• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنلاین با کارت های اعتباری

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
من دارم یه فروشگاه آنلاین درست میکنم
برای فروش با کارت های اعتباری ویزا و مستر باید چی کار کنم؟
کسی اگه میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.​

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما یا باید یک حساب Merchant داشته باشی یا اینکه از کسی که این نوع حساب رو داره اجاره کنی.

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
از کجا باید حساب Merchant گرفت؟​

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
والا شما مثله اینکه خیلی سر در نمیاری.

شما برو سایت
www.payzip.ir

اگه جوابت رو نگرفتی و کارت راه نیوفتاد
ایمیل بزن به
vbigdeli at hotmail com

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از magoori :
این سایت مرچنت می ده برای فروشگاه ها برای کارت اعتباری

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از tehrancyber :
این سایت مرچنت می ده برای فروشگاه ها برای کارت اعتباری

سلام،
آقای ابیدی
شما با همین کارتی که این سایته می ده می خواستید پرداخت منو انجام بدید دیگه؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vbigdeli :
سلام،
آقای ابیدی
شما با همین کارتی که این سایته می ده می خواستید پرداخت منو انجام بدید دیگه؟
با اینم میشه چطور؟

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از magoori :
دوست عزيز همانطور كه مطمئنا خودتون هم ميدونيد معروفترين و معتبرترين سايت براي دريافت و پرداخت paypal هست كه در حال حاضر با بيش از 100 ميليون كاربر روز بروز به تعداد آنها اضافه ميشود . شما اگه بخواين از سايتي مثل graphcard استفاده كنيد علاوه بر اينكه كارمزد بالايي داره ( plus $0.44 / Sale 5.4% و همچنين $45 براي activation fee) خيلي از مشترهاتون رو هم از دست ميديد چون تمايلي به پرداخت با اين سايت رو ندارند پيشنهاد من به شما فقط استفاده از paypal هستش . اگه عجله نداريد من امكان استفاده از اين سايت رو ميتونم براتون فراهم كنم كه در سايتي كه در حال طراحيش هستم بطور كامل توضيح داده خواهد شد منتها حدودا 3 هفته ديگه زمان ميبره
موفق باشيد
احسان رضايي​

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سایتی که برای حساب Merchant معرفی کردید(www.payzip.ir) باز نمیشه آیا سایتی دیگه ای برای اینکار هست؟

در مورد مطلب آقای احسان شما میفرمایید از پی پال استفاده کنیم!!! اما آیا همه کاربران موجود در نت بنظر شما حساب پی پال دارند؟!!! پس کسایی که این حساب رو ندارند چیکارکنند ؟!!!

لطفا دوستان یه راه منطقی و خوب به من معرفی کنند چون واقعا کارم گیره این مسئله هست میخوام یه سری وسیله برای فروش به کاربران خارجی در سایتم بزارم چیکار میتونم انجام بدم برای رفع این مشکل؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از siavashmusic :
سایتی که برای حساب Merchant معرفی کردید(www.payzip.ir) باز نمیشه آیا سایتی دیگه ای برای اینکار هست؟

در مورد مطلب آقای احسان شما میفرمایید از پی پال استفاده کنیم!!! اما آیا همه کاربران موجود در نت بنظر شما حساب پی پال دارند؟!!! پس کسایی که این حساب رو ندارند چیکارکنند ؟!!!

لطفا دوستان یه راه منطقی و خوب به من معرفی کنند چون واقعا کارم گیره این مسئله هست میخوام یه سری وسیله برای فروش به کاربران خارجی در سایتم بزارم چیکار میتونم انجام بدم برای رفع این مشکل؟

شما فقط می تونی از پی پال استفاده کنی،البته با شرایطی که گفتی.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از siavashmusic :

دوست عزيز تصميم گيرنده نهايي خود شما هستيد اما مطمئن باشيد براي دريافت پول بهتر و معتبرتر و كم هزينه تر از paypal پيدا نميشه در حال حاضر اين سايت بيش از 100 ميليون كاربر داره و كساني هم كه در اين سايت اكانت ندارند و ميخوان به شما پول پرداخت كنند در عرض چند دقيقه ميتونند افتتاح حساب كنند و به حساب شما با كارت اعتباري خودشون پول پرداخت كنند . ببينيد شما غير از اين كار بايد يه حساب مرچنت داشته باشيد تا خودتون مستقيما بتونيد از كارت اعتباري مشترياتون پول برداشت كنيد كه بدست آوردنش تقريبا غير ممكن و جدا از اين مسئله هزينه بالايي داره

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون.....این سایت پی پال هم که باز نمیشه شما هم برای وذرود مشکل دارید؟

tarkhorani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
moneybookers.com براي ايرانيا مركنت اكانت ميده . البته اگر شركت داشته باشيد تو ايران . شركتش معتبره و مال انگلستان هست كه با بانكهاي ايرنم مشكا نداره و پول رو مي تونيد به ايران بفرستيد.

invisible-boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تو گراف کارت حساب باز کردم.
اینترنت کارت رو هم سفارش دادم.
الان 28 دلار هست تو حسابم می خواستم ویزا کارت بگیرم ولی می گه نمیتونی visa gift سفارش بدی چون بالانست حد نصاب نیست.
حداقل میزان پول چقدر هست؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tehrancyber :
با اینم میشه چطور؟
سلام
آقا این سایت که معرفی کردی کارت به ایران هم میفرسته ؟ اگه میفرسته با کدوم بیلینگ آدرس ؟

بالا