Antikasper
Registered User
بعد از سایت اصلی کاسپر خریداری میشه؟ یعنی اگه مشکلی پیش اومدو ساپورت کاسپر لایسنس خواست میتونیم بهشون بدیم
بله میتونید مشکلی نیست
بعد از سایت اصلی کاسپر خریداری میشه؟ یعنی اگه مشکلی پیش اومدو ساپورت کاسپر لایسنس خواست میتونیم بهشون بدیم
سلام مهندس جان. تا الان 2 بار kasper 1 ساله خریدم که همشون تا آخرین روز خیلی خوب کار کردن
2 بار هم nod32 سه ساله 3 کاربره خریدم. نودی که پارسال خریدم الان یک ساله که فعلا خیلی خوب کار می کنه. اما اونی که چند هفته پیش خریدم با وجودی که هنوز فقط روی 2 تا از PC ها زدم امشب غیر فعال شد. ممنون میشم رسیدگی کنین.
اصولا پی تی کم میام و بیشتر فقط گالری تصاویر گفتگوی آزاد می رم. برای همین یادم رفته بود موضوع رو اینجا جواب بدم که خوشبختانه با پیگیری ایشون مشکل اکانت حل شده و بعد از 3 اکانت قبلی که توو این 3 سال از ایشون تهیه کرده بودم و به خوبی کار کردن ، این اکانت هم فعال شد.
اکانت هایی که من از ایشون تهیه کردم همه توو سایت اصلی ثبت هستن و قابل اعتماد.
سلام pes13 کی میاد براتون pc رو میخوام.
لایسنس بیت دفندر 2013 رو هم دارید ؟
ESET Smart Security 5 برای 4 یوزر با امکان/بدون امکان رجیستر کردن چند درمیاد؟
سلام جناب
لطفا شرایط ( شماره حساب ) را برای لایسنس کسپر اینترنت سکیوریتی کیفیت عالی 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 37000 تومان را بفرمایید.( پ خ کنید لطفا )
پ ن 1: دوست عزیز امکان دادن key file هم دارید؟
پ ن 2 : دوستان بنده هم پارسال از ایشون خرید کردم و یک سال کامل خیالم راحت بود پشتیبانیشونم عالی بود
لایسنس بیت دفندر 2013 نسخه اینترنت سکوریتی چند ؟
یکساله یک کلاینت
نحوه خرید رو برای بنده پیام خصوصی کنید.
ممنون
لطفا شرایط را ارسال کنید.
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 38000 تومان
سلام
شرایط لطفاً
سلام
چند روز پیش پیام خصوصی داده بودم خدمتتون لطف کنید بررسی کنید
با تشکر
واریز شد.
سلام جناب ابراهیمی.
خیلی ممنون از شما. امروز ایمیل رسید..
لطف کردید ♥
salam,version ha akharin version nist,chera?
نحوه خرید رو برای بنده پیام خصوصی کنید.
با تشکر