• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیفون 4s سفید 64 گیگ آنلاک فکتوری در حد اکبند

narij

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان عزیز.
مطابق سال های گذشته با ارائه نسل جدید آیفون تصمیم به فروش آیفون قبلی خودم دارم.
این آیفون با اکبند هیچ فرقی نمیکنه و زیاد در دست نبوده و بیشتر برای تست برنامه ها ازش استفاده میکردم تا مکالمه و...
گوشی کاملا مساوی نو هست.از ثانیه اول رو و پشتش داری روکش کپدیس بوده و دورش هم از بامپر استفاده شده است.پس فوق العاده تمیز است.هیچ گونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم به هیچ عنوان ندارد
برای این گوشی برنامه های بلوتوث سلست و ایر بلو شیرینگ و نرم افزار فوق العاده محبوب pwn tunes(نرم افزاری که دیگر نیاز به کار کردن با آیونز ندارید و میتوانید با کپی پیست در آیفون خود آهنگ عکس و... بریزید!درست مثل گوشی های آندرویدی!) به صورت اورجینال از سیدیا خریداری شده است.که هزینه اورجینال این 3 برنامه حدود 40 هزارتومان میباشد!
همراه گوشی نیز یک بامپر فلزی آبی رنگ آکبند اصل به خریدار به عنوان کادو داده میشود.
ضمنا گوشی آنلاک فکتوری بوده و ورژن آن 5.1.1 است.جیلبرک شده و 64 گیگ برنامه و بازی از محبوب ترین های آیتونز در آن موجود است.
برای خریدار در صورت تمایل اصل فایل این نرم افزار ها نیز با آموزشی به ایشان ارائه میشود تا همیشه ازین مجموعه استفاده نمایند!
قیمت پیشنهادی من با همه موارد گفته شده 1800 میباشد.قیمت این گوشی در بازار حدود 2080 میباشد.لینک سایت معتبر دیجی کالا:

Apple iPhone 4S-64GB - گوشی موبایل اپل آی فون 4 اس-64 گیگابایت

تحویل به صورت حضوری در شهر رشت و ارسال به تمام نقاط ایران از طریق پست پیشتاز...

تصاویر گوشی:

فایل های ضمیمه

• IMG_0703.JPG
    IMG_0703.JPG
    280.6 KB · نمایش ها: 372
  • IMG_0704.JPG
    IMG_0704.JPG
    363.3 KB · نمایش ها: 383
  • IMG_0705.JPG
    IMG_0705.JPG
    251.2 KB · نمایش ها: 375
  • IMG_0706.JPG
    IMG_0706.JPG
    374.2 KB · نمایش ها: 376
  • IMG_0707.JPG
    IMG_0707.JPG
    390.9 KB · نمایش ها: 371
  • IMG_0708.jpg
    IMG_0708.jpg
    146.7 KB · نمایش ها: 360

narij

Registered User
لایک‌ها
3
فدات بشم آقا رضا لطف داری داداش...خداییش هرکی بخره برد کرده...

narij

Registered User
لایک‌ها
3
نه متاسفانه تهران نیستم دوست عزیزم...

نبود؟=-------

Last edited:

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
نریمان جان هنوز موجوده داداش ؟

Last edited:

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
داداش خیلی تمیزه خوب بفروشیش
یه سوال مشکل آیفون جدیده که رنگش میگن میپره جدیه؟
ارزش داره صبر کنم یا 4s بگیرم؟

narij

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون داداش
والا بستگی به صبر و بودجه شما داره!اگر میتونید حدود ۲ ماه صبر کنید و حدود ۲۲۰۰ ۲۳۰۰ برای گوشی هزینه کنید خوب طبیعتا ۵ بهتره.اما اگر حاضر نیستید این مدت رو صبر کنید و قصد خرید زیر ۲ میلیون رو دارید بهترین انتخاب همین 4s است،در مورد خط و خش هم همون طور که جناب فیل شیر گفتند مشکلی نیست و هر محصول آلمینیومی به این گونه است.پس باید در نگه داری آیفون ۵ نیز مثل آیپاد ۴ خیلی خیلی دقت کنید...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من 10 روز پیش مشکی خریدم در حد اک 1260 .... :|
با این اوضاع نوش روی 1500-1600 هست خیلی قیمتت خوبه مگه این که من بی خبرم از قیمت

narij

Registered User
لایک‌ها
3
من 10 روز پیش مشکی خریدم در حد اک 1260 .... :|
با این اوضاع نوش روی 1500-1600 هست خیلی قیمتت خوبه مگه این که من بی خبرم از قیمت
نه دوست من شما 16 گیگ رو خریدید این قیمت که نوش 1500 هست حدودا.قیمت 64 گیگ امروز پایتخت 2100 بود که مایل باشید بهتون شماره تماس میدم تماس بگیرید.هر روز داره گرون تر میشه...
ضمنا لینک سایت دیجی کالا که معتبرین فروشگاه هست در پست اول موجود هست.هرگز راضی به خوردن پول حروم نیستم دوست من حتی یک ریال

سلام داداش، خط و خش که نداره؟ می فرمایید پارت نامبر کجاست؟ قیمت آخرتونم برام پ.خ می کنید. ممنون

سلام داداش گلم.پارت نامبر هنگ کنگ هست آنلاک فکتوری.نه اصلا دوست من دقیقا مساوی آکبند هست.قیمت آخر هم میتونم یه تخفیف سر معامله به خریدار میدم اما تخفیفش در حد 10 20 تومان هست...
البته قابل دار نیست داداش گلم...

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون داداش
والا بستگی به صبر و بودجه شما داره!اگر میتونید حدود ۲ ماه صبر کنید و حدود ۲۲۰۰ ۲۳۰۰ برای گوشی هزینه کنید خوب طبیعتا ۵ بهتره.اما اگر حاضر نیستید این مدت رو صبر کنید و قصد خرید زیر ۲ میلیون رو دارید بهترین انتخاب همین 4s است،در مورد خط و خش هم همون طور که جناب فیل شیر گفتند مشکلی نیست و هر محصول آلمینیومی به این گونه است.پس باید در نگه داری آیفون ۵ نیز مثل آیپاد ۴ خیلی خیلی دقت کنید...

ممنون از راهنمايي
آپ :D

asus asus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رشت هستم اگه تخفیف جزیی به همشهریت بدی از بر میدارم . حضوری . قیمتت خوبه ولی فعلا زیادی ندارم

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
سلام نریمان جان
دادا 5 رو سفید میخری یا مشکی البته شرمنده جاش اینجا نیست ولی>>>آپ...:دی

narij

Registered User
لایک‌ها
3
من رشت هستم اگه تخفیف جزیی به همشهریت بدی از بر میدارم . حضوری . قیمتت خوبه ولی فعلا زیادی ندارم
قابلت رو نداره همشهری.ما چاکر همه بچه های پرشین تولز هستیم چه برسه دیگه همشهری مام باشن...برات پیغام خصوصی کردم تلفنم رو دوست من.
سلام نریمان جان
دادا 5 رو سفید میخری یا مشکی البته شرمنده جاش اینجا نیست ولی>>>آپ...:دی
سلام آریانو جان.نه آقا این چه حرفیه اینجا همه جور صحبت میشه کرد که تاپیک بیاد بالا!:دی
جدا از شوخی من حتما مشکی میگیریم انشالا.اونم به خاطر اینکه این دفعه سفید داشتم تصمیم دارم مشکی بگیرم.چون همون طور که سفید آیفون 4 و 4س با کلاس تره به نظر من مشکی آیفون 5 خیلی شیک تره!

آقا نریمان از گل های روزگار ...:rolleyes:
به به به.ببین کی اومده تاپیک ما!آقا کیوان خیلی خیلی مخلصیم رفیق.خودت خوبی همه رو خوب میبینی داداش گلم...

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
اقا قیمتت خوبه اگر کسی نخرید من ۱۷۰۰۰۰۰ هستم .

بالا