هست به هم وطنان عزیز ...

دوست عزیز در مورد ضمانت کاری خیالتون راحت باشه. من 2 سال هست از ایشون خرید میکنم و یک بار که مشکل برای لایسنس 3 کاربره ام پیش اومده بود سریع برام تعویض کردن و با اینکه 2 ماه از لایسنس ها استفاده شده بود از همون تاریخ که تعویض کردن 1 سال اعتبار زدن.
زیاد کسانی هستن که این محصولات رو میفروشن اما من واقعا آقای ابراهیمی رو قبول دارم. شما هم با خیال راحت خرید کنید

Sent from my phone using my hands

qjjqjjq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
ESET Mobile Security
میخواستم

پیغام خصوصی هم ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

ممنونم از لطفتون ...

سلام عزیز
1-یک مولتی دیوایس هست که میتونید نامحدود دستگاه همچون ویندوز مک آندروید رو فعال کنید
2-کلیه محصولاتی که ما ارائه میکنیم تضمینی هستند و در صورت هر گونه مشکل ما پاسخگو هستیم و میتونید از طریق ایمیل موبایل یا همین تاپیک با ما در ارتباط باشید
3-کسپرسکی و بیتدفندر
خواهش میکنم شما لطف دارید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز در مورد ضمانت کاری خیالتون راحت باشه. من 2 سال هست از ایشون خرید میکنم و یک بار که مشکل برای لایسنس 3 کاربره ام پیش اومده بود سریع برام تعویض کردن و با اینکه 2 ماه از لایسنس ها استفاده شده بود از همون تاریخ که تعویض کردن 1 سال اعتبار زدن.
زیاد کسانی هستن که این محصولات رو میفروشن اما من واقعا آقای ابراهیمی رو قبول دارم. شما هم با خیال راحت خرید کنید

Sent from my phone using my hands

خیلی ممنون دوست عزیز شما لطف دارید

dehghan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از پاسختون ////

می شه در مورد Bitdefender Sphere بیشتر توضیح بدید ؟
آیا کار اینترنت سکیوریتی را انجام می ده ؟ دقیقاً بفرمایید مخاطب این نرم افزار چه کسانی می تونن باشن ؟

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
ممنونم از پاسختون ////

می شه در مورد Bitdefender Sphere بیشتر توضیح بدید ؟
آیا کار اینترنت سکیوریتی را انجام می ده ؟ دقیقاً بفرمایید مخاطب این نرم افزار چه کسانی می تونن باشن ؟
دقيقا منم پرسشم همين هست...

بالا