سلام عزیز
ویندوز 170 تومن
کسپرسکی بله به روزه
سلام واریز انجام شد
پیام دادم خدمتتون
الان من 170 زدم نه اویم نه ریتیل ؟ :دی
[email protected]
سلام عزیز
ویندوز 170 تومن
کسپرسکی بله به روزه
ارسال شدچیزی به ایمیلم نیومد
سلام عزیز
قیمت نسخه استارت خورده یک ساله برای 20 کاربر و اینکه چند روز ازش مونده و اینکه مال شرکت یا جای خاصیه یا اختصاصیه ؟سلام عزیز
موجود نیست
لایسنسهای 3 ساله موجود نیست 2ساله موجوده که رتیل و استارت نخورده هستند منتها 1 ساله اویم استارت خورده موجوده
فعلا نسخه های اویم و رتیل این محصول به اتمام رسیدهقیمت نسخه استارت خورده یک ساله برای 20 کاربر و اینکه چند روز ازش مونده و اینکه مال شرکت یا جای خاصیه یا اختصاصیه ؟
2 ساله استارت نخورده رو هم برای 60 کاربر و 30 کاربرمیخوام
ممنون
سلام عزیزسلام. Bitdefender Total Security موجوده؟ 1 کاربره و 3 کاربره.
قیمتها آپ نیستن قیمت این محصول 40 تومنه و موجوده شرایط هم در صفحه اول تاپیک درج شدندسلام محصول زیر موجوده؟
Eset Smart(Internet) Security 13به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 30000 تومان
متشکرم.سلام عزیز
نسخه 2020 تک کاربر نداره و 3 5 10 کاربر داره و موجوده
3 کاربر یک ساله 200000 تومن
سلام عزیزلطفا قیمت و شرایط خرید
Eset Smart (Internet)Security 13 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
را برای بنده ارسال نمایید
منتظر جواب هستم دوست عزیز.متشکرم.
لایسنس هست دیگه؟ اکانت که نیست؟ یعنی توی Central Bitdefender رو اکانت خودم ثبت میشه دیگه؟
و آیا مثل اکثر لایسنس های بیت دیفندر 15 ماهه هست یا 12؟
سلام عزیزمنتظر جواب هستم دوست عزیز.
سلام عزیز
قیمت الان این محصول 130000 تومنه
اگر 15 ماهه هست لطفاً زحمتش رو بکشید و شماره کارتتون رو برای من ارسال بفرمایید.سلام عزیز
رتیل هستند و با ایمیل شما در سنترال بیتدفندر ثبت میشه
خیر 15 ماهه نیست فعلا فقط 1 ساله موجودهاگر 15 ماهه هست لطفاً زحمتش رو بکشید و شماره کارتتون رو برای من ارسال بفرمایید.
لینک پرداختaspersky Internet Security – Multi-Device 2020 به صورت اوریجینال برای 2 دستگاه به مدت 1 سال 150000 تومان
شرایط 2کاربره رو میشه ارسال کنید