درود
درسته که گوشی جعبه نداره اما کلا خیلی از آیفون ها جعبه ندارند ( بدلیل نحوه حمل ) و این توی آیفون خیلی توی سر مال نمیزنه - جعبه جداش هست میتونید تهیه کنید بین 20 - 40
هفته پیش یه گوشی به شرایط شما سالم رو بدون شارژ هندزفری خزیدم 600 اما عرض میکنم شما میتونی حداقل 700 و بیشتر بدی بابت کارتنش هم میتونی رسید بدی
موید باشید
عکس ؟!!!
720
اول ارسال
ممنون از پیشنهادت
عرض کردم گوشی 6 ماه کار کرده و سالم و بدونه ایراده
فقط جعبه نداره
من یه آیفون دیدم دیروز که پیکسل سوخته بود شما اونو بخر با این بودجه
پیکسل سوخته رو با جعبه ترجیح میدم
همچنان 650 خريدارم اگر فروخته نشد ،
موفق باشيد و آپپپپ
تضمینت واسه بدونه جعبه بودن چیه شما?!?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
خیلی از گوشی های آیفون چنین وضعیتی دارند
این گوشی را هم دوست من از آمریکا آوردند و به من فروختند
من هم مصرف کننده اول این گوشی هستم و به شما تضمین میکنم که کسی نمیتونه ادعایی داشته باشه روی این گوشی
جواب قانع کننده ای نبود دوسته من
نمیدونم دوستان به تاپیک بدونه عکس و خارج از قوانین چجوری اعتماد میکنن و پیشنهاد میدن فروشنده هم سابقه ندارن
استارتر عکس طبق قوانین عمل کنید
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
امیدوارم خودت فهمیده باشی چی نوشتی ! همین هم کفایت می کنه . این قیمت ها از جایی در نمی آد سابقه معاملاتی فروم قیمت ها رو
مشخص می کنه . قیمت گوشیی سالم و تمیز 16 گیگ 800 تومن هست . بدون جعبه هم 200 کمتر خریداری شده .
دوست عزیز ناراحت نشو از حرفهای دوستان ولی یکم هم حق بده کارتن نداشتن بعضی اوقات مشکل ساز میشه شما به دوستان یه فاکتوری یا رسیدی یا هرچی که فکر میکنید نشون بده مطمعن باش همون 800 بر میدارن
من به شخصه از خریدن یه گوشی بدون کارتن خیلی میترسم چون برام اتفاق افتاده پام به آگاهی هم رسیده سرش
میفهمی که چی میگم:wacko:
خوب بفروشی
موفق باشید