قیمتتون خیلی خوبه . بعد از چند سال تاپیکتون رو پیدا کردم و دوباره میخوام ازتون خرید کنم . شرایط خرید رو بفرستید برای Nod 32 سه کاربره آنتی ویروس .
( 2 سال پیش ازتون یه 3 کاربره خریدم که به علت اینکه به جای 1 روز 2 روز بعد تحویل دادید بم 1 کاربر دیگه هم آشانتیون دادید ، هنوز محبتتون رو فراموش نکردیم ) .
احمد جان ممنون بابت ارسال سریال
من امروز مبلغ 28 تومن به حسابتون واریز کردم
آقا من نود اسمارت سکیوریتی 1 کاربره و 3 کاربره میخواستم . شرایط لطفا
با سپاس
سلام
من یک اکانت 1 ماه پرمیوم مدیافایر میخواستم. قیمتش هم 9 دلار هستش. خیلی هم کارم ضروری و عجله ایه. ممنون میشم زودتر شرایط و قیمت رو ارسال بفرمایید.
مرسی
سلام
دوست عزیز من یک Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 44000 تومان میخام.
لطفا شرایط خرید را برای من ازسال کنید.
در ضمن لطف کنید قیمت خرید عمده ( بالای 50 لایستس) برای محصولات زیرا برای من ارسال کتید. در صورت امکان لطف کنید یک شماره تماس برای من ارسال کنید
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 37000 تومان
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 65000 تومان
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال 100000 تومان
ایمیل من: [email protected]
با تشکر
سلام دوست عزیز من یک Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال رو میخام.
لطفا شرایط خرید را برای من ازسال کنید.
pes 2012 لایسنس دار چه ویژگی داره ؟