سلام آقای ابراهیمی
قیمت اکانت های این سایت رو می خواستم . می خوام ببینم کدومش بصرفه تر هست . لطف کنید پیام خصوصی بدهید .
DDLStorage - Your files Everywhere
با تشکر .
سلام McAfee Total Protection چرا زدید 2011 ؟ اینو من بخرم با آی پی ایران آپدیت می شه یا باید همیشه با وی پی اون" باشم ! ممنون
سلام
ميشه بفرماييد چرا قيمت هاتون با قيمت سايت هاي معتبر خارجي تفاوت داره اونم اينهمه ؟
حتي اگه بخوايد بگيد بهره نمي كشيد براي مدت محدود بازهم منطقي به نظر نمياد !
يكي از دوستان گفتن شما فروشنده قابل اعتمادي هستي و محصولاتت اصل و اورجينال هست .... اما قيمت ها يكم مشكوكه :eh:
چطور ميشه از اصل بودن آنتي ويروس هاتون اطمينان حاصل كرد ؟
سلام دوست عزیز
در مورد این سئوال به اندازه لازم توضیح داده شده
ببخشید این سوال منم هستسلام
قیمت Microsoft Office Professional Plus 2010 هنوز 35 هزار تومان هست ؟
همین نسخه هست ؟ :
Get Microsoft Office - Overview of Office Suites | Microsoft Office
چون قیمت سایت مایکروسافت تقریبا 17 برابر قیمت شماست.
نسخه ای که میفروشید چه محدودیت هایی داره که ارزون تره ؟
آفیس توی هند ارزونه ؟
یک لیست قیمت از اکانت های فایل شیرینگ هم بزار. حداقل یه چند تا مثل رپید هات 4 2 شیر ....
ممنون
سلام
قیمت Microsoft Office Professional Plus 2010 هنوز 35 هزار تومان هست ؟
همین نسخه هست ؟ :
Get Microsoft Office - Overview of Office Suites | Microsoft Office
چون قیمت سایت مایکروسافت تقریبا 17 برابر قیمت شماست.
نسخه ای که میفروشید چه محدودیت هایی داره که ارزون تره ؟
آفیس توی هند ارزونه ؟
دوست من avast يا k7 نداري ؟. من يك نود 5 تك يوزره ميخوام . فقط همراه سيدي و پك هستند ؟ تهران هستيد ؟
سلام
در صورت خرید Norton™ Internet Security 2012 . آیا با آمدن 2013 می توان از ورژن جدید استفاده کرد؟
یا خرید Norton 360
نسخه های Microsoft که ما عرضه میکنیم هیچ محدودیتی ندارند و لایسنس اورجینال رو به همراه لینک مستقیم مایکروسافت به ایمیل مشتری ارسال میکنیم
به نظرم باید با فونت درشت oem رو توضیح بدید که کاربرا بدونن چرا ارزون تره . که البته به نظرم خیلی خوبه این و من به زودی یکی از شما می خرم . ولی به هر حال یه محدودیت جدی هم هست .
Original Equipment Manufacturer
یعنی کسی که این ویندوز رو خریداری می کنه فقط روی این هارد درایو می تونه نصب کنه .
سلام دوست عزیز
لطفا قیمت خرید عمده و همکاری رو برای من بفرستید
ممنون
سلام من یه Bitdefender Antivirus Plus 2012 یه ساله تک کاربره میخام باید چی کار کنم لطفا پخ کنید
لطفا شماره حساب را پخ کنید. به همراه شرایط برای Norto internet secyrity 2012.