Antikasper
Registered User
ارسال شداگر تعداد بخوام برای فروش در سایتم از شما خرید بکنم لطفا بقرمایید قیمتتون رو.
من سایت فروش اپل آیدی دارم. و صفحه یک گوگل هستش. میخوام بدونم میتونم اینم کنار محصولم بفروشم؟
ارسال شداگر تعداد بخوام برای فروش در سایتم از شما خرید بکنم لطفا بقرمایید قیمتتون رو.
من سایت فروش اپل آیدی دارم. و صفحه یک گوگل هستش. میخوام بدونم میتونم اینم کنار محصولم بفروشم؟
سلام عزیزسلام.لطفا
Eset Smart Security 10 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 10000 تومان
اطلاعات پرداخت رو پ.خ کینن بیزحمت.طرح نوروزی رو هم شامل میشه دیگه اره؟
سلام عزیزسلام
شرایط Eset Smart Security 10 را برای من بفرست تشکر
الان روی کامپیوتر نسخه 9 است باید پاک کنم؟ 10 نصب کنم؟
کلیه آنتی ویروسها معایب و مزایای خودشون رو دارن کسپرسکی نسبت به بقیه آنتی ویروسها سیستم رو سنگینتر میکنه ایست خیل سبکه و در این زمینه برتره اما خب به قدرت کسپرسک و بتدفندر نمیرسه کلا ماهیت آنتی ویروسها بدین گونست که وقتی به فایلی شک میکنن اون فایل رو یا پاک یا قرنطینه میکنن اما شما میتونید از طریق تنظیمات فایلی رو که مد نظر دارید به آنتی ویروس معرفی کنید تا برنامه اون فایل رو پاک نکنهشما کدوم آنتی ویروس رو انتخاب میکنید ؟ برای استفاده که روی سرعت اینا تاثیری نداشته باشه یه کمم به کاربر اجازه دخالت بده مثلا بیت دیفندر تحت هیچ شرایطی یه فایل که اشتباه ویروس تشخیص میده رو نمیشه از لیست پاک کردن در آورد و فایل و پاک میکنه
سلام عزیزسلام وقت بخیر
نود تک کاربره میشه قیمت بفرماییدو شرایط خرید
بله عزیز مجوده قیمتش 200 تومنهجناب ابراهیمی PSN پلاس 1 ساله داری؟
بله این طرح تا پایان فروردین هستشنات سی دو یکی بخر دوتا ببر
با یک کد هدیه باز مونده؟
سلام عزیزبا سلام . گیفت کارت اسپاتیفای هم موجود دارید ؟
سلام عزیزسلام لطفا اطلاعات پرداخت رو پ خ کنید
Eset Smart Security 10 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 10000 تومان
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام عزیزسلام
بنده 50 عدد Eset Smart Security 10 2 کاربره یکسال نیاز دارم
قیمت عمده و نحوه همکاری به صورت عمده رو ارسال کنید