سلام عزیزسلام جناب برای 3 کاربره بیت به حسابتون واریز کردم
چک بفرمایید
سلام عزیزسلام.
آقا بعد از فعال سازی مثلا ویندوز رو عوض کنیم دوباره میشه از اون لایسنس استفاده کرد ؟
یه فروشگاه اینترنتی رو دیده بودم که تک نصب میفروخت!
سلام عزیز
چه محصولی؟
برای این محصول 3 الی 5 مرتبه در طول سال میتونید اکتیو کنیدKaspersky Internet Security 2017
سلام عزیزسلام و خسته نباشید،شرایط محصول زیر ارسال میکنید
Kaspersky Internet Security 2017 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 39000 تومان
کلیه آنتی ویروسهای چند کاربره ملاک استارت خوردنشون از زمانی که اولین لایسنس رو اکتیو کنید شروع میشه مثلا سه کاربره وقتی شما رو اولین سیستم اکتیو کنید دو لایسنس بعدیش هم همون موقع روز شمارشون استارت میخورهتاریخ شروع تمامی کاربرهای بیت دبفندر از همان زمان استفاده ی اولین کاربر میباشد یا میتوان باقی کاربرها را با تاخیر استفاده نمود ؟
سلام عزیزسلام دوست عزیز.من لایسنس قانونی یکساله بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 رو می خواهم.در صورتیکه موجود دارید شرایط خرید را برایم بفرستید.(ضمنا در معرفی محصولاتتان در صفحه اول ورژن 2017 توتال سکوریتی را ذکر کردید.آیا لایسنس این ورژن بیت دیفندر2016 را هم فعال می کند؟)متشکرم.
بلهفقط کد فروخته می شه ؟
سلام عزیز
ارسال شد
سلام عزیزسلام،یرا من پیغامی نیومد،به همون حسابی که پارسال دادین واریز کنم؟
ارسال شدمبلغ ده هزار تومان برای خرید Eset Smart Security 10 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال واریز گردید . با تشکر