• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام

یک کاسپر آنتی ویروس 2013 واسه ویندوز سرور 2003 میخوام ؟

سلام عزیز
کسپرسکی برای سرور میتونید از نسخه های small office و work و select و advanced استفاده کنید که کمترین کلاینتش و ارزونترینشون مربوط به نسخه small office پنج کلاینت با یک سرور هست

آقای ابراهیمی 50$ گیفت میخواستم ، اس ام اس دادم خدمتتون قول دوشنبه شب رو به من داده بودید ! خواستم ببینم چقدر دیگه طول میکشه !؟

بابت بد قولی معذرت میخوام منتها یک سری مشکلاتی برای پروایدر پیش اومده که فعلا نمیتونه گیفت کارت برام بفرسته

Last edited:

ehsanpulse

Registered User
لایک‌ها
27
بابت بد قولی معذرت میخوام منتها یک سری مشکلاتی برای پروایدر پیش اومده که فعلا نمیتونه گیفت کارت برام بفرسته

خواهش ميكنم ، بزرگواريد ، خيلي گير اين گيفتم ، اگه ممكنه پيگير باشيد ، ممنون ميشم !

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من از شما یک 3 کاربره کسپر KIS و یکی 3 کاربره KAV گرفته ام که با ایران اکتیو نمیشه.

همون روز هم به شما گفتم، شما گفتید با چیز پی ان باید کانکت شم. الان هر دو همین جور مونده و هیچ چیز پی انی رو XP کار نمیکنه و ندارم. من درخواست دارم پول منو برگردونید.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
من از شما یک 3 کاربره کسپر KIS و یکی 3 کاربره KAV گرفته ام که با ایران اکتیو نمیشه.

همون روز هم به شما گفتم، شما گفتید با چیز پی ان باید کانکت شم. الان هر دو همین جور مونده و هیچ چیز پی انی رو XP کار نمیکنه و ندارم. من درخواست دارم پول منو برگردونید.

دوست عزیز نیازی به وی پی ان نیست از طریق آموزش سایت زیر اکتیو کنید حد المکان از آی پی کشور انگلیس استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید از یک کشور اروپایی استفاده کنید
[Fix] Activation code is invalid for this region - Kaspersky Internet Security 2012 - GizmoVille

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
دوست عزیز نیازی به وی پی ان نیست از طریق آموزش سایت زیر اکتیو کنید حد المکان از آی پی کشور انگلیس استفاده کنید در غیر اینصورت میتونید از یک کشور اروپایی استفاده کنید
[Fix] Activation code is invalid for this region - Kaspersky Internet Security 2012 - GizmoVille

انجام پذیر نیست. خودتون امتحان کنید. من چندین تاشو امتحان کردم نمیشه.

یادم رفت بگم، تو چندتا انجمن خارجی هم خوندم که خیلی وقته کسپراسکای برای اکتیو شدن این روش جواب نمیده. key هم که دیگه وجود نداره...

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

حتما میبایسیت آی پی اکی باشه و Dead نباشه اگر نتونستید آی پی یک کشور اروپایی اکی کنید تا شب خودم بهتون آی پی میدم که سریعا تا قبل اینکه Dead بشه اکتیو کنید شمارتون رو برام پی ام کنید باز هم اگر نشد teamviewer رو اجرا کنید که بیام سر سیستمتون و براتون اکتیو کنم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام جناب ابراهیمی
بیزحمت در اسرع وقت ایمیل رو چک بفرمایید با یکی از لایسنسها دچار مشکل شدیم

ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

یادم رفت بگم، تو چندتا انجمن خارجی هم خوندم که خیلی وقته کسپراسکای برای اکتیو شدن این روش جواب نمیده. key هم که دیگه وجود نداره...

همین دیروز چندتا از یوزرها با همین روش اکتیو کردند لطفا شمارتون رو برام پی ام کنید که هر وقت آی پی اکی شد بهتون آی پی بدم اگر باز نمیتونید لطفا teamviewer رو اجرا کنید تا دقیقا ببینم مشکل کجاست

سلام جناب ابراهیمی
بیزحمت در اسرع وقت ایمیل رو چک بفرمایید با یکی از لایسنسها دچار مشکل شدیم

ممنون

سلام عزیز
ارسال شد

sam_nevada

Registered User
لایک‌ها
57
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان
واریز شد به حسابتون احمد خان عزیز

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 6 ماه 12000 تومان

سلام لطفا شرایط این لایسنس رو بفرستید. و ایا این لایسنس شما قابلیت ثبت در سایت eset رو داره؟؟

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من برای 5 تا کامپیوتر تو شرکت نمیتونم teamviewer اجرا کنم. همشون هم همین مشکل رو دارند.

شماره رو براتون پخ کردم.

rasis30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
احمد اقا بنده چند بار با شما تماس گرفتم که متاسفانه به هر دلیلی جواب ندادید ایمیل بنده رو هم بی جواب گذاشتید الان 3 تا از یوزرهای من با مشکل اکتیو نشدن و ارور ریجن روبرو شده اند بنده از روشهایی که به دوستان فرموده بودید موفق نشدم اکتیو کنم با ایپی انگلستان و روسیه هم سعی کردم با وی پی تن هم نشد خلاصه نمیشه سیستم ها بی امنیت گذاشت لطفا پاسخگو باشید شماره تماس بنده 09126908280 ایزدی نیا

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
آقا نه تماسی گرفتید نه چیزی.

شماره حساب بنده رو هم دارید، درخواست دارم سریعا مبلغ رو برام برگشت بزنید.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان
واریز شد به حسابتون احمد خان عزیز

ارسال شد دوست عزیز

فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 6 ماه 12000 تومان

سلام لطفا شرایط این لایسنس رو بفرستید. و ایا این لایسنس شما قابلیت ثبت در سایت eset رو داره؟؟

سلام عزیز
ارسال شد

سلام
احمد اقا بنده چند بار با شما تماس گرفتم که متاسفانه به هر دلیلی جواب ندادید ایمیل بنده رو هم بی جواب گذاشتید الان 3 تا از یوزرهای من با مشکل اکتیو نشدن و ارور ریجن روبرو شده اند بنده از روشهایی که به دوستان فرموده بودید موفق نشدم اکتیو کنم با ایپی انگلستان و روسیه هم سعی کردم با وی پی تن هم نشد خلاصه نمیشه سیستم ها بی امنیت گذاشت لطفا پاسخگو باشید شماره تماس بنده 09126908280 ایزدی نیا

دوست عزیز ایمیلی از طرف شما برای ما نیومده با همین شماره 09126908280 هم تماس گرفتم که مثل اینکه اشتباه دادید

Last edited:

rasis30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد
درست میفرمایید اشتباه نوشتم شماره تماس بنده اینه 09126908208
در مورد ایمیل نمیدونم چی شده چون بنده همون ایمیلی که اکانت ها رو ازتون گرفتم رو ریپلای کردم
فردا صبح تماس میگیرم خدمتتون بلکه به امید خدا مشکل رو حل کنیم ممنون که پیگیر هستیم من خودم هم تحت فشار هستم :(

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا نه تماسی گرفتید نه چیزی.

شماره حساب بنده رو هم دارید، درخواست دارم سریعا مبلغ رو برام برگشت بزنید.

تماس گرفته شد

سلام مجدد
درست میفرمایید اشتباه نوشتم شماره تماس بنده اینه 09126908208
در مورد ایمیل نمیدونم چی شده چون بنده همون ایمیلی که اکانت ها رو ازتون گرفتم رو ریپلای کردم
فردا صبح تماس میگیرم خدمتتون بلکه به امید خدا مشکل رو حل کنیم ممنون که پیگیر هستیم من خودم هم تحت فشار هستم :(

تماس گرفته شد

Mohsen_Bar3lona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا اکانت خریده بودم پارسال ... تموم شده الان دوباره بخوام همونو شارژ کنم شما انجام میدین؟
بمن گفته بودن خرید مجدد دوباره 25% تخفیف داره ... چجوریه؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا اکانت خریده بودم پارسال ... تموم شده الان دوباره بخوام همونو شارژ کنم شما انجام میدین؟
بمن گفته بودن خرید مجدد دوباره 25% تخفیف داره ... چجوریه؟

لایسنس رو برام ایمیل کنید در مورد تمدید خیر تمدید نمیکنیم چون نمیصرفه اما لایسنس جدید رو بهتون با تخفیف میدیم

ehsanpulse

Registered User
لایک‌ها
27
سلام جناب ابراهيمي عزيز ، خبري از گيفت كارت ها نشد ؟!

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من همونطور که گفته بودید، روی یک سیستم کسپراسکای رو کامل پاک کردم، نسخه جدید رو نصب کردم، پراکسی رو ست کردم ولی باز همون ارور رو داد.
روی یک سیستم جدید که اصلا قبلا کسپر نداشته از اول همینکارها رو کردم بازم همین مشکل بود.

بالا