• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

roozema

Registered User
لایک‌ها
85
در مورد سی دی کی فیفا بیشتر توضیح میدی؟

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
آقای ابراهیمی شماره کارتی که برام فرستادید ظاهرا صحیح نبوده . از طریق دو بانک خواستم واریز کنم که عابر بانک پیغام داد شماره کارت معتبر نمیباشد . لطفا دوباره چک کنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقای ابراهیمی شماره کارتی که برام فرستادید ظاهرا صحیح نبوده . از طریق دو بانک خواستم واریز کنم که عابر بانک پیغام داد شماره کارت معتبر نمیباشد . لطفا دوباره چک کنید

ارسال شد

Readit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام

لطفا شرایط برای Windows 8 Pro Retail رو بفرستید

چه تفاوتی بین نسخه های OEM و Retail هست ؟ و اینکه آیا این نسخه ای که برای فروش قرار دادید رو میشه چندین بار نصب کرد ؟ با تعویض ویندوز لایسنس از کار نمی افته ؟

سوال آخر هم اینکه لایسنس ها مربوط به کدوم کشور هستند ؟

سپاس

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

لطفا شرایط برای Windows 8 Pro Retail رو بفرستید

چه تفاوتی بین نسخه های OEM و Retail هست ؟ و اینکه آیا این نسخه ای که برای فروش قرار دادید رو میشه چندین بار نصب کرد ؟ با تعویض ویندوز لایسنس از کار نمی افته ؟

سوال آخر هم اینکه لایسنس ها مربوط به کدوم کشور هستند ؟

سپاس

سلام عزیز
یه سرچی تو گوگل بکنید بهتر متوجه تفاوت نسخه oem با retail میشید
بله نامحدود میتونید اکتیو کنید چه با تعویض ویندوز چه با تغییر قطعات سیستم
کشور آمریکا
ارسال شد

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام گوشی واسه اکسپریا اس پی اندرویید 4.1.2 کدوما رو داری و کدوم از همه بهتره با امکانات تره و قدرت بهتری داره

1. چند نوع نوع دیگه انتی ویروس هست کدومشون کامل تر ن دوستان میگن کاسپر اسکی از همه بهتره واسه اینکه بیشتر به گوشی فلش مموری ناشناخته ( اکثرا ماله دانشگاه که منبع جدیدتری ن ویروسای ایرا نو خاورمیانه س خودتون بهتر میدونید ) و تو اینترنت هم که زیاد فایر وال و ضد جاسوسی و فایلای که با بلوتوس برام میفرستن و ...... رو داره نظر خودت کدومه ؟؟؟

2.تو یه سری سایتا این نسخه 30 روزه رایگان که زده امکاناتش مثل نسخه کامله یا چیاش کمتره ؟؟؟

3.این قیمتا رو همیشه گیه تا تا چند ساله واسه اپدیت به قند .... احتیاج داره سه مسایا تح ر وم یا مشکلی نداره ؟؟؟؟

لطفا کامل جواب بده

pars56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
لطفا بفرمایید اگه من Kaspersky Internet Security 2013 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 110000 تومان رو سفارش بدم
آیا روی هر 3 کامپیوتر به طور جداگانه می‌تونن با ۳ اکانت مختلف تو سایت mykaspersky.com رجیستر کنن یا فقط یکیش رو می‌شه رجیستر کرد.

اگه پاسخ مثبته لطفا توضیح بدین و شماره حساب رو هم برام بفرستید .

ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام گوشی واسه اکسپریا اس پی اندرویید 4.1.2 کدوما رو داری و کدوم از همه بهتره با امکانات تره و قدرت بهتری داره

1. چند نوع نوع دیگه انتی ویروس هست کدومشون کامل تر ن دوستان میگن کاسپر اسکی از همه بهتره واسه اینکه بیشتر به گوشی فلش مموری ناشناخته ( اکثرا ماله دانشگاه که منبع جدیدتری ن ویروسای ایرا نو خاورمیانه س خودتون بهتر میدونید ) و تو اینترنت هم که زیاد فایر وال و ضد جاسوسی و فایلای که با بلوتوس برام میفرستن و ...... رو داره نظر خودت کدومه ؟؟؟

2.تو یه سری سایتا این نسخه 30 روزه رایگان که زده امکاناتش مثل نسخه کامله یا چیاش کمتره ؟؟؟

3.این قیمتا رو همیشه گیه تا تا چند ساله واسه اپدیت به قند .... احتیاج داره سه مسایا تح ر وم یا مشکلی نداره ؟؟؟؟

لطفا کامل جواب بده

سلام عزیز
کسپرسکی-بیتدفندر-ای ست
کسپرسکی بهترینه و البته بیتدفندر هم بد نیست منتها به شخصه که تجربه کردم کسپرسکی موبایل بهترین و کاملترینه هم از لحاظ آپدیت هم از لحاظ اینکه روی کارکرد موبایل تاثیری نمیذاره و هم آپدیتش به طور منظم و عالیه
شما میتونید از طریق موبایلتون برید تو سایت کسپرسکی و در قسمت دانلودها برنامه موبایل کسپرسکی رو دانلود کنید و بعد در موبایلتون نصب کنید و بهتون 30 روز رایگان اعتبار میده و هیچ فرقی با نسخه کامل و یک ساله نداره تنها فرقش اعتبارشه
در مورد قیمت هم سعی کردیم که قیمتها رو تا حد امکان ثابت نگه داریم
برای آپدیت کسپرسکی هم احتیاجی به وی پی ان و هیچ برنامه دیگه ای ندارید

Last edited:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام.
لطفا بفرمایید اگه من Kaspersky Internet Security 2013 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 110000 تومان رو سفارش بدم
آیا روی هر 3 کامپیوتر به طور جداگانه می‌تونن با ۳ اکانت مختلف تو سایت mykaspersky.com رجیستر کنن یا فقط یکیش رو می‌شه رجیستر کرد.

اگه پاسخ مثبته لطفا توضیح بدین و شماره حساب رو هم برام بفرستید .

ممنون

سلام عزیز
به شما یک لایسنس داده میشه که میتونید روی 3 تا سیستم اکتیو کنید اما اون لایسنس رو میبایست فقط در یک اکانت که به ایمیلتون رجیستر شده در سایت mykaspersky.com ثبت کنید شما میتونید با چند اکانت یا چند ایمیل دیگه در mykaspersky.com رجیستر کنید و لایسنس رو در دو یا سه اکانت دیگه هم ثبت کنید منتها ممکنه که لایسنس بعد از مدتی از کار بیفته

ir.fashist

Registered User
لایک‌ها
27
قیمت ها عالیه !! دوستان یه نگاه به امضام بندازید!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آقا من اکانت 3 یوزره بیت دیفندر بخوام شرایطش به چه صورته - منظورم شرایط استفاده از لایسنس هاس - نوع و زمان فعال سازیشون
واسه سه تا سیستم مختلف و ..

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
سلام
نودم غیر فعال شده
براتون ایمیل فرستادم
اگه ممکنه رسیدگی کنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا من اکانت 3 یوزره بیت دیفندر بخوام شرایطش به چه صورته - منظورم شرایط استفاده از لایسنس هاس - نوع و زمان فعال سازیشون
واسه سه تا سیستم مختلف و ..

ارسال شد

ssasan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
برای یک مجموعه شامل 97 کامپیوتر قصد تهیه آنتی ویروس و اینترنت سکیورتی دارم با دیدن لیست شما به نظر بهترین گزینه به نظرم ESET Smart Security 6 با لایسنس 2 ساله آمد سوال اول پیشنهاد بهتری در این زمینه وجود دارد؟
سوال دوم اینکه برای دو سال هزینه‌ای که این قضیه خواهد داشت چه مقدار است؟
لطفا در صورت امکان پاسخ را برای م ارسال کنید اگر یک شماره تماس نیز در اختیار من قرار دهید متشکر می‌شوم

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
برای خرید ترند واریز کردم . پیغام خصوصی فرستادم

cas11

Registered User
لایک‌ها
10
سریال نامبر که فرستادید کار نمیکنه
You have provided not valid serial number . please try again