• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

mehrxad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز من قسمت خودم رو گفتم نه شما رو شما به آواتار من دقت کنید متوجه میشید
خوب این که گفتم من همچین گذینه ای ندارم منظور با اوتار خودم نبود منظور در پیج خودم بود اینم عکس اوتار شما!!
لیک عکس

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
Kaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 65000 تومان
سلام
در صورت موجودی ش.ک لطفا

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام آنتی ویروس سرور ویندوز از چه شرکت هایی دارید ؟ قیمت رو لطفا پخ کنید ( آنتی ویروس با قابلیت ثبت در سایت شرکت )

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام آنتی ویروس سرور ویندوز از چه شرکت هایی دارید ؟ قیمت رو لطفا پخ کنید ( آنتی ویروس با قابلیت ثبت در سایت شرکت )
سلام عزیز
کسپرسکی بیتدفندر ای ست با قابلیت ثبت
قیمت محصولات سرور به روزن لطفا محصول مورد نظر رو بگید تا قیمت دقیق رو به شما بدم

nimafire

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
جهت خرید لایسنس کسپر 5 کاربره 165000 تومان لطفا شماره حساب با کارت را برای بنده پیغام کنید تا واریز شود.

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
سلام عزیز
کسپرسکی بیتدفندر ای ست با قابلیت ثبت
قیمت محصولات سرور به روزن لطفا محصول مورد نظر رو بگید تا قیمت دقیق رو به شما بدم
لطفا لینک exe سه سرور رو پخ میکنید چون برای تست سیستم باید قبل خرید حتما تست بزنم مشکلی نباشه مد نظر بنده eset هستش قیمت دقیق رو لطف کنید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

واسه اندروید بهترین انتی ویروس کدومه حفاظت کامل . فایر وال . قفل کودک و از راه دور و ردیابی ضد سرقت اسکن مموری و بدون کند کردن گوشی و .....

کدومو پیشنهاد میدی + قیمت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

واسه اندروید بهترین انتی ویروس کدومه حفاظت کامل . فایر وال . قفل کودک و از راه دور و ردیابی ضد سرقت اسکن مموری و بدون کند کردن گوشی و .....

کدومو پیشنهاد میدی + قیمت
سلام عزیز
ای ست بیتدفندر کسپرسکی اکثر مواردی که شما مد نظر دارید رو ساپورت میکنند اما به نظر من کسپرسکی کاملترین هست قیمتها هم در تاپیک درج شده

SabteUK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
لطفا شماره حساب برای توتال سکیوریتی 3 کاربره

Xoex

Registered User
لایک‌ها
25
کسپر دوساله نداره؟

farawebads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا بعد 140 صفحه دیگه حال نداشتم بخونم . قیمت ها همون قبلیه ؟؟

saeed774

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش ESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
لطفا شرایط محصول رو ارسال کنین و اینکه آیا سریال های ارائه شده برای ESET هم قابلیت اکتیو شدن چند باره رو دارن ( تعویض ویندوز ) ؟

بالا