• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفن 5اس گلد نو (به دلیلی زیر قیمت آک) Iphpne 5s gold 16gb

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام داداشم، حرف های همه رفقا به نحوی درسته و همچنین صحبت های شما. اما باید با واقعیت کنار اومد ، جسارتاً قیمت آخر رو برای بنده هم ارسال کنید
Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
سلام داداشم، حرف های همه رفقا به نحوی درسته و همچنین صحبت های شما. اما باید با واقعیت کنار اومد ، جسارتاً قیمت آخر رو برای بنده هم ارسال کنید
Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
ارسال شد عزیز

ir.fashist

Registered User
لایک‌ها
27
اما هنوز تو این فکرم یارو چی پیش خودش فک کرده بود که گفت 400 نقد :D

Shahryar-NZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استارتر عزیز:
من بچه تبریزم,یچه ی ترک تو خونش نیست کسی رو تحقیر کنه یا تو ذوق کسی بزنه و کم حرمتی داشته باشه؛من اگه با این لحن بد یا به قول خودتون با لحن زد حال صحبت کردم فقط به خاطر شوخ مزاجیم بوده و بس؛به مولا قصدم نه توهین بوده نه تحقیر,اگه از من دلگیر شدی حلالم کن...
و اما سر قیمت:گفتم حرف های شما متین ولی...خوب این گوشی مشکلات خودشو داره با این وجود میتونم با همشون کنار بیام؛اگه شما از من ناراحت نشده باشی و لطف کنی قیمت ته ته رو واسم پخ کنی شاید در توانم باشه و من ورش دارم؛
یا علی.
قیمت ته ته؟نقد...:p:general307::D;)

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
استارتر عزیز:
من بچه تبریزم,یچه ی ترک تو خونش نیست کسی رو تحقیر کنه یا تو ذوق کسی بزنه و کم حرمتی داشته باشه؛من اگه با این لحن بد یا به قول خودتون با لحن زد حال صحبت کردم فقط به خاطر شوخ مزاجیم بوده و بس؛به مولا قصدم نه توهین بوده نه تحقیر,اگه از من دلگیر شدی حلالم کن...
و اما سر قیمت:گفتم حرف های شما متین ولی...خوب این گوشی مشکلات خودشو داره با این وجود میتونم با همشون کنار بیام؛اگه شما از من ناراحت نشده باشی و لطف کنی قیمت ته ته رو واسم پخ کنی شاید در توانم باشه و من ورش دارم؛
یا علی.
قیمت ته ته؟نقد...:p:general307::D;)
قیمت رو توی پست ها گفتم عزیز

shahinkenzo

Registered User
لایک‌ها
9
با تشکر از دوستان
۱۸۰۰ خارج از فروم فروخته شد

ختم تاپیک

بالا