goodlooking
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
شرایط و چگونگی واریز مبلغ رو هم بهم بگید
ممنون
ممنون
سلام عزیزسلام دوست عزیز بنده تعدادی لایسنس ایست میخوام قیمت همکاری
اگر قیمتتون مناسب باشه هر ماه تعدادی میخوام فقط چند نکته مهم برام مهم هست که اگر غیر این باشه بدردم نمیخوره
1-حتما لایسنس باشه و یوزر نیم و پسورد نمیخوام
2_لایسنس ها در سایت eset.com ریجیستر بشه و نه در زیر مجموعه ها
3-لایسنس چند کاربره میخوام 5 کاربر به بالا ( ولی اگر میشه قیمت همه رو بفرستید 1 تا 10)
4-لایسنس یک ساله
اگر میشه قیمت رو برام ارسال کنید قیمت لایسنس اسمارت و نود و اگر خودتون ندارید و یا جایی رو مشناسید که داشته باشه ممنون میشم کمک کنید حتی سایتهای خارجی
ممنون از شما
سلام عزیزسلام
یدونه بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی ۱ ساله واسه ۱ کامپیوتر خریدارم لطفا شرایط خرید رو ارسال کنید
سلام عزیزسلام دوست عزیز مورد زیر رو موجود دارین لطفا شرایط خرید رو پ خ کنید.
Kaspersky Internet Security – Multi-Deviceبه صورت اوریجینال برای 1 دستگاه به مدت 1 سال 60000 تومان
سلام عزیزسلام ... من تا حالا 3 تا لایسنس bitdefender از شما گرفتم و کاملا راضی بودم - حتی به 2015 هم منتقل شدن ( از طریق سایت my bitdefender )
حالا میخوام از شما Windows 8.1 Professional به صورت Retail قیمت 160000 تومان بگیرم .
این لایسنس ها از طریق ایمیل رسمی مایکروسافت ارسال میشن ؟
در صورت خرابی یکی از قطعات سیستم ( مثلا هارد - ssd ) دوباره امکان نصب ویندوز و اکتیو کردن هست ؟
بعد از چند ماه امکان فرش اینستال ویندوز و اکتیو کردن هست ؟
آپدیت ها از طریق سرور اصلی مایکروسافت هست ؟
ممنون
سلام عزیزسلام
من ESET smart security 8 میخوام
آیا شما سریال نامبر رو به من میدید که برم تو سایت نود رجیستر کنم یا یوزرنیم و پسورد؟
ارسال شد عزیزشرایط و چگونگی واریز مبلغ رو هم بهم بگید
ممنون
سلام عزیزسلام
خسته نباشید
چهت همکاری در فروش و فروش در فروشگاه اینترنتی دارای نماد (لینک درون امضاء) راهنمایی کنید
در ضمن این که نوشته مثلا لایسنس برای سه کامپیوتر میشه این رو به سه نفر فروخت یه راهنمایی در مورد این لایسنس ها هم بفرمائید ممنون میشم چون تکلیف تک یوزره و تک دیوایس که مشخصه
با تشکر
سلام عزیزسلام
لطفا یدونه
ESET Smart Security 8 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
ممنون
خیر دوست عزیزبرادر Avira نداری؟
سلام عزیزسلام ... میشه فرق این 2 مدل را بدونم؟
Kaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
Kaspersky Internet Security – Multi-Deviceبه صورت اوریجینال برای 3 دستگاه به مدت 1 سال 110000 تومان
ارسال شدممنون ... لطفا شرایط را ارسال کنید
Kaspersky Internet Security – Multi-Deviceبه صورت اوریجینال برای 2 دستگاه به مدت 1 سال 80000 تومان
سلام عزیزسلام
جناب ببخشید من یه سوال دارم:
من تا حالا از آنتی ویروس ارجینال استفاده نکردم
حجم آپدیت آنتی ویروس ها معمولا چقدر است؟ اینو از این نظر پرسیدم چون اینترنت خیلی خوبی ندارم. معمولی 128
مرسی