کد دریافت شد و رجیستر شد.
به این دلیل که اکانت بنده کاربر تازه وارد بود. متاسفانه قادر به دادن امتیاز نیست.
سپاسگزارم بابت خدمات عالی که ارائه می دهید. موفق و پیروز باشید.
کد دریافت شد و رجیستر شد.
شرايط برأي خريد كسپر اينترنت سكوريتي يك ساله رو به قيمّت ٣٥ هزار تومان بفرماييد
ارسال شد دوست عزیزجناب ابراهیمی مبلغ واریز شد و طی پیام به اطلاع رسید لطفا زحمت ارسال رو بکشید
ارسال شدپول واریز شد
ارسال شد دوست عزیزجناب ابراهیمی مبلغ واریز شد و طی پیام به اطلاع رسید لطفا زحمت ارسال رو بکشید
Bitdefender Total Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 2 سال 60000 تومان
سلام عزیزسلام
این آنتی ویروس خوبه؟
بیت دیفندر
بعد از واریز چقدر زمان میبره تا ارسال بشه
سلام دوست عزیزبا سلام
شرایط لایسنس کسپر اینترنت سکوریتی OEM رو ارسال میکنید ؟
با تشکر
سلام عزیزسلام
برای ویندوز 8.1 چه موردی رو پیشنهاد می دید و کلا کدوم بهتره ؟
Kaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
Kaspersky Internet Security – Multi-Device به صورت اوریجینال برای 3 دستگاه به مدت 1 سال 70000 تومان
با سلامسلام
لطفا فرق مورد اول با دوم چیست.
البته من مورد اول رو 3 سال از جایی تهیه میکردم اما برای دومی جایی ندیدم و نمیدونم چی هست . لطفا بیشتر توضیح دهید
مثلا اگر من مالتی دوایس را بخرم میتونم هم رو گوشی و هم رو سیستمم اجرا کنم ؟ و مهمتر اینکه از خانواده OEM به حساب میان ؟
همچنین مورد دوم ( مالتی دوایس ) چه فرقی با مدل آنتی ویرویسش برای آندروید داره ؟
سلام عزیزسلام
لطفا فرق مورد اول با دوم چیست.
البته من مورد اول رو 3 سال از جایی تهیه میکردم اما برای دومی جایی ندیدم و نمیدونم چی هست . لطفا بیشتر توضیح دهید
مثلا اگر من مالتی دوایس را بخرم میتونم هم رو گوشی و هم رو سیستمم اجرا کنم ؟ و مهمتر اینکه از خانواده OEM به حساب میان ؟
همچنین مورد دوم ( مالتی دوایس ) چه فرقی با مدل آنتی ویرویسش برای آندروید داره ؟
میتونید در سایت شون ببینید :سلام مایل به خرید آنتی ویروس توتال بیت دیفندر سه یوزره برای دو سال سه ی هستم لطفا جزییات و شرایط را پیام کنید
سلام بله متوجه سایتشان هستم ولی سوالاتی هست که باید از خودشان در پیام خصوصی پرسیده شود
سلام عزیزسلام بله متوجه سایتشان هستم ولی سوالاتی هست که باید از خودشان در پیام خصوصی پرسیده شود