سلام دوست عزیز من به شما اکتیویشن کد دادم نه کی فایل شما موقعی که به من pm زدید مشخص نکردید که کی فایل میخواهید ما اکتیویشن کد رو خودمون مستقیم به دوستان تحویل میدیم اما کی فایل رو در صورت درخواست کاربران از سوی کمپانی کسپرسکی ارسال میشه و اگر شما هم کی فایل مخواهید pm بدید تا براتون از سوی کمپانی کسپرسکی ارسال بشه و خواهشن اول مطمعن شید بعد پست بزنید
Key File) با کد فعال سازی (Activation Code) تفاوت دارد
کی فایل چیست؟ این فایل بصورت یک فایل زیپ و بسیار کم حجم بوده و در نگارش 2009 قابل ستفاده می باشد و برای آن دسته افرادی است که نمیتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند و از key file استفاده می کردنداما در نسخه های جدید محصولات کسپرسکی جایی ندارد و مورد استفاده قرار نمیگیرد البته برخی از فروشنده با ایجاد (Skin) تغییراتی در نسخه های جدید این امکان را فراهم آورده تنها یک ورژن اضافه میکنند که اینکار مورد تأیید نمیباشد.
کد فعال سازی (Activation Code) یا همان لایسنس چیست؟ یک سریال میباشد که برای فعال سازی نیاز به اتصال اینترنت دارد تا بتواند خود را در سرور شناسایی کرده و معتبر بودن جواز را گزارش کند برای دریافت آخرین نگارش اینترنت سکیوریتی 2011 از این قسمت آن را دانلود کنید
با سپاس
سلام من 10 تا لایسنس ازتون میخواستم.پی ام زدم چک کنید
راستی چرا اسم یوزرتون رو گذاشتین ضد کسپر!؟
ارسال شد
در مورد یوزر هم هرکی و سلیقش