Antikasper
Registered User
ارسال شدagha 70 variz shod.email ersal shod
ارسال شدagha 70 variz shod.email ersal shod
خیر محدودیتی ندارهدر مورد ویندوز 8.1 یه توضیحی می دی؟ اینم یه بار میشه اکتیو کرد و باید ازش ریکاوری ساخت یا محدودیت نداره؟
سلام عزیزسلام یه بیت دیفندر توتال میخام...یک کاربره...شماره کارت بانک ملی با هزینه لطفا
درود دوبارهسلام عزیز
ارسال شد
سلام عزیزدرود دوباره
پول شما چند ساعت پیش پرداخت شده ، لطفا سریعتر سریال رو برای من بفرستین...من لپتاپم مشکل پیدا کرده عجله دارم
سلام عزیزسلام.ویندوزم 8 هستش.یه آنتی ویروس خوب معرفی میکنی که بگیرم؟
سلا عزیز
سلام عزیزبا سلام و احترام؛
لایسنس ویندوز 10 که به فروش می رسانید Retail است ؟ بر روی یک سیستم قابلیت نصب چندین بار را دارد ؟ گارانتی و ضمانت چیست ؟
سلام عزیز
فعلا موجودی تمام کردیم بله رتیل هست محدودیت اکتیو کردن نسبت به منطقه فعال سازی متغیره بله ما کلیه لایسنسها رو گارانتی میکنیم
بله میتونید در ورژن 2016 اکتیو کنیدکیفیت عالی Kaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
پرسشی که دارم اینست که نسخه 2016 کسپر مراحل بتا را می گذراند و بزودی نسخه 2016 رسمی معرفی و اماده دانلود خواهد شد ایا با این لایسنس قابلیت ارتقا به نسخه جدید را هم خواهد داشت؟
پرسش دیگرم اینست که از اکانت پیشین کسپر که از شما تهیه کردم 20 روز باقی مانده و با تهیه اکانت جدید و وارد کردن سریال جدید زمان با قی مانده به اعتبار اکانت افزوده خواهد شد یا خیر؟
پرسش دیگرم اینست که برای تبلت باید از این Kaspersky Internet Security For Android 1 Device استفاده کنم .زیرا سیستم عامل تبلت اندروید است؟
با سپاس پاسخ دهید و شماره کارت را ارسال کنید؟
فعلا نامحدوده برای ایران اما ممکنه در آینده محدود کننمنطقه فعال سازی ایران - تهران است ... کی موجود می کنید ؟
سلام دوست عزیزسلام جناب ابراهیمی پول پرداخت شد
لطفا ارسال نمایید