mehrxad
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 1
من هم چین گذینهای ندارم!اگر دقت کنید سمت راست پایین امتازات گزینه Add Feedback رو میبیند رو همین گزینه کلیک کنید
من هم چین گذینهای ندارم!اگر دقت کنید سمت راست پایین امتازات گزینه Add Feedback رو میبیند رو همین گزینه کلیک کنید
عزیز من قسمت خودم رو گفتم نه شما رو شما به آواتار من دقت کنید متوجه میشیدمن هم چین گذینهای ندارم!
سلام عزیزKaspersky Internet Security 2014 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 65000 تومان
سلام
در صورت موجودی ش.ک لطفا
سلام عزیزبا سلام آنتی ویروس سرور ویندوز از چه شرکت هایی دارید ؟ قیمت رو لطفا پخ کنید ( آنتی ویروس با قابلیت ثبت در سایت شرکت )
سلام عزیزسلام
جهت خرید لایسنس کسپر 5 کاربره 165000 تومان لطفا شماره حساب با کارت را برای بنده پیغام کنید تا واریز شود.
لطفا لینک exe سه سرور رو پخ میکنید چون برای تست سیستم باید قبل خرید حتما تست بزنم مشکلی نباشه مد نظر بنده eset هستش قیمت دقیق رو لطف کنیدسلام عزیز
کسپرسکی بیتدفندر ای ست با قابلیت ثبت
قیمت محصولات سرور به روزن لطفا محصول مورد نظر رو بگید تا قیمت دقیق رو به شما بدم
ارسال شدلطفا لینک exe سه سرور رو پخ میکنید چون برای تست سیستم باید قبل خرید حتما تست بزنم مشکلی نباشه مد نظر بنده eset هستش قیمت دقیق رو لطف کنید
سلام عزیزسلام
واسه اندروید بهترین انتی ویروس کدومه حفاظت کامل . فایر وال . قفل کودک و از راه دور و ردیابی ضد سرقت اسکن مموری و بدون کند کردن گوشی و .....
کدومو پیشنهاد میدی + قیمت
ارسال شدلطفا شماره حساب برای توتال سکیوریتی 3 کاربره
داره سه ساله هم داره منتها ما فقط یک ساله موجودی داریمکسپر دوساله نداره؟