• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
درود ,من کارم طراحی سایت هست و خیلی فایل دانلود می کنم ,وب گردی زیادی دارم همین طور فلش زیاد وصل می کنم
ممنون میشم بگید چه آنتی ویروسی خوبه و پیشنهاد می کنید
خیلی سنگین نباشه سرعت سیستم بیاد پایین

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام جناب ابراهیمی عزیز . من یک عدد Eset Smart(Internet) Security 11 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 15000 تومان میخواستم . مبلغ را هم واریز کردم خدمت تان . با تشکر
سلام عزیز
ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
درود ,من کارم طراحی سایت هست و خیلی فایل دانلود می کنم ,وب گردی زیادی دارم همین طور فلش زیاد وصل می کنم
ممنون میشم بگید چه آنتی ویروسی خوبه و پیشنهاد می کنید
خیلی سنگین نباشه سرعت سیستم بیاد پایین
سلام عزیز
کسپرسکی خوبه منتها سنگینه بیتدفندر و ایست گزینه های خوبی هستند هر چند که هر کسی نسبت به تجربه و تحقیقاتی که انجام میده آنتی ویروس مد نظرش رو انتخاب میکنه شما با یه جستجو در گوگل و گرفتن اطلاعات آنتی ویروسهای مختلف و نصب نسخه های یک ماهه رایگان بهتر میتونید تصمیم بگیرید

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
سلام عزیز
کسپرسکی خوبه منتها سنگینه بیتدفندر و ایست گزینه های خوبی هستند هر چند که هر کسی نسبت به تجربه و تحقیقاتی که انجام میده آنتی ویروس مد نظرش رو انتخاب میکنه شما با یه جستجو در گوگل و گرفتن اطلاعات آنتی ویروسهای مختلف و نصب نسخه های یک ماهه رایگان بهتر میتونید تصمیم بگیرید

خیلی قبل تر کسپرسکی استفاده کرده بودم ,برای سیستم اون زمانم کمی سنگین بود ,اما خیلی زمان ها بخاطر سبک بودنش از ایست استفاده می کردم.
ولی الان حدود 1-2ساله کلا آنتی ویروس ندارم
کانفیگ الانم خوبه ولی نمیخوام افت سرعت بگیرم ,فکر کنم ایست بهتره پس... باز پرسجو کنم مزاحم میشم
فقط یک سوال,خودتان چی دارید؟
------------
برای سرور و به صورت شبکه ( یک سرور اصلی و بقیه سیستم ها هم شبکه هستند ) آنتی ویروس ایست چنده؟چه قدر میشه؟

مهرداد سیستم

Registered User
لایک‌ها
73
یک عدد لایسنس یک ساله نود 32 از آقای ابراهیمی خریداری شد
با تشکر از پشتیبانی خوبشون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
خیلی قبل تر کسپرسکی استفاده کرده بودم ,برای سیستم اون زمانم کمی سنگین بود ,اما خیلی زمان ها بخاطر سبک بودنش از ایست استفاده می کردم.
ولی الان حدود 1-2ساله کلا آنتی ویروس ندارم
کانفیگ الانم خوبه ولی نمیخوام افت سرعت بگیرم ,فکر کنم ایست بهتره پس... باز پرسجو کنم مزاحم میشم
فقط یک سوال,خودتان چی دارید؟
------------
برای سرور و به صورت شبکه ( یک سرور اصلی و بقیه سیستم ها هم شبکه هستند ) آنتی ویروس ایست چنده؟چه قدر میشه؟
قیمتها و شرایط در صفحه اول درج شدن
خودم از محصول نورتون استفاده میکنم

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست گرامی لایسنس ویندوز 7 ultimate هم اکنون موجود دارید؟

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام مجدد می خواستم بپرسم ازتون لایسنس شما قابلیت فعال سازی مجدد در صورت تعویض سیستم رو داره؟

danial accessory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

بنده از صاحب این تاپیک بسته 3 تایی توتال سیکیوریتی کسپزسکی OEM رو خریدم و خیلی هم پاسخگو بودن- یعنی همه سوالات من رو واضح جواب دادن و نپیچوندن جای تشکر و قدردانی از این عزیز هست. ایشالا همیشه موفق باشید و کار افرین

برای دو دستگاه ویندوزی و یک اندرویدی استفاده کردم

Farhad 5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
Eset Smart(Internet) Security 11 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 15000 تومان
Eset Mobile Security به صورت اوریجینال به مدت 1 سال 10000 تومان

لطفا شماره حساب را برای من بفرستید . متشکرم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
Eset Smart(Internet) Security 11 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 15000 تومان
Eset Mobile Security به صورت اوریجینال به مدت 1 سال 10000 تومان

لطفا شماره حساب را برای من بفرستید . متشکرم
سلام عزیز
شرایط و قیمتها در صفحه اول تاپیک درج شدند

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
Windows 10 Professional به صورت اوریجینال برای 1کامپیوتر به مدت لایف تایم 60000 تومان
سلام دوست عزیز.در مورد لایسنس ویندوز 10 دو سوال دارم که در صورت فعالسازی فرض کنیم اگه بعد از مدتی قصد تعویض ویندوز داشته باشم لایسنس باطل میشه؟
و اینکه اگه سخت افزار سیستم تعویض بشه چطور?

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
Windows 10 Professional به صورت اوریجینال برای 1کامپیوتر به مدت لایف تایم 60000 تومان
سلام دوست عزیز.در مورد لایسنس ویندوز 10 دو سوال دارم که در صورت فعالسازی فرض کنیم اگه بعد از مدتی قصد تعویض ویندوز داشته باشم لایسنس باطل میشه؟
و اینکه اگه سخت افزار سیستم تعویض بشه چطور?
سلام عزیز
ارسال شد

بالا