Antikasper
Registered User
سلام عزیزسلام.یک smart security یک ساله OEM از طریق سایت خریدم.کد رهگیری: 0406025706
(35000 تومانی)
منتظر ایمیل شما هستم.تشکر
ارسال شد
سلام عزیزسلام.یک smart security یک ساله OEM از طریق سایت خریدم.کد رهگیری: 0406025706
(35000 تومانی)
منتظر ایمیل شما هستم.تشکر
نیازی به وی پی ان و تغییر آی پی ندارنمحصولات پلان کیفیت عالی براحتی فعال میشند یا نیاز به وی پی ان و ... دارند ؟
سلام عزیزبا سلام و عرض ادب
فروش آنلاین هم دارین ؟
قیمت های همکاری ؟
لایسنس میدین یا با پک ؟
لطفا پ.خ کنید
با تشکر
سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز
درخواست قیمت لایسنس ویندوز 2012 را بری شما ایمیل کردم
با تشکر
اگر سیستمتون نسبتا کانفیگ خوبی داره کسپرسکی اگر هم که از لحاظ حجم و سرعت نت مشکلی ندارید بیتدفندرخودتون كدوم رو پيشنهاد مي دهيد.؟
براي كاربر معمولي خانگي.
سپاسگزارم.
دوست عزیز لطفا ایمیل و اطلاعات پرداخت رو برامون ایمیل یا پی ام کنید چون چیزی از طرف شما نیومدهلایسنس من هنوز ارسال نشده
Kaspersky Internet Security Retail
[email protected]
5446***** سامان به ملی
سلامدوست عزیز لطفا ایمیل و اطلاعات پرداخت رو برامون ایمیل یا پی ام کنید چون چیزی از طرف شما نیومده
سلام عزیزسلام
از طریق سایت شما قسمت تماس با ما فرستادم
براتون پیام خصوصی میکنم
سلام عزیزKaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
Kaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 6 ماه 20000 تومان
سلام
شماره حساب
سلام عزیزسلام،
مگر غیر از این نیست که لایسنس اگر اورجینال باشه چه OEM و چه غیر از OEM محدودیت استفاده روی یک سیستم دارد؟ (مثلاً پس از چندبار تعویض سیستم عامل)
ارسال شدKaspersky Internet Security 2015 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
لطفا شماره حساب
نسخه فارسی کسپر اومده ؟
سلام عزیزسلام
عزيز صد دلار گيفت كارت بخوام تخفيف هم داره
كمترين قيمتي كه ميتونين بدين برام بفرستين