• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Hamm3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب برای 3 کاربره بیت به حسابتون واریز کردم
چک بفرمایید

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
سلام.
آقا بعد از فعال سازی مثلا ویندوز رو عوض کنیم دوباره میشه از اون لایسنس استفاده کرد ؟
یه فروشگاه اینترنتی رو دیده بودم که تک نصب میفروخت!

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام.
آقا بعد از فعال سازی مثلا ویندوز رو عوض کنیم دوباره میشه از اون لایسنس استفاده کرد ؟
یه فروشگاه اینترنتی رو دیده بودم که تک نصب میفروخت!
سلام عزیز
چه محصولی؟

sarah2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و خسته نباشید،شرایط محصول زیر ارسال میکنید

Kaspersky Internet Security 2017 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 39000 تومان

sarah2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بارها من از ایشون خرید کردم و از همشون راضی بودم،ممنون ازتون

Hamm3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاریخ شروع تمامی کاربرهای بیت دبفندر از همان زمان استفاده ی اولین کاربر میباشد یا میتوان باقی کاربرها را با تاخیر استفاده نمود ؟

david-ebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز.من لایسنس قانونی یکساله بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 رو می خواهم.در صورتیکه موجود دارید شرایط خرید را برایم بفرستید.(ضمنا در معرفی محصولاتتان در صفحه اول ورژن 2017 توتال سکوریتی را ذکر کردید.آیا لایسنس این ورژن بیت دیفندر2016 را هم فعال می کند؟)متشکرم.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
تاریخ شروع تمامی کاربرهای بیت دبفندر از همان زمان استفاده ی اولین کاربر میباشد یا میتوان باقی کاربرها را با تاخیر استفاده نمود ؟
کلیه آنتی ویروسهای چند کاربره ملاک استارت خوردنشون از زمانی که اولین لایسنس رو اکتیو کنید شروع میشه مثلا سه کاربره وقتی شما رو اولین سیستم اکتیو کنید دو لایسنس بعدیش هم همون موقع روز شمارشون استارت میخوره

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست عزیز.من لایسنس قانونی یکساله بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 رو می خواهم.در صورتیکه موجود دارید شرایط خرید را برایم بفرستید.(ضمنا در معرفی محصولاتتان در صفحه اول ورژن 2017 توتال سکوریتی را ذکر کردید.آیا لایسنس این ورژن بیت دیفندر2016 را هم فعال می کند؟)متشکرم.
سلام عزیز
از سه کاربره به بالا داریم تک و دو کاربرش فعلا موجود نیست

luckylook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مبلغ ده هزار تومان برای خرید Eset Smart Security 10 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال واریز گردید . با تشکر

iasad

Registered User
لایک‌ها
13
سلام یه نود برا موبایل میخام

بالا