Antikasper
Registered User
سلام عزیزسلام جناب ابراهیمی
بابت لایسنس کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2015 3 کاربره 100 هزار تومان واریز شد. ایمیل زدم به [email protected]
کی ارسال میشه ان شاء الله ؟
ارسال شد
سلام عزیزسلام جناب ابراهیمی
بابت لایسنس کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2015 3 کاربره 100 هزار تومان واریز شد. ایمیل زدم به [email protected]
کی ارسال میشه ان شاء الله ؟
سلام دوست عزیزسلام عزیز
گیفت کارت آیتیونز ۱۰ دلاری آمریکا داری؟
اگه هست قیمت بدین
ممنون
سلام دوست عزیزدرود فراوان خدمت جناب ابراهیمی عزیز
قربان ما در لیست انتظار گوگل گیفت کارت به سر میبریم مشخص نیست که سعادت نصیب ما میشه تا مجددا به شما زحمت بدیم؟
ارسال شدESET Smart Security 7 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
نحوه خرید؟
بله عزیز همینطورهداداش لینک دانلود برنامه را که بدی و لایسنس وارد بشه دیگه هیچ فرقی با خرید نسخه های اوریجینال نخواهد داشت؟
سلام عزیزسلام
احمد جان مبلغ برای سه یوزر کسپر اینترنت سکوریتی واریز شد .
با تشکر
واینکه شرایط Kaspersky Internet Security 2015 برای 3 کامپیوتر رو ارسال کن بی زحمت.سلام
شرمنده نمیشه کل پست ها رو خوند تا به جوابم برسم!
من اگر نرم افزار kaspersky مثلا 2015 رو دانلود کنم از هر سایتی بعد کلیدی که از شما میگیرم رو وارد کنم محصول قانونی میشه و تا یک سال قابلیت اپدیت داره؟
ممنون از لطفت
ارسال شد دوست عزیزواینکه شرایط Kaspersky Internet Security 2015 برای 3 کامپیوتر رو ارسال کن بی زحمت.
ممنون
ارسال شد دوست عزیزسلام مهندس . برای چندین و چندمین خرید مجدد مزاحم میشم. لطفا شرایط برای ESET Smart Security سه کابره یک ساله رو لطف کنین .ممنون
سلام عزیزسلام احوال شما
من چند روزه واریز کردم منتظر شمام که جواب بدید براتون ایمیل کردم فیششو
باتشکر
سلام عزیزسلام دوست عزیز اطلاعات خرید Kaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 58000 تومان لطفاً