• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
سه کاربره 1 ساله موجود دارین؟ کاسپر
شماره حساب لطفا.

Last edited:

IMAN102

Registered User
لایک‌ها
0
من یک لایسنس یکساله یک پی سی از ایشون دارم.لایسنس ام داره کار میکنه مثل جت!!! :happy:

دقیقا تایید میشه ، منم چندی پیش از ایشان لایسنس خریدم و هیچ مشکلی تا به حال نداشتم .... لایسنس ها کاملا معتبره و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ... :heart::heart::heart::heart:

latari

Registered User
لایک‌ها
86
لایسنس نود 32 ارزان دارید اگر هست قیمت بدید

frog

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از دوستان ، از کاربران قدیمی هم کسی هست !؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دقیقا تایید میشه ، منم چندی پیش از ایشان لایسنس خریدم و هیچ مشکلی تا به حال نداشتم .... لایسنس ها کاملا معتبره و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ... :heart::heart::heart::heart:

من یک لایسنس یکساله یک پی سی از ایشون دارم.لایسنس ام داره کار میکنه مثل جت!!! :happy:

ممنون از لطفتون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام به همه دوستان و کاربران محترم پرشین تولز
در حال حاضر کلیه محصولات ارائه میشن جز Kaspersky Internet Security 2011 به مدت 1 ساله که اونهم به زودی ارائه میشه
این محصول هم اضافه گردید و هم اکنون موجود میباشد
Kaspersky Internet Security 2011 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 6ماه فقط 5000 تومان فقط دوستان توجه کنند که این محصول باید سریعا اکتیو شود

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسی پایه هست یه بیت دفندر سه یوزره با هم شریکی بخریم گویا این آنتی ویرووس بهترین گزینه هست در حال حاضر نمیدونم چه سری هست که سیستم با شش گیگ رم هم روی این کسپر کم میاره واقعا این آنتی ویرووس کسپر سرعت سیستم رو کند میکنه البته اگر نود بود من همیشه نود رو میخریدم چون اصلا رو سرعت سیستم تاثیری نداره

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
سلام
دوست عزیز لایسنس آویرا رو ندارید؟
ممنون

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزیز شرایط را برای
5 لایسنس 1 کاربره کسپرانتی ویروس بفرستید
تخفیفشم حساب کنید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز شرمنده امیدوارم آف نزده باشم اما یک سوال دارم این لایسنس ها از خود کسپر خریداری شده.
این رو از این جهت می پرسم که قیمت شما در حال حاضر حتی از black friday هم کمتره (خودت احتمالا می دونی این مورد کمترین قیمت در بازار آمریکاست که سالی یکبار انجام میشه)
یک سوال دیگه آیا این درسته که شرکت آواژنگ نمایندگی انجصاری این مخصول رو داره و می تونه به طور رسمی از وارد کننده های غیر قانونی شکایت کنه( والا این مرود رو یکی از فروشنده ها در پایتخت گفت ) اگه مشکل داره پ خ بزن پستمو ادیت کنم.

موفق باشی

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا پس لایسنس ها را هنوز برام نفرستادین؟
من هم اینا را برا کسی میخوام اگه میشه عجله کنین

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
Kaspersky Internet Security 2011 رسید؟

بالا